xSlender Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας , έχω το εξής Router http://pics.ricardostatic.gr/14_714136706_Big/diktia/baudtec-ote-conn-x.jpg Και έχω στον άλλο σταθερό υπολογιστή μου ενα t-link stick για wireless , είναι αρκετά μακρία δεν λέω αλλά σήμερα το πρωί είχε full σήμα και ήταν μια χαρά και τώρα το βράδυ ενώ δείχνει 3-4 γραμμές δεν μπαίνει καν στο δίκτυο...!!! Θέλω να μου πείτε τι μπορώ να κάνω από ρυθμίσεις μέχρι και αγορά καινούργιου Router-stick wireless!:/..
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Reboot το ρουτερ. β.σβησε το δικτυο απο τα windows και ξαναβρεστο. γ.δοκιμασε με ξεκλειδωτο να δουμε αν ετσι θα παιξει. δ.ελπιζω να μην σε κοβει κανα firewall
peeperman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 και ένα ε. μπές στο interface του ρουτερ (δηλ. 192.168.1.1) πήγαινε στο interface setup και μετά στην επιλογή wireless και εκεί θα βρείς ένα πεδίο που γράφει channel και άλλαξε κανάλι στη συχνότητα. ΥΓ: Το interface στο screenshot είναι απο ZTE 108NS αλλά είναι ακριβώς ίδιο και το Baudtec
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 επισης για το stick μπορεις να δεις καιγια πιο νεους drivers προληπτικα
xSlender Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Για την ώρα έφτιαξε και παίζει με σήμα 100%! τώρα για channel είναι στο 6 και δεν μου έχει κάτι AUTO επίσης είναι 16 ευρώ stick καλύτερα να βρω κάτι καλύτερο στα 40-50 ευρώ να είμαι κομπλέ αλλά ο υπολογιστής είναι ολίγων τι crap είναι των 300 ευρώ τίποτα το σπουδαίο μόνο facebook/youtube.....
Takken Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Και αν κάποια στιγμή αποφασίσεις να αυξήσεις την εμβέλεια του σήματος του wi-fi προτείνω την αγορά ενός wi-fi extender. Μπορείς να βρεις αρκετά φθηνά extender για να αυξήσεις το σήμα σου έως και 70%! (Φυσικά 70% παραπάνω από όσο πιάνεις τώρα, όχι 70% σε σήμα γιατί μερικοί το μπερδεύουν )
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Για την ώρα έφτιαξε και παίζει με σήμα 100%! τώρα για channel είναι στο 6 και δεν μου έχει κάτι AUTO επίσης είναι 16 ευρώ stick καλύτερα να βρω κάτι καλύτερο στα 40-50 ευρώ να είμαι κομπλέ αλλά ο υπολογιστής είναι ολίγων τι crap είναι των 300 ευρώ τίποτα το σπουδαίο μόνο facebook/youtube..... μην βαλεις auto αστο manual το καναλι.επισης και sticvk να παρεις με 50-60 ευρω δεν σημαινει κατι.δηλαδη να παρεις dual band wifi stick χωρις να εχεις αντιστοιχο ρουτερ δεν θα κερδισεις τιποτα.καλυτερο stick /router θα χρειαστεις αμα θες να μεταφερεις μεγαλα αρχεια με wireless.για οποιαδηποτε αλλη χρησηθα ειναι Useless Και αν κάποια στιγμή αποφασίσεις να αυξήσεις την εμβέλεια του σήματος του wi-fi προτείνω την αγορά ενός wi-fi extender. Μπορείς να βρεις αρκετά φθηνά extender για να αυξήσεις το σήμα σου έως και 70%! (Φυσικά 70% παραπάνω από όσο πιάνεις τώρα, όχι 70% σε σήμα γιατί μερικοί το μπερδεύουν ) αφου εχει full σημα.αν πιανει 100 τις 100 σημα και extender να βαλει δενθα αλλαξει κατι.
xSlender Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα είναι να είναι σταθερό αν και αν το ξανά κάνει θα περάσω από τοίχο καλώδιο ethernet μπορώ να φτιάξω όσα μέτρα θέλω?....
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα είναι να είναι σταθερό αν και αν το ξανά κάνει θα περάσω από τοίχο καλώδιο ethernet μπορώ να φτιάξω όσα μέτρα θέλω?.... το Utp φτανει μεχρι 100 μετρα σχεδον.αρκει να φτιαχτει σωστα.
xSlender Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδή πρέπει να πάω στο σύνδεσμο τον ηλεκτρολόγων εδώ πέρα και να φτιάξω ένα Ethernet 10-15 μέτρα και είμαι κομπλέ το περνάω από τοίχο..αλλά πολύ βαρετή δουλεία μακάρι να κρατήσει με wireless.
Takken Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πας στον σύνδεσμο ηλεκτρολόγων για ένα καλώδιο ethernet... Υπάρχουν αρκετά θα έλεγα γνωστά καταστήματα που μπορούν να σε προμηθεύσουν με καλώδιο ethernet 15 μέτρων. Τώρα αν θες να ψαχτείς από θέμα οικονομικό και έτσι να δεις ποιος έχει το καλώδιο φθηνότερα οκ πάω πάσο. Πάντως και για μένα καλύτερα ενσύρματη σύνδεση. Σε ενσύρματη δεν χάνεις ταχύτητα ενώ σε ασύρματη χάνεις.
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικα θα κρατησει αφου επαιζε τοσο καιρο.απλακοιτα και για πιο νεους drivers για την καρτα . 1
xSlender Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντα δούλευε το ασύρματο , αλλά όχι σε τόση μεγάλη απόσταση , λίγο ποιο μικρή σήμερα του δώσαμε λίγο γιατί πήγα αρκετά μακριά από το router. xD
Takken Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ε τότε μην περιμένεις να έχεις και στις δύο μεριές το ίδιο σήμα. Εγώ όπως είπα ποιο πάνω προτείνω extender (σε περίπτωση που σκοπεύεις να κρατάς το Pc μακριά από το ροοτερ) αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα ethernet τότε δεν το συζητώ, πας σε ethernet
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντα δούλευε το ασύρματο , αλλά όχι σε τόση μεγάλη απόσταση , λίγο ποιο μικρή σήμερα του δώσαμε λίγο γιατί πήγα αρκετά μακριά από το router. xD ακομα και με Low Πρεπει να μπορεις να παιζεις Οριακα.αν εισαι εσυ τωρα good ή very good δεν το συζητω πρεπει να παιζει μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα