Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

σε σχεση με το ps4 που ειναι μικροτερο και απο οσες φωτο και να ειδα δεν βλεπω πουθενα να εχει ανοιγμα..Εκτος και αν δεν δουλευει με ανεμιστηρες και εχει καμια αλλη πατεντα..

Φώτο από το πίσω μέρος...

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδια παιζει ρολο και το μεγεθος της κονσολας! 

Μια απο τις αιτιες της υποτιθεμενης καλυτερης αξιοπιστιας του PS3 ειναι οτι απλως ειχε πολυ μεγαλυτερο χωρο για τα εσωτερικα του απο οτι το 360!

Ενα Πλεονεκτημα που τωρα βλεπω να εχει το ONE εναντι του PS4...

Μην ξεχνάς ότι το ps3 είχε το τροφοδοτικό εσωτερικά.

Δεν είναι μόνο θέμα μεγέθους παιδιά. Είναι και θέμα τρόπου ψύξης. Παίζουν ρόλο τα θερμομονωτικά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και άλλα. Το xone γι αυτό το καναν γκουμούτσα. Έβαλαν και δυο τεράστιους ανεμιστήρες (βασικά παραπάνω πρέπει να είναι) και αυτό ήταν. Αλλά αυτός είναι ο απλός και ο λίγο "ατσούμπαλος" τρόπος για να μην έχουν προβλήματα υπερθέρμανσης. Το ότι το ps4 είναι πολύ μικρότερο σε μέγεθος, δεν σημαίνει ότι θα παρουσιάσει περισσότερα προβλήματα από το xone. Το ps4 μηχανικά είναι πολύ καλύτερο.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι το xone δεν θα εμφανίσει προβλήματα όπως το 360. Γενικά πιστεύω ότι θα είναι πολύ αξιόπιστο σαν μηχάνημα. Ακόμα και το oc που του έκαναν τελευταία στιγμή δεν νομίζω να το επηρεάσει. Πρέπει να είχαν προνοήσει για τα χειρότερα. Η μισή επιφάνεια της κονσόλας είναι όλο σχισμές για να περνάει αέρας.

Δημοσ.

Έβαλαν και δυο τεράστιους ανεμιστήρες

ωχ, καθολου καλο αυτο. το xbx2 ηταν ηδη αρκετα θορυβωδες, το 3 μπορει να το κανανε ακομη χειροτερο με αυτον τον τροπο.

Δημοσ.

ωχ, καθολου καλο αυτο. το xbx2 ηταν ηδη αρκετα θορυβωδες, το 3 μπορει να το κανανε ακομη χειροτερο με αυτον τον τροπο.

το 360 έχει μόνο 2 μικρούς 80αρηδες για exhaust  που γυρίζουν στο θεό , αν τώρα έβαλαν μεγαλύτερους είναι αρκετά πιθανό να γυρίζουν σε λιγότερες στροφές άρα να είναι και πιο ήσυχο το μηχάνημα

δεν έχει σημασία πόσοι είναι οι ανεμιστήρες, σημασία έχει να μην είναι υψηλόστροφοι για να μην σου σπάει τα νεύρα η φασαρία 

επίσης το 360 δεν έχει κανέναν ανεμιστήρα πάνω στην ενιαία για cpu/gpu ψύκτρα

• Like 1
Δημοσ.

Ό,τι είπε ο qsis. Η φασαρία γίνεται αναλόγως τις στροφές. Βάζοντας μεγαλύτερους ανεμιστήρες μειώνεται η ανάγκη για υψηλές στροφές, οπότε μειώνεται και ο θόρυβος. Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι με το oc που του κάνανε να θερμαίνεται πιο πολύ ο επεξεργαστής/κάρτα γραφικών και να χρειάστει να ανέβουν οι στροφές. Αλλά δε νομίζω. Το μέγεθος είναι τόσο μεγάλο και οι σχισμές τόσες πολλές που η ροή του αέρα θα είναι άφθονη. Πιστεύω το μηχάνημα θα είναι ήσυχο.

Δημοσ.

Αντε θα ειμαι καλος με τις κονσολες απο σεβασμο στο ΜΕΓΑ PS1(RESPECT). Σορρυ αλλα δε μπορει να μιλησει για ποιοτητα κατασκευης μια εταιρια οπου στο PS2 καθε εξαμηνο ηθελες και Laser ουτε η δημιουργος του PS3GRILL που ανεβαζε θερμοκρασιες και κολαγε ομοια με το 360. Απλα το ΧΒΟΧ αναβε και φωτακι ενω το Sony απλοςεμενε τεζα. Σιγουρα το ΧΒΟΧ ηταν ΠΙΟ ΕΥΠΑΘΕΣ αλλα ετσι και αλλιως και τα δυο στρωσανε στα νεωτερα Revisions.

Και απο τεχνικης αποψης παντα ηταν πισω τοσο στο PS2 οσο και στο PS3 το οποιο με εξαιρεση τον επεξεργαστη και το BD ειναι υποδειεστερο σε ολα εναντι του 360.

Θελω να καταληξω οτι απλως πιανει τον ανταγωνισμο. Εχουν περασει χρονια απο τη Sony με τα Walkman και τις Οθονες Trinitron!

Μακαρι να επανελθουν! 

P.S: Εχω και PS3 και 360 και προφανως θα αποκτησω τους διαδοχους, δεν ειμαι fanboy και αν κανω λαθος διορθωστε με.

To ps1 ηταν ποιοτητα? Γιατι του ειχα αλλαξει καπου στα 4-5 lazer θυμαμαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...