dimitris2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Στα ράφια των καταστημάτων θα βρίσκεται το Xbox One από τις 22 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανάρτηση του Larry Hryb από τη Microsoft στο επίσημο blog του.Πρόκειται για περίπου μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του PlayStation 4 στις 15 Νοεμβρίου στη Β. Αμερική, αλλά ταυτόχρονα και για μία εβδομάδα νωρίτερα από την κυκλοφορία του στην Ευρώπη στις 29 Νοεμβρίου. Στην πρώτη του κυκλοφορία το Xbox One θα είναι διαθέσιμο στις αγορές της Αυστραλίας, Αυστρίας, Βραζιλίας, του Καναδά, της Γαλλίας, Γερμανίας, Ιρλανδίας, Ιταλίας, Μεξικό Νέα Ζηλανδία, Ισπανίας αλλά και του Ηνωμένου Βασιλείου. Η είδηση έρχεται λίγες ώρες ύστερα από την ανακοίνωση της Microsoft ότι η νέα της κονσόλα θα κυκλοφορήσει με ενισχυμένο επεξεργαστή σε σύγκριση με τις αρχικές προδιαγραφές. Αναμένεται ο AMD επεξεργαστής του να είναι χρονισμένος στο 1.75GHz αντί του 1.6GHz, ενώ ακόμη γνωρίζουμε από τον προηγούμενο μήνα ότι θα ενσωματώνει και πιο γρήγορη GPU. Το Xbox One θα διαθέτει αρχικά 23 τίτλους games από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, ενώ στην Ελλάδα περιμένουμε να κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του 2014. Πηγή: arstechnica.com
PaulReal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Όσο και αν αλλάξει τα ρούχα του ο Μανωλιός πάλι Μανωλιός θα είναι.Για να δούμε:- Η τιμή ποιο ακριβή απο του Ps4- Υπερχρονισμενο σε σχέση με αυτό που ανακοινώθηκε αρχικά λόγο χαμηλώτερων χαρακτηριστικών σε σχέση με του Ps4, που σημαίνει RROD και άλλα καλούδια- Α! και επίσης ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ με τα μεταχειρησμένα θα της κοστίσουν ακριβά! Πόσο απελπισμένοι είναι που αλλάζουν ακόμα και την ημερομηνία κυκλοφορίας που είχαν πεί για του χρόνου μόνο και μόνο να κλέψουν απο το PS4 16
intos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι ικανοι πανω στην απελπισια τους να το ονομασουν και XBOX ONE OC χωρις καν να λανσαρουν basic edition 4
Nvidiaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Η SONY βρισκεται σε ανοδικη πορεια σε ολους τους τομεις. PS4 η καλυτερη κονσολα, Ζ1/Honami ισως το καλυτερο κινητο, Triluminos TVs οι καλυτερες τηλεορασεις. Ο KAZ Hirai + Yushei Yosida το ειπαν και το καναν και μαλιστα δεν τους πηρε και πολυ. 6
Cosbuster Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Όλες αυτές οι αλλαγές τελευταία στιγμή στα ρολόγια του hardware δεν μου αρέσουν. Πάμε πάλι για κύκλους θανάτου? Εγώ πάντως δεν την ξαναπατάω.
RobinBlack Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Και να θυμίσω στους Έλληνες υποψήφιους πελάτες τι ακριβώς αγοράζουν The NFL on Xbox One. Συμφωνία της MS 400 εκατομμυρίων για 5 χρόνια που δεν έχει να κάνει τίποτα με gaming, είναι μόνο για την Αμερική και είναι φυσικά πίσω από το gold... ...όπως και το Skype ! Και όλα αυτά για να δεις TV στην TV. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2013 από RobinBlack 4
DimitRi_Del Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Aπλά από περιέργια να ρωτήσω έπαθε κανένας από σας RROD και δεν πήρε καινούργια κονσόλα δωρεάν; Πολύ κράξιμο για τον Μανωλιό, τον είδατε ή απλά το μαντεύετε. Κάτσε να βγουν και οι 2 και βλέπουμε, επίσης καλύτερο lineup έχει το xbox στο άμεσο μέλλον παρά το ps4. 8
vagos1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 καλα Ελλαδα θα σκασει κανενα πασχα κ αμα...αμα το δειτε νωριτερα στην χωρα μας δεν θα ειναι απο της Microsoft ελλας οχι βεβαια οτι θα ειναι προβλημα.γενικα οποιος παει για ps4 η χουαν μια βιαστειτε day one...ολα τα κουσουρια στις πρωτες παρτιδες εμφανιζονται! 2
Nvidiaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 καλα Ελλαδα θα σκασει κανενα πασχα κ αμα...αμα το δειτε νωριτερα στην χωρα μας δεν θα ειναι απο της Microsoft ελλας οχι βεβαια οτι θα ειναι προβλημα. γενικα οποιος παει για ps4 η χουαν μια βιαστειτε day one... ολα τα κουσουρια στις πρωτες παρτιδες εμφανιζονται! Αυτο που λεει ο vagos ειναι σωστο. Μια που θα παρω και τις 2 την ημερα κυκλοφοριας τους θα σας ενημερώσω για τυχον προβληματα. Περισσοτερο την Microsoft φοβαμαι ομως παρα τη Sony για να πω την αληθεια. Aπλά από περιέργια να ρωτήσω έπαθε κανένας από σας RROD και δεν πήρε καινούργια κονσόλα δωρεάν; Πολύ κράξιμο για τον Μανωλιό, τον είδατε ή απλά το μαντεύετε. Κάτσε να βγουν και οι 2 και βλέπουμε, επίσης καλύτερο lineup έχει το xbox στο άμεσο μέλλον παρά το ps4. Το θεμα δεν ειναι μονο να σου αλλαζουν το hardware καθε φορα που χαλαει. Τη ψυχολογικη και σωματικη ταλαιπωρια που παθαινεις; Σε εμενα προσωπικα παντος μου χαλασαν 2 360 μεχρι που βγηκε το slim και ευτηχως σταματησε εκει. PS3 απλα κανενα. Εχω το πρωτο Fat και ενα Slim.
vagos1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο που λεει ο vagos ειναι σωστο. Μια που θα παρω και τις 2 την ημερα κυκλοφοριας τους θα σας ενημερώσω για τυχον προβληματα. Περισσοτερο την Microsoft φοβαμαι ομως παρα τη Sony για να πω την αληθεια. Το θεμα δεν ειναι μονο να σου αλλαζουν το hardware καθε φορα που χαλαει. Τη ψυχολογικη και σωματικη ταλαιπωρια που παθαινεις; Σε εμενα προσωπικα παντος μου χαλασαν 2 360 μεχρι που βγηκε το slim και ευτηχως σταματησε εκει. PS3 απλα κανενα. Εχω το πρωτο Fat και ενα Slim. αδερφε πρωτον κουραγιο στην τσεπη σου κ για τα 2 γιατι θες χοντρικα ενα χιλιαρικο!!!να δω τι θα πρωτοπαιξεις..!!!! και επισης κανεις τον σταυρο σου η βουντου να μην σου βγαλουνε προβληματα!!! συνηθως με τα day 1 συμβενει το εξης..θα σου βγουνε προβληματακια η δεν θα καταλαβουνε χριστο για πολλα χρονια δεν υπαρχει μεση οδος! πχ υπαρχουνε παιδια που ειχανε το ps3phat κ δεν εχουνε παθει το παραμικρο,υπαρχουνε κ αλλοι που εχουνε φαει τρελα YLOD. προσωπικα ειμαι τυχερος γιατι απο εποχη ps1 (το οποιο ζει παραδοξως) δεν ειχα ατυχα περιστατικα με τις κονσολες κ ξερω ατομα να εχουνε αλλαξει κ τρεις κονσολες της ιδιας γενιας.....
Nvidiaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 αδερφε πρωτον κουραγιο στην τσεπη σου κ για τα 2 γιατι θες χοντρικα ενα χιλιαρικο!!!να δω τι θα πρωτοπαιξεις..!!!! και επισης κανεις τον σταυρο σου η βουντου να μην σου βγαλουνε προβληματα!!! συνηθως με τα day 1 συμβενει το εξης..θα σου βγουνε προβληματακια η δεν θα καταλαβουνε χριστο για πολλα χρονια δεν υπαρχει μεση οδος! πχ υπαρχουνε παιδια που ειχανε το ps3phat κ δεν εχουνε παθει το παραμικρο,υπαρχουνε κ αλλοι που εχουνε φαει τρελα YLOD. προσωπικα ειμαι τυχερος γιατι απο εποχη ps1 (το οποιο ζει παραδοξως) δεν ειχα ατυχα περιστατικα με τις κονσολες κ ξερω ατομα να εχουνε αλλαξει κ τρεις κονσολες της ιδιας γενιας..... Ναι καταλαβαινω τι λες ειναι και θεμα τυχης αλλα εχω την εντυπωση οτι το RROD ειχε πολυ μεγαλυτερες διαστασεις απο το YLOD. Οσο για τις κονσολες θα το ρισκαρω καθως δυστηχως δεν μπορω να αντισταθω ειμαι τρελλος γκατζετακιας. Ασε που παιζει αν τις παρω να ασχολουμε με κανα Arc the Lad 2 στο PSone (και εγω ακομη το εχω) και να με βριζουν οι φιλοι μου. 1
umbrella co. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μετα το εξωπραγματικο oc της gpu απο τα 800 στα 853mhz, τωρα ανεβαζουν και τη cpu απο τα 1.6 στα 1.75ghz...οι ανθρωποι ειναι για γελια...δηλαδη ΠΟΣΑ πια θα κερδισει αυτο το δυσμοιρο μηχανημα απο αυτο το γελοιο oc που κανουν?
Nvidiaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μετα το εξωπραγματικο oc της gpu απο τα 800 στα 853mhz, τωρα ανεβαζουν και τη cpu απο τα 1.6 στα 1.75ghz...οι ανθρωποι ειναι για γελια...δηλαδη ΠΟΣΑ πια θα κερδισει αυτο το δυσμοιρο μηχανημα απο αυτο το γελοιο oc που κανουν? Απολυτως τιποτα. Την πατησαν βασικα γιατι δεν περιμεναν απο μια SONY με οικονομικα προβληματα να εφτιαχνε μια κονσολα καλυτερη απο αυτους και εβαλαν οτι να ναι μεσα. Τωρα τρεχουν και δεν φτανουν και μοιραζουν βαλιτσες με φραγκα για ακομη μια φορα να μειωσουν τη χασουρα. Και με το 360 τα ιδια εκαναν κυριως στους ιαπωνες. Εχε χαρη τα exclusives που εχουν οι κονσολες διαφορετικα δεν θα επαιρνα καμμια τους καθως το 1080p/60fps ειναι αμφιλεγόμενο εν ετη 2013/14 ελεος δηλαδη.
nickvts13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΤΟ SLIΜ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ 1
Palp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 - Υπερχρονισμενο σε σχέση με αυτό που ανακοινώθηκε αρχικά λόγο χαμηλώτερων χαρακτηριστικών σε σχέση με του Ps4, που σημαίνει RROD και άλλα καλούδια Βασίζεσαι πάνω σε παρατηρήσεις κατόχων ή σε επίσημα reviews ή είναι απλά λόγια του αέρα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και να δικαιολογήσεις τον οπαδισμό σου προς μία εταιρία που ο μόνος σκοπός της είναι να σου πάρει όσο περισσότερα λεφτά μπορεί; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα