function Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Καθότι άσχετος (μην γελάσετε με την ερώτησή μου) θα ήθελα να μάθω το εξής: Αν στο SGS2 συνδεθώ σε κάποιο wifi το οποίο πρέπει να βάλω σύνθετες επιλογές (όπως static ip, dns, gateway κτλ), θα επηρρεαστούν οι άλλες μου αποθηκευμένες wifi συνδέσεις? Π.χ. στο σπίτι θα συνεχίσω να συνδέομαι κανονικά? Ευχαριστώ.
discoboyminimal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ναι , οι ρυθμισεις θα παραμινουν κανονικα παντου , μονο το δικτυο που θα κανεις τις 'συνθετες' ρυθμισεις θ αλλαξουν..
function Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ναι , οι ρυθμισεις θα παραμινουν κανονικα παντου , μονο το δικτυο που θα κανεις τις 'συνθετες' ρυθμισεις θ αλλαξουν.. Δηλαδή στο σπίτι δεν θα έχω πρόβλημα ε? Ευχαριστώ πολύ.
function Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 οχι δεν θα εχει OK. Άλλο πρόβλημα τώρα όμως...Εγώ έχω το gingerbread 2.3.3 στο οποίο δεν σου βγάζει το "σύνθετες επιλογές" σε κάθε δίκτυο που πας να συνδεθείς, αλλά πρεπει να πας μέσω ρυθμίσεων wifi...Οπότε εκεί δεν είναι γενική η αλλαγή για όλα τα wi-fi?
discoboyminimal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο δεν το γνωριζω , :\ η περιμενεις να σου απαντησει καποιος αλλος η πειραματιζεσαι..
function Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Απο οτι ειδα στο επισημο xda-developers δυστυως αυτο για το gingerbread δεν ειχε προβλεφθει...και το φτιαξανε στα επομενα ICS και JELLY BEAN (δηλαδη τα settings ανα δικτυο). Υπαρχει καποιο application που να το κανει αυτο χωρις να παρεμβαλλεται φυσικα στο stock application του wifi; π.χ. Wifi manager κτλ; ευχαριστω.
function Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Κανένας που να συνδέεται σε wifi με άλλο application πλην του stock?
JamesSP472 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω πως αυτό κάνει τη δουλειά που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα