Socratis_g Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 καλύτερα γυμνός παρά απτα γύφτικα στην αγ.βαρβάρα. αν έχω φράγκα για να βάλω μάρκα θα την πληρώσω και θα το κάνω για πάρτη μου , αν δεν έχω θα πάω στα ζάρα και δεν θα έχω κανένα κομπλεξ να κυκλοφορίσω. στα τσιγκάνια στην αγ.βαρβάρα και σε ολα τα μαιμούδια ούτε μισό ευρώ. 2
MT60RS Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ας πάω λέω... Διευκρινίζω ότι δεν αγόρασα τίποτα. Όχι γιατί δεν μου φάνηκαν καλής ποιότητας αλλά γιατί με έπιασε το χαζό μου ότι αφού ξέρω ότι είναι απομίμηση, ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνει κανείς, το ξέρω εγώ και πέφτει αυτόματα η ψυχολογία μου... Anyway, θα μοιραστώ την εμπειρία μου. καλα κανεις και το διευκρινιζεις, για να μην σε παρεξηγησουμε κιολας ρε μανταμιτσα Μηπως η ψυχολογια σου πρεπει να κανει χαρακιρι, αν παρει χαμπαρι τις αιτιες που την κανουν να ανεβοκατεβαινει; Οταν ησουν μικρη ειχες μεγαλη συλλογη με barbie; Και κατα τα αλλα εχεις στυλ δυναμικης και ανεξαρτητης γυναικας; Νιωθεις να ταυτιζεσαι με τις αγελες New age φεμινιστριων του 20ου αιωνα; Αντι να κανεις τοση υπομονη να πεσουν οι τιμες τους, μπορεις εσυ να ριξεις λιγακι ακομα τις δικες σου "τιμες" Κατα τα αλλα σε ευχαριστουμε ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που μοιραστηκες αυτην την εμπειρια σου. Μπορουμε να φανταστουμε ποσο δυσκολο ηταν για σενα, αλλα συνεβαλλες σε εναν καλυτερο κοσμο 1
johnbond Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ίσως να μην υπάρχει καλύτερο υλικό και καλύτερη τιμή από αυτά εδώ, ψάξε! http://www.sportsdirect.com Είναι αξιόπιστο αυτό το κατάστημα; Έχει πάρα πολλά πράγματα πολύ φτηνά!! Edit: Απαντώ μόνος μου... :-D Απ'οτι είδα έχουν καμια 500αριά καταστήματα..Μάλλον αξιόπιστοι θα είναι!
dukepapass Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά εχω παρει καγιανο 20ρια απο ebay σε ενα εξάμηνο είχανε τρελές αλλοιώσεις απο 180 απο γερμανια 120 ειπα να δώσω κατι παραπάνω γιατι υποφέρω απο πλατύποδα απο την ορθοστασία αλλα τιποτα..............Συμπέρασμα ! εχω παρει nike απο μαγαζί 80 ευρώ τα ιδια σκατα σε ενα 3μηνο για σας..... που να επαιζα και μπαλα οποτε κατα την γνωμη μου θα σας πω πιο ειναι το καλητερο.....πας σε ενα στοκατζίδικο δίνεις 120 για δυο ζευγάρια παπούτσια και ας ειναι περσινη σεζον, παίρνεις ενα απο μαύρους η αγια βαρβαρα για ττην παραλία και εισαι αρχηγοπουλο τα υπόλοιπα ειναι πεταμένα λεφτά σας το λεω εγω που εχω δοκιμάσει και τα καλα και τα μεσεα και τα μουφα.....τελικα τα nike ειναι μαιμου και οχι δευτέρας διαλογης Επεξ/σία 10 Απριλίου 2015 από dukepapass
mariapa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 καλα κανεις και το διευκρινιζεις, για να μην σε παρεξηγησουμε κιολας ρε μανταμιτσα Μηπως η ψυχολογια σου πρεπει να κανει χαρακιρι, αν παρει χαμπαρι τις αιτιες που την κανουν να ανεβοκατεβαινει; Οταν ησουν μικρη ειχες μεγαλη συλλογη με barbie; Και κατα τα αλλα εχεις στυλ δυναμικης και ανεξαρτητης γυναικας; Νιωθεις να ταυτιζεσαι με τις αγελες New age φεμινιστριων του 20ου αιωνα; Αντι να κανεις τοση υπομονη να πεσουν οι τιμες τους, μπορεις εσυ να ριξεις λιγακι ακομα τις δικες σου "τιμες" Κατα τα αλλα σε ευχαριστουμε ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που μοιραστηκες αυτην την εμπειρια σου. Μπορουμε να φανταστουμε ποσο δυσκολο ηταν για σενα, αλλα συνεβαλλες σε εναν καλυτερο κοσμο Σε ευχαριστω πολυ κι εγω με τη σειρα μου ... ρε καλοπροαιρετε κυριουλη. Αραγε με συγκινει η αγνη και ανιδιοτελης προσπαθεια σου να με προβληματισεις για την ψυχολογια μου και την παιδικη μου ηλικια; Αραγε με συγκινει το ενδιαφερον σου για το στυλ μου και τα συναισθηματα μου ή την ταυτιση μου με συγκεκριμενη κατηγορια; Σε ευχαριστω θερμα που μου προτεινεις να ριξω τις δικες μου ''τιμες''... Θα μπορουσα να υποθεσω οτι η εκπτωση σε ολα τα επιπεδα για καποιους ειναι οικειο σπορ και τροπος ζωης και ως εκ τουτου εξ'ιδιων κρινουν τα αλλοτρια αλλα επιλεγω να μην το κανω. Αραγε να περιοριστω απλα να εικαζω οτι εισαι ενας γεναιοδωρος φωτεινος παντογνωστης, χωρις χαιρεκακια ή εμπάθεια καθως αυτα τα χαρακτηριστικα θα σε υποτιμουσαν και δεν θα το ηθελα προφανως; Θελω να πιστευω πως εισαι ενας χορτατος ανθρωπος που δεν αναλωνεται σε μικροπρεπεις υπαινιγμους τους οποιους θα μπορουσε να ξεπερασει απομακρυνομενος απο την παρατεταμενη αποχη απο την...ευτυχια. Σου ειμαι ευγνωμων που απλα αναγνωριζεις την σκοπιμοτητα ενος forum, την ανταλλαγη δηλαδη πληροφοριων και μονο τις οποιες οποιοδηποτε σκεπτομενος ανθρωπος μπορει να παραβλεψει, να απορριψει ή να διερευνησει περισσοτερο, χωρις προσωπικες επιθεσεις. Σε αυτο τον καλυτερο κοσμο, στην δημιουργια του οποιου με ενημερωνεις οτι συνεβαλα, υπαρχουν ατομα με κριτικη σκεψη κι οχι φερεφωνα ή παθητικοι αποδεκτες σκοπιμως κατευθυνομενης μασημενης τροφης. Σου ειμαι ευγνωμων για το post σου, εδωσες νοημα στη ζωη μου! Κι επειδη επιοικως κρινω οτι αγγιξες το ιδεατο, θα επιλεξω την αρετη της σιωπης στο μελλον καθως θα με λυπουσε να αποκτησω το ταλεντο μερικων συνανθρωπων μου να καταφερνουν να μειωνουν τον εαυτο τους και να δυσφημιζονται μονοι τους. 2
BlackDarkFlag Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δε βρίσκω λόγο κάποιος να πάρει μαϊμού παπούτσια είναι πολύ κακόγουστο. Καλύτερα να πάρει λιγότερο καλή μάρκα παρά μαϊμού.
Tzimmys Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Βρήκα σε πολύ (ύποπτα) χαμηλές τιμές, τα air max 2015 στα 68 ευρώ από το psoniseto.gr. Βρομάει από μακρυά για μούφα, αλλά μήπως γνωρίζει κανείς κάτι????
livefreeordie Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και Καλό Χειμώνα Το επόμενο 7ημερο θα βρίσκομαι στην Αθήνα.... Το βλέπω σαν ευκαιρία για αγορά παπουτσιών αλλά επειδή πολλά φράγκα δεν παίζουν μάλλον σε τίποτα μαϊμου θα στραφώ.... Το θέμα είναι που;;;; Γνωρίζω για την Αγία Βαρβάρα αλλά από κει και πέρα τπτ... Ξέρει κανείς κάνα άλλο μέρος;; Σε λαικές στην Αθήνα βρίσκω; Αν ναι σε ποια περιοχή; Ευτυχώς έχω τον ηλεκτρικό ένα τετράγωνο κάτω από το σπίτι που θα μείνω υπάρχει σχετική ευκολία στις μετακινήσεις,,,, Να ξεκαθαρίσω ότι με ενδιαφέρει μόνο για Nike μαϊμού, πχ air max + , command κλπ. Ότι ξέρετε ευπρόσδεκτο.,.. Δεν με ενδιαφέρει για γνήσια γιατί η τιμή τους είναι απαγορευτική για την τσέπη μου.... παντως συνηθως τα μουφα οχι μονο δεν κρατανε πολυ , αλλα σου γ@#@#νε και τα ποδια. στο λεω γιατι την εχω πατησει με all star μουφα κι ουτε καν πολυ κακης ποιοτητας (35 τα ειχα παρει τοτε) οποτε μηπως καλυτερα να μαζεψεις μερικα ακομη χρηματα για κατι αληθινο που θα αξιζει και σου μεινει? λεω εγω τωρα...
βασίλης33 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Φιλε μου αν πληκτρολογησεις στο google "how to spot fake nike shoes" (το ιδιο ισχυει και για αλλες εταιριες) θα σου βγαλει δνα σαιτ οπου εκει σου δειχνει επακριβως ολα τα σημεια που μπορεις να ελεγξεις πανω στο παπουτσι ετσι ωστε να εισαι σιγουρος πριν το αγορασεις.
christopher0016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εχω παρει κανα 2 φορες μαιμου η αληθεια ειναι οτι δεν κρατησαν πολυ. γιαυτο προτιμω να δινω κατι παραπανω ωστε να παρω κατι "καλο"
isay Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Βρήκα σε πολύ (ύποπτα) χαμηλές τιμές, τα air max 2015 στα 68 ευρώ από το psoniseto.gr. Βρομάει από μακρυά για μούφα, αλλά μήπως γνωρίζει κανείς κάτι???? Δηλαδή ψάχνεις κάποιον που να επιβεβαιώσεις το 0,001% πιθανότητα να ειναι αυθεντικά; Βλέπεις επικοινωνία με κινητό Δεν υπάρχει διευθυνση καταστηματος Email από hotmail Τιμές εξωφρενικά χαμηλές (αλλά ακομα ακριβότερα από τις συνηθες τιμές για μαιμου) και εχεις ακομα αμφιβολία οτι ειναι μαιμου; Εγώ σου λεω πάρε τους τηλέφωνο και πες οτι θες να ψωνίσεις μαιμου και κάνε παζάρια για κάτω απο 40-50 ευρω. Να αγοράσεις μαιμου (αν θες βεβαια) αλλά μην το ακριβοπληρώσεις Σκάλισα λίγο το site και στο περι της εταιρείας γράφει Πληροφορίες Tα προϊόντα που σας προσφέρουμε είναι όλα επώνυμα και γνήσια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες του κόσμου στο χώρο. Ετσι είστε σίγουροι για τη γνησιότητα αλλα και για την υποστήριξη σε ανταλλακτικά όλων των προϊόντων μας. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ. 1
Anorymous Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εγω παλια ειχα παρει αρκετα ζευγαρια απο βουλγαρια ειχα γνωστο στα 60 ευρω και ηταν μια χαρα κρατησαν 1.5 χρονο κι δεν ειχα κανενα θεμα
livefreeordie Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Παραγγέλνω συχνά από e-bay.uk και πλέον πιστεύω ότι δεν πουλάνε αυθεντικά προϊόντα . Ειδικά τα τελευταία καλλυντικά avon και το ralph lauren μλουζάκι που πήρα, αποκλείω να είναι αυθεντικά... Μια συνάδελφος μου είπε για την Αγία Βαρβάρα λέγοντας μου την γνωστή σε όλους μας ιστορία με την loui vouitton στην κηφησιά που έδειχνε η Τατιάνα στην tv... Ας πάω λέω... Διευκρινίζω ότι δεν αγόρασα τίποτα. Όχι γιατί δεν μου φάνηκαν καλής ποιότητας αλλά γιατί με έπιασε το χαζό μου ότι αφού ξέρω ότι είναι απομίμηση, ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνει κανείς, το ξέρω εγώ και πέφτει αυτόματα η ψυχολογία μου... Anyway, θα μοιραστώ την εμπειρία μου. Πήγα στην οδό που μου είπαν, στην Ελευθερίου Βενιζέλου ( για όσους δεν ξέρουν ακολουθείς την ιερά οδό, κι αφού περάσεις και τον σταθμό metro Αγια Μαρίνα, στα 100-200 μέτρα βλέπεις μπροστά σου το practiker και ακριβώς εκεί στη γωνία έχει φανάρι που στρίβεις αριστερά στην Ελευθερίου Βενιζέλου. Στα 2 χλμ περίπου βρίσκεις τα μαγαζιά αυτά). Βλέπω μια κυρία που μόλις έχει παρκάρει την Mercedes clk και την ρωτώ και μου λέει: αυτά κατά μήκος του δρόμου είναι αλλά και στα κάθετα στενά θα βρεις καλύτερες τιμές. Λοιπόν: Γεμάτος ο δρόμος από nike, adidas, diesel, tommy Hilfiger, moncler, burberry, ralph lauren, chanel, hermes, Armani, Michael kors, lui vouitton, north face, napa pirji, dolce gabbana, desquared κλπ. Η ποιότητα στα περισσότερα έδειχνε πάρα πολύ καλή, βέβαια ήταν και κάποια που ήταν νάυλον αντί για βαμβάκι. Θέλει ψάξιμο και παζάρι βέβαια. Τιμές δεν αναγράφουν, λένε κάτι και περιμένουν αντίδραση και παζάρι. Ενδεικτικά τα πουκάμισα burberry τα έχουν 25-30 και κατευθείαν συμφωνούν για 20, ενδεχομένως και παρακάτω... Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ευγένεια όλων ανεξαιρέτως των πωλητών ασχέτως αν δεν αγόραζες, τόσο στα μαγαζιά με τις vip βιτρίνες όσο και στα υποδεέστερα. Δεν σας κρύβω ότι φοβόμουν να πάω μη με κλέψουν και τα σχετικά. Κι όμως, φέρονται με τέτοιο τρόπο και χαμόγελο που δεν φαντάζεσαι. Επίσης, είδα άτομα που ψώνιζαν, κλασάτα, καλοντυμένα, που δεν θα σου περνούσε από το μυαλό ότι θα τα έβλεπες να ψωνίζουν εκεί. Όχι πολλά, αλλά ήταν αρκετοί τέτοιοι... Ξαναδιευκρινίζω ότι δεν ψώνισα οπότε δεν μπορώ να πω αν βγήκε καλό, αν έμεινα ευχαριστημένη κλπ.Το τι είδα και το περιβάλλον εκεί περιγράφω. Ούτε βέβαια προτείνω σε κάποιον να πάει ή να αγοράσει από εκεί. Προσωπικά θα κάνω υπομονή μέχρι τις εκπτώσεις για να πάω στο marc Arthur glen, όλο και κατεβάζουν κι άλλο τις τιμές τοσες φορες παντως που διευκρινισες πως δε πηρες τιποτα απο εκει , θα αρχισουμε να πιστευουμε πως πηρες τελικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις