Zein Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ίσως να μην υπάρχει καλύτερο υλικό και καλύτερη τιμή από αυτά εδώ, ψάξε! http://www.sportsdirect.com Σταθερη αξια το sports direct! Ειναι απο τις μεγαλυτερες αλυσιδες με αθλητικα -αλλα και νορμαλ- στο αγγλονησο!
somebody:) Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 αν μετα απ'ολα αυτα που γραφτηκαν εξακολουθεις να θες να αγορασεις απομιμηση.θα σου προτεινω και εγω Αγ.Βαρβαρα. Ειχα δει και στο Ν.ηρακλειο στον ηλεκτρικο στην υπογεια διαβαση(?!) εναν μελαμψο κυριο να πουλαει "nike". Στην Αγια Βαρβαρα τιμες 30 με παζαρι αντε 25 βαρια βαρια. Σα πολλα δεν ειναι για απομιμηση? σκεψου το.. *στη santa barbara απαγορευμενη η λεξη "μουφα" να ξερεις! edit: και τωρα ειδα την ημερομηνια του post
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 ξερει κανεις που κυκλοφορούν αυτοι οι πακιστανοι με τα παπουτσια αυτες τις μερες?
MikeJ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Συνήθως δεν είναι Πακιστανοί αυτοί με τα παπούτσια αλλά μαύροι.... Στην ΑΣΟΕΕ έχει τις καθημερινές.... Σάββατο απόγευμα έχω δεί στον ηλεκτρικό στο Ηράκλειο... Πάντως δε ξέρω τι παίζει με αυτά τα παπούτσια.... εγώ λόγω φόβου ότι θα πάθω ζημιά στο πόδι δεν έχω πάρει ποτέ (έχω πλατυποδία και πάντα έπαιρνα σχετικά καλά παπούτσια γιατί τα υπόλοιπα με χτυπάνε... Φίλος μου πάντως είχε πάρει ένα ζευγάρι από Αγία Βαρβάρα και του κράτησαν 2-3 χρόνια με καθημερινή χρήση ενώ κάτι αυθεντικά που είχε πάρει από κατάστημα NIke τα έφτυσαν στο 6μηνο....
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 εγω ειχα παρει all star στην κοπελα μου και ηταν πιο ανετα απο της φιλης της τα "γνησια" και της κρατισαν και τον τριπλο χρονο. στην ασοεε εξω απο τη σταση Βικτωριας?
MikeJ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Όχι, έξω από το πανεπιστήμιο ακριβώς.. μπροστά στην είσοδο... Καλά τα all star είναι τόσο άβολα σαν παπούτσια γενικώς, .... απορώ πως τόσος κόσμος τα φοράει ανελλιπώς τόσα χρόνια,,,,
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 ηταν της μοδας μαλλον. τι ωρες λες να ειναι εκει αυτοι να παω να ριξω μια ματια?
MikeJ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Όσο είναι μέρα και δεν βρέχει, εκεί είναι τις καθημερινές.... Παρατήρησα ότι σε γυναικεία είχαν φέρει και πιο νέα μοντέλα (με την πιο μικρή σόλα) από τα skyline που έχουν συνήθως.....και μου κανε εντύπωση.... Και all star έχουν... Αν πας πες μας τιμές από περιέργεια.... Στο Ηράκλειο παράκουσα από κάποιον που ρώτησε ότι 20 τα air max και 15 τα all star....
MikeJ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Τι είναι αυτό ; Τρώγεται ; Γενικά μαιμούδες υπάρχουν στις πολύ γνωστές μάρκες υψηλής αναγνωρισιμότητας και ζήτησης... Είχα διαβάσει ότι παγκοσμίως 1 στα 2 προϊόντα Nike που βλέπουμε να φοράει ο κόσμος είναι απομίμηση.... Απίστευτο ποσοστό... Στην Ελλάδα ίσως είναι 90% το ποσοστό...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 καλα παπουτσια ειχανε παιδια. οχι μεγαλη γκαμα αλλα οκ. οι τιμες απο 20 μεχρι 25.
eidikos33 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 που μπορουμε να βρουμε καλες απομιμησεις;
mariapa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Παραγγέλνω συχνά από e-bay.uk και πλέον πιστεύω ότι δεν πουλάνε αυθεντικά προϊόντα . Ειδικά τα τελευταία καλλυντικά avon και το ralph lauren μλουζάκι που πήρα, αποκλείω να είναι αυθεντικά... Μια συνάδελφος μου είπε για την Αγία Βαρβάρα λέγοντας μου την γνωστή σε όλους μας ιστορία με την loui vouitton στην κηφησιά που έδειχνε η Τατιάνα στην tv... Ας πάω λέω... Διευκρινίζω ότι δεν αγόρασα τίποτα. Όχι γιατί δεν μου φάνηκαν καλής ποιότητας αλλά γιατί με έπιασε το χαζό μου ότι αφού ξέρω ότι είναι απομίμηση, ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνει κανείς, το ξέρω εγώ και πέφτει αυτόματα η ψυχολογία μου... Anyway, θα μοιραστώ την εμπειρία μου. Πήγα στην οδό που μου είπαν, στην Ελευθερίου Βενιζέλου ( για όσους δεν ξέρουν ακολουθείς την ιερά οδό, κι αφού περάσεις και τον σταθμό metro Αγια Μαρίνα, στα 100-200 μέτρα βλέπεις μπροστά σου το practiker και ακριβώς εκεί στη γωνία έχει φανάρι που στρίβεις αριστερά στην Ελευθερίου Βενιζέλου. Στα 2 χλμ περίπου βρίσκεις τα μαγαζιά αυτά). Βλέπω μια κυρία που μόλις έχει παρκάρει την Mercedes clk και την ρωτώ και μου λέει: αυτά κατά μήκος του δρόμου είναι αλλά και στα κάθετα στενά θα βρεις καλύτερες τιμές. Λοιπόν: Γεμάτος ο δρόμος από nike, adidas, diesel, tommy Hilfiger, moncler, burberry, ralph lauren, chanel, hermes, Armani, Michael kors, lui vouitton, north face, napa pirji, dolce gabbana, desquared κλπ. Η ποιότητα στα περισσότερα έδειχνε πάρα πολύ καλή, βέβαια ήταν και κάποια που ήταν νάυλον αντί για βαμβάκι. Θέλει ψάξιμο και παζάρι βέβαια. Τιμές δεν αναγράφουν, λένε κάτι και περιμένουν αντίδραση και παζάρι. Ενδεικτικά τα πουκάμισα burberry τα έχουν 25-30 και κατευθείαν συμφωνούν για 20, ενδεχομένως και παρακάτω... Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ευγένεια όλων ανεξαιρέτως των πωλητών ασχέτως αν δεν αγόραζες, τόσο στα μαγαζιά με τις vip βιτρίνες όσο και στα υποδεέστερα. Δεν σας κρύβω ότι φοβόμουν να πάω μη με κλέψουν και τα σχετικά. Κι όμως, φέρονται με τέτοιο τρόπο και χαμόγελο που δεν φαντάζεσαι. Επίσης, είδα άτομα που ψώνιζαν, κλασάτα, καλοντυμένα, που δεν θα σου περνούσε από το μυαλό ότι θα τα έβλεπες να ψωνίζουν εκεί. Όχι πολλά, αλλά ήταν αρκετοί τέτοιοι... Ξαναδιευκρινίζω ότι δεν ψώνισα οπότε δεν μπορώ να πω αν βγήκε καλό, αν έμεινα ευχαριστημένη κλπ.Το τι είδα και το περιβάλλον εκεί περιγράφω. Ούτε βέβαια προτείνω σε κάποιον να πάει ή να αγοράσει από εκεί. Προσωπικά θα κάνω υπομονή μέχρι τις εκπτώσεις για να πάω στο marc Arthur glen, όλο και κατεβάζουν κι άλλο τις τιμές
Προτεινόμενες αναρτήσεις