hitman123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σας παιδια εχω πολλες απο συνδεσεις στο ιντερνετ ξερετε τη μπορει να φταιει??
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ γενικο το θεμα σου.μπορει να φταινε τα παρακατω. α.καλωδιωση μεσα στο σπιτι β.καλωδιωση απο το σπιτι πανω μεχρι την χωνευτη/κατανεμητη.καποια οξειδωση κτλ. γ.καποιο χαλασμενο φιλτρακι.σπλιττερ. δ.προβλημα στο καλωδιο του οτε. ε.προβλημα στο ρουτερ. ζ.μεγαλο τηλεφωνικο καλωδιο. η.προβλημα στον παροχο. θ.να εισαι πολυ μακρια απο τον οτε με χαμηλο Profile η fast path. ι.να μην εχεις βαλει φιλτρο σε συναγερμο η σε καποια συσκευη. κ.στα ποσα συγχρονιζεις?χαρακτηριστικα γραμμης?δοκιμασες το ρουτερ μονο του στην κεντρικη πριζα να δεις ποσο συγχρονιζεις?εκανες δοκιμη σε κατανεμητη να δεις ποσο πιανεις εκει..απλα απειρα πραγματα μπορει να ειναι. δεν ξερω ποσο πιανουν τα χερια σου να κανεις δοκιμες βεβαια. τι εταιρεια εχεις?ποιο ρουτερ εχεις?
peeperman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Να προσθέσω και εγώ κάτι, που μένεις, και πόση απόσταση έχεις απο το Αστικό κέντρο; Ελπίζω να μην είσαι απο αυτούς που τους λέει ο ΟΤΕ, οτι είναι μακριά και δεν θα λειτουργει καλα το DSL αλλά αυτοί θέλουν να τους βάλει με δική τους ευθύνη.
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ελπιζω να μας γραψε τα χαρακτηριστικα της γραμμης να δουμε attenuation κτλ.επισης ελπιζω μην εχει βαλει κανα φιλτρο πριν απο το ρουτερ.το εχω δει και αυτο.
peeperman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ελπιζω να μας γραψε τα χαρακτηριστικα της γραμμης να δουμε attenuation κτλ.επισης ελπιζω μην εχει βαλει κανα φιλτρο πριν απο το ρουτερ.το εχω δει και αυτο. Εγώ στο 13888 έχω ακούσει και πιό κουφό, ο πελάτης σύνδεσε το ρούτερ με την τηλεφωνική συσκευή και έκανε παράπονα οτι δεν είχε ούτε ιντερνετ ουτε τηλέφωνο!
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 που τα βρισκω τα attenuation?? οταν μπεις μεσα στο ρουτερ πρεπει να υπαρχει καποια καρτελλαπου να τα γραφει.ειτε θα λεει status ειτε dsl connection.αναλογα το ρουτερ που εχεις.
hitman123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 SNR Margin 25.0 dB 9.0 dB Line Attenuation 36.0 dB 15.5 dB Data Rate 4096 kbps 1024 kbp
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 SNR Margin 25.0 dB 9.0 dB Line Attenuation 36.0 dB 15.5 dB Data Rate 4096 kbps 1024 kbp κανονικα η γραμμη αυτη δεν δικαιολογει αποσυνδεσεις.εισαι 4 mbit και εχεις μεγαλο Margin.εκτος αν η αποσυνδεση γινεται οταν σηκωσεις κανα τηλεφωνο η αν εχεις συναγερμο κτλ.πρεπει να κανεις δοκιμη χωρις τα τηλεφωνα πανω και να δεις τι γινεται.να βγαλεις δηλαδη φιλτρα splitter κτλ.και να εχεις μικρο καλωδιο απο την τηλεφωνικη πριζα μεχρι τον ρουτερ.
hitman123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 μερικες φορες το μοντεμ μου βγαζει ενα κοκκινα φωτακι εκει που λεει ιντερνετ
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 το dsl δεν σβηνει?επισης το ρουτερ το εχεις pppoa/vcmux η Pppoe/llc?στο δευτερο πρεπει να βαλεις.επισης με αλλο ρουτερ δοκιμασες?κανα Hard reset το ηδη υπαρχον ρουτερ δοκιμασες?επισης εχεις παρατηρησει αυτο με το λαμπακι να γινεται καποια συγκεκριμενη στιγμη οταν κανεις κατι?πχ Online game/torrent? Μεσα στο ρουτερ αν βρεις κατι για Upnp κλειστο προληπτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα