Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι,είναι τόσο δύσκολο όσο το να βάλεις μια rom απο XDA.Βρίσκεις ποιά κινητά ταιριάζουν με Google Edition και βάζεις την Rom. (HTC One-Galaxy S4)

ps.Προσωπικά λίγο που δοκίμασα την AOSP την σιχάθηκα.Είχα ακριβώς το 1/3 απο τις ρυθμίσεις απο υπόλοιπες εκδόσεις CM,TouchWiz,PA κλπ 

Μπορουμε ανετα δηλαδη να παρουμε την google edition rom που ταιριαζει στο κινητο μας και να τα κανουμε google edition; ειναι τοσο ευκολο αλλα δεν το συνιστεις ε; 

Δημοσ.

Μπορουμε ανετα δηλαδη να παρουμε την google edition rom που ταιριαζει στο κινητο μας και να τα κανουμε google edition; ειναι τοσο ευκολο αλλα δεν το συνιστεις ε;

Σίγουρα θα δουλεύει η Google edition rom
Δημοσ.

Μια ερώτηση ρε παιδιά!

Γιατί τα τοπ Android κινητά όπως Samy 4 , Xperia Z και άλλα... είναι συνέχεια 1-2 μέχρι και 3 καμιά φορά, εκδόσεις πίσω από αυτό που έχει βγάλει η Google.

Sorry αλλά όταν η Google έβγαλε το 4.3 όλα τα κινητά ήταν στο 4.1 για καιρό ...

Απ'όσο ξέρω η Google δεν βγάζει δικά της κινητά ώστε να λέγαμε ότι τα κουμπώνει τα Android εκεί.

Είσαι λάθος.Get your facts straight

Ναι,άνετα βάζεις 4.2.2 και 4.3 στο S4 που κυκλοφορεί στην Ελλάδα(9505 Snapdragon Variant μόνο). Και πολύ εύκολα γυρίζεις σε touchwiz, CM, PA. Προσωπικά δεν ξαναβάζω AOSP, δεν θα κάνω μόντες για τα πιο βασικά.

Δημοσ.

το root χανεται μετα το update ετσι δεν ειναι?Επειδη τα 'χω ξεχασει λιγο!

Αν εχεις το κινητο σου root απλα δεν θα παιρνει αναβαθμιση απο το update center. πρεπει να την περασεις μονος σου σαν Custom rom

Δημοσ.

Παιδια θελω ΒΟΗΘΕΙΑ.εχω το galaxy nexus και εχω ακομα την εκδοση  android 4.2.1 και ενω εχω wifi  ανοιχτο και ψαχνω για νεα εκδοση δεν την βρισκει.Η κοπελα μου που εχει το ιδιο κινητο τρεχει  4.3  και οταν το αγορασε ειχε εργοστασιακα το 4.2.2. Δεν ξερω τι εχει παθει το κινητο μου και δεν αναβαθμιζει.Ειμαι ο μονος? Πως να το λυσω? Δεν ειμαι  noobaki οποτε στειλτε μου καποια λυση και θα την ψαξω.Ευχαριστω εκ των προτερων.Ας με βοηθησει καποιος διοτι ενω το εχω ψαξει πολυ δεν καταλαβαινω τι συμβαινει

Δημοσ.

Για να δούμε αυτή θα λύσει το τρελλό lag....και η υπομονή έχει τα όρια της...

Ήθελα να ήξερα που το βλέπετε όλοι σας το Lag

• Like 1
Δημοσ.

Εχει lag . Το θεμα ειναι ποσο εμπειρο ειναι το ματι ωστε να το καταλαβει. Ειναι αδιανοητο να υπαρχει lag σε s3 lte , s4 κλπ με τετοιο hardware.

Δημοσ.

Είσαι λάθος.Get your facts straight

Ναι,άνετα βάζεις 4.2.2 και 4.3 στο S4 που κυκλοφορεί στην Ελλάδα(9505 Snapdragon Variant μόνο). Και πολύ εύκολα γυρίζεις σε touchwiz, CM, PA. Προσωπικά δεν ξαναβάζω AOSP, δεν θα κάνω μόντες για τα πιο βασικά.

Επειδή δεν έχω βάλει ποτέ (custom AOSP S2) υποθέτω ότι η AOSP θα έπρεπε κανονικά να είναι η AOKP ε? Για να έχεις pure android experience με αρκετές ρυθμίσεις ... Ισχύει or not? 

Δημοσ.

Αν το έχεις τελείως νορμάλ , όλα καλά (αλλά μίζερα !!!) , κράταγα και το iphone . Eβαλα next launcher , και 2-3 widget στις αρχικές οθόνες και μετά από κλήσεις ή sms μεχρι να μπορέσεις να ξαναπατήσεις κάποιο πλήκτρο περνάν από 5-9 δεύτερόλεπτα... οποιος βρεί τί είναι...

Θα είναι και ο λόγος να το δώσω ....

Δημοσ.

Αν το έχεις τελείως νορμάλ , όλα καλά (αλλά μίζερα !!!) , κράταγα και το iphone . Eβαλα next launcher , και 2-3 widget στις αρχικές οθόνες και μετά από κλήσεις ή sms μεχρι να μπορέσεις να ξαναπατήσεις κάποιο πλήκτρο περνάν από 5-9 δεύτερόλεπτα... οποιος βρεί τί είναι...

Θα είναι και ο λόγος να το δώσω ....

Ποτέ δεν μου το κανε σε κανένα android κινητό.

Δηλαδή για να καταλάβω το HTC One πήρε νωρίτερα την 4.3?Την έχω εδώ και 3 εβδομάδες.

Την AOSP έχεις την οποία την έχει και το s4.Τώρα μιλάμε για την 4.3 με το sense/touchwiz

http://www.thefullsignal.com/htc/htc-one/15759/htc-one-update-android-43-still-coming-september

Δημοσ.

Το μονο παραπονο που εχω απο τη Samsung και δεν εχω καταλαβει ακομη ειναι ΓΙΑΤΙ να βαζει το ηχειο στη πλατη του κινητου. Δηλαδη ΕΛΕΟΣ. Μειωνεται πολυ ο ηχος.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια θελω ΒΟΗΘΕΙΑ.εχω το galaxy nexus και εχω ακομα την εκδοση  android 4.2.1 και ενω εχω wifi  ανοιχτο και ψαχνω για νεα εκδοση δεν την βρισκει.Η κοπελα μου που εχει το ιδιο κινητο τρεχει  4.3  και οταν το αγορασε ειχε εργοστασιακα το 4.2.2. Δεν ξερω τι εχει παθει το κινητο μου και δεν αναβαθμιζει.Ειμαι ο μονος? Πως να το λυσω? Δεν ειμαι  noobaki οποτε στειλτε μου καποια λυση και θα την ψαξω.Ευχαριστω εκ των προτερων.Ας με βοηθησει καποιος διοτι ενω το εχω ψαξει πολυ δεν καταλαβαινω τι συμβαινει

δεν έχει πάθει τίποτα, απλά κατά πάσα πιθανότητα είναι samsung branded , πράγμα που σημαίνει ότι βγάζει μεν αναβάθμιση η google αλλά η samsung τον παίζει μέχρι να δώσει τις αναβαθμίσεις 

μπορείς να το κάνεις google branded περνώντας ρομ της google (και μετά θα αναβαθμίζεσαι άμεσα)  ή να βάλεις κάποια άλλη ρομ και να περνάς χειροκίνητα τα πάντα από τη πρώτη μέρα  ή να περιμένεις πότε θα δεήσει η samsung 

αν δεν έχεις ασχοληθεί με το θέμα απλά περίμενε 

δυστυχώς αυτή η ηλίθια εταιρεία καθυστερεί ακόμα και στα nexus 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...