gio21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Λαμβάνοντας απειλητικά μηνύματα μετέφερα τις απορίες μου σε αυτή την ενότητα... Αφού μου προτάθηκε η GIGABYTE 990FX ud3 r.3, μου είπαν επίσης και την 990XA. Η απορία μου είναι οτι στην 990ΧΑ δεν βλέπω να υπάρχει θύρα HDMI που το χρειάζομαι για τη σύνδεση με βιντεοκάμερα εκτός κι αν υπάρχει άλλος τρόπος για να μεταφέρω αρχεία χωρίς να χάσω ποιότητα. Και επίσης έχω πάθει ένα πατατράκ με τις Ram. Ψάχνω low profile (νομίζω έτσι τις λένε) που είναι πιο μικρές για να χωράει η ψύχτρα του επεξεργαστή, 1.5V, 1x8Gb στα 1600 (Σύνολο θα βάλω 4x8 Gb, σταδιακά). Γενικά χρειάζομαι ταχύτητα (όχι για παιχνίδια αλλά για video και audio editing) και δεν θέλω παραπάνω απο 1600Mhz, διότι χρειάζονται διεργασίες που δεν γνωρίζω. Ευχαριστω!
adtakhs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 HDMI ? καμιά AM3+ μητρική δεν έχει HDMI γιατί πολύ απλά δεν έχουν κάρτα γραφικών επάνω τους ! HDMI θα σου δωσει η κάρτα γραφικών που θα βάλεις ! Για RAM πολλά δεν είναι τα 32GB ?
gio21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραία! Η κάρτα που θέλω έχει HDMI. Τα 32GB μου χρειάζονται λόγω μεγαλύτερης ταχύτητας και τα 8 που θα βάλω είναι το minimum στα προγράμματα που θέλω. Απλά έχω μπερδευτεί με όλα όσα διαβάζω κ δεν έχω βγάλει άκρη. Η μητρική λεέι 1.5v (DIMM) όχι 1.65v, και θέλω μόνο στα 1600MHz. Θα προτιμούσα Kingston.(Είναι τόοοοσες πολλές και δεν ξέρω τι με συμφέρει).
gio21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτές για παράδειγμα κάνουν; Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL10 DIMM HyperX Blu Kingston HyperX Black 8GB DDR3-1600MHz Υπόψην, θα βάλω 4 ίδιες, μια μια ανάλογα με το πορτοφόλι, ή επειδή η μητρική λέει dual πρέπει 2-2;
Caiden Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Προτιμησε αυτην ή αυτην που ειναι CL9 δηλαδη λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα απο τις παραπανω που ποσταρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα