MakisOgatopardos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Στο PC μου τώρα έχω LoL, Dota 2, Pro 13, CoD Black Ops 2, Company of Heroes 2,Diablo 3, Tombraider,War Thunder. Πιο πολύ παίζω MMO/RPG.
george kesoglu Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 παρε το lenovo εαν ηταν μονο για κανα lol επαιζε και το dell
MakisOgatopardos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 με usb πανευκολα εαν ομως φοβασε πηγενε στον ''θειο'' με 20-30ευρο καθαρισες πέρασα τα windows 8 σε usb και bootarei το δοκίμασα στο desktop μου. δεν τα έχω αγοράσει όμως, τα updates θα τα κάνει; ο θειος ποιος είναι;
MakisOgatopardos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) επειδή το lenovo εξαντλήθηκε και δεν ξέρω αν θα φέρουν άλλα, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; αυτό εδώ αξίζει; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904468&sid=1 αν ζητήσω επέκταση για ram μπορούν να την βάλουν αυτοί; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2013 από MakisOgatopardos
panira Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 επειδή το lenovo εξαντλήθηκε και δεν ξέρω αν θα φέρουν άλλα, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο; αυτό εδώ αξίζει; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904468&sid=1 αν ζητήσω επέκταση για ram μπορούν να την βάλουν αυτοί; πιστευω αξιζει ναι μαλλον απο οτι νομιζω γινεται να τους πεις να βαλους αυτοι πρωτου στο φερουν.Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια στειλτους e-mail αν θες
MakisOgatopardos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 πιστευω αξιζει ναι μαλλον απο οτι νομιζω γινεται να τους πεις να βαλους αυτοι πρωτου στο φερουν.Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια στειλτους e-mail αν θες είδα οτι μπορεί να πάρει ssd. μπορώ να τον βάλω μόνος μου; είναι καλύτερα να βάλω εναν ssd στον οποίο να περάσω τα windows?
panira Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο δεν το ξερω . οι ssd ειναι καλυτεροι απο τους hdd αλλα και πιο ακριβοι . Εγω αν ειχα αρκετα λεφτα θα επερνα στο σταθερο μου pc γτ ειναι πιο γρηγοροι δισκοι. Δεν γνωριζω τωρα κατι παραπανω
moxalis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 είδα οτι μπορεί να πάρει ssd. μπορώ να τον βάλω μόνος μου; είναι καλύτερα να βάλω εναν ssd στον οποίο να περάσω τα windows? Όλοι οι υπολογιστές μπορούν να πάρουν SSD, δεν υπάρχει κάποια εξαίρεση. Προφανώς τον SSD τον αγοράζεις για να περάσεις Windows πάνω. Υπάρχουν περιπτώσεις msata SSD που χρησιμοποιούνται μόνο για caching, αλλά αν μπορείς να πάρεις κανονικό και να βάλεις το λειτουργικό, σίγουρα θα δεις τεράστιες διαφορές.
MakisOgatopardos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Όλοι οι υπολογιστές μπορούν να πάρουν SSD, δεν υπάρχει κάποια εξαίρεση. Προφανώς τον SSD τον αγοράζεις για να περάσεις Windows πάνω. Υπάρχουν περιπτώσεις msata SSD που χρησιμοποιούνται μόνο για caching, αλλά αν μπορείς να πάρεις κανονικό και να βάλεις το λειτουργικό, σίγουρα θα δεις τεράστιες διαφορές. α οκ νόμιζα οτι μπορούσα να περάσω τα windows στον msata. ευχαριστώ για την βοήθεια. για να βάλω σε αυτον SSD λογικα θα πρεπει να βγάλω τον HDD, δεν νομίζω να έχει άλλη υποδοχή.
moxalis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Απ' όσο ξέρω στο συγκεκριμένο μοντέλο γίνεται να περάσεις Windows στον msata αλλά δεν έχω ψάξει καθόλου τι λένε από αποδόσεις σε σύγκριση με τους κανονικούς SSD.Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις έναν SSD στη θέση του primary δίσκου, να βγάλεις DVD και στη θέση του να βάλεις τον HDD σε ένα optical bay. (http://www.ebay.co.uk/itm/200844877721?var=500121298442&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649)
MakisOgatopardos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα