Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 μάλλον τον έχει στο laptop 1
panosem Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Στο λαπτοπ ειναι..Τωρα τις λεπτομεριες εγω δεν τις γνωριζω..Απλα εγω εχω δει χαοτικες διαφορες, σε σχεση με τον προηγουμενο Toshiba 750gb/5400rpm..... Χρονομετρημενα με τον SSD ωσπου να μπω win και να τα φορτωσει ολα, κανει 20" και με τον παλιο εκανε 1λεπτο και 35"........ Και ειμαι σε εναν φιλο, το λεω για τον ssd και μου λεει, ααα, ειχα βαλει και γω μια pci καρτα με εναν OCZ. http://ocz.com/consumer/revodrive-3-x2-pcie-ssd αυτο το πραγματακι...Πριν 2χρονια 1300€...... Αλλα σε 3" ειχε φορτωση τα παντα...Σαν αστραπη ηταν το ατιμο... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2013 από panosem
artshadows Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ναι ακομα δεν εχει ερθει ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ παραλαβη μετα τις 25
artshadows Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 παρελαβα πριν λιγες μερες σε τεστ που εκανα (πανω απο 50% γεματος) μου εβγαλε ταχυτητα σχεδον 400 και μετα απο λιγες μερες τα εφτυσε, τον εχω για RMA...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα