Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πως ακριβος λειτουργει και ποσο μπορει να κοστισει για ενα υπολογιστη 1200 watt οχι τα φτανει αλλα εστω και για μια οθονη. Επισης αξιζει να συνδεσω κονσολες πανω ? Και κατι τελευταιο αν συνδεσω και λειτουργω πραγματα πανω απο τις προδιαγραφες τον watt της αμα πεσει το ρευμα θα με προστατευσει απλα ?

Δημοσ.

Tο ups οσο ειναι συνδεδεμένο γεμίζει η κράταει γεμάτη την μπαταρία ετσι ωστε οταν εχεις αυξοποιώσεις στο ρεύμα η διακοπή ρεύματος σου κρατάει σταθερό το ρεύμα στο pc στις κονσόλες η οτι εχεις επάνω και σου δίνει τον χρόνο (4 5 6 κτλπ λεπτά) ανάλογα το ups να κλείσεις με ασφάλεια οτι εχεις επάνω (pc , κονσόλα κτλπ) , σε προστατεύει επισης απο  υπερφόρτωση και υπέρταση

Για μια οθόνη δεν χρειάζεσαι κατι μεγάλο αλλα αν εχεις σκοπό να εχεις το pc σου επάνω + οθόνη + κονσόλα ++  θέλεις κατι πολυ καλο , απλα να ξέρεις οτι γενικά τα καλα ups κοστίζουν αρκετά , κατα την γνώμη μου απο τα καλύτερα ειναι τα APC αλλα ειναι αρκετά ακριβά οσο ανεβάινουν τα watt και το μοντέλο https://www.skroutz.gr/c/41/ups.html?from=catspan&keyphrase=ups+apc

Δημοσ.

Αυτο σηκωνει ας πουμε 1200 watt ? Ισχυει οτι κανουν εναν μικρο ενοχλητικο θορυβο ? Επισης αν πατω μια μπαταρια τωρα για ρεζερβα οταν θα τελειωσει η αρχικη αυτη θα εχει ξεθιμανει ?Επισης αν βαλω πολυμπριζο ασφαλειας θα κανει τις ιδιες δουλειες με το υπς χωρις απλα να λειτουργει μετα το σβησιμο ?

https://www.skroutz.gr/s/294932/APC-Power-Saving-Back-UPS-Pro-900-230V.html

Δημοσ.

Προσωπικά το δικο μου APC στην αρχή έκανε ενα τζιζζ τζιζζ που το άκουγες μονο στην απόλυτη ησυχία τωρα δεν ακουω τιποτα (και οχι δεν κουφάθηκα :P) μην ανησυχείς για την μπαταρία δεν ειναι ανάγκη να παρεις απο τωρα αλλη δεν χαλάνε και αμέσως , στο δικό μου που το εχω 5 χρόνια περίπου ακομα ειναι κομπλές δεν θέλει αλλαγή.

Το μολύμπριζο ασφαλείας σε προστατεύει απο τάση και υπέρταση αλλα ναι δεν κρατάει το pc / συσκευές αναμένες αν πέσει το ρεύμα.

Χωρίς να ξέρω σίγουρα νομιζω πως για 1200 watt πρέπει να πας σε ποιο ακριβό , αυτο απο οτι βλέπω εχει max watt 540 αλλα δεν νομίζω οτι θα έχεις ποτε συνεχόμενα 1200 watt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...