Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έφτασε το καινούριο pc και έχω μια απορία καθώς είναι το πρώτο που συναρμολογώ... Έχω το κουτί zalman z5 plus το οποίο έχει usb 3.0 μπροστά. Για να το ενεργοποιήσω πρέπει να αγοράσω extra καλώδιο και να το συνδέσω στην μητρική? (asus m5a97 r2.0). Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Βλέπω ότι έχει μια θύρα κάτω από εκεί που μπαίνει το 24pin καλώδιο (αν δεν κάνω λάθος) αλλά δεν ταιριάζει με αυτό που βγαίνει από το κουτί το οποίο είναι ίδιο με την άλλη άκρη του.

Δημοσ.

απο κατω εχει και μια μεγαλι κατω απο 24 πιν λογικα εκει το συνδες

ετσι ηταν στην δικια μ μιτρικη εχω το ιδιο κουτι!

Δημοσ.

Ναι αλλά σου λέω ότι δεν ταιριάζει καθώς το καλώδιο που βγαίνει από το κουτί είναι έτσι..

USB%203.0%20%20cable%2002.jpg

Δημοσ.

πολυ εξυπνο πως το σκεφτηκαν :P

αυτο τωρα ή θα το συνδεσεις σε καποια θυρα απο πισω ή θα παρεις καρτα pci usb που να εχει και εσωτερικη εξοδο usb κατι τετοιο δηλαδη

http://www.dshop.gr/pegasus/products01/show00.php?code=3278&pcode=SHOW_PROD3278

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιο καλώδιο το οποίο να συνδέεται με την μητρική και με το καλώδιο αυτό? Με 2 διαφορετικές άκρες δηλαδή..

Δημοσ.

ναι υπαρχει αυτο http://www.aliexpress.com/item/USB3-0-19pin-20-pin-to-Dual-USB3-0-Cable-data-cable-length-14cm/513081266.html αλλα δεν συμφερει ενω με την pci καρτα βγαζεις και εξτρα θυρες στο πισω μερος

η πιο φθηνη λυση ειναι με μια προεκταση usb εαν δεν φθανει το καλωδιο του κουτιου να το συνδεσεις με μια θυρα απο πισω και τελος

Δημοσ.

Ένα τέτοιο καλώδιο με καλύπτει και μονό αν μπορέσω να βρω από κάποιο μαγαζί εδώ.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου. Θα ρωτήσω εδώ σε κανένα τοπικό μαγαζί μήπως έχουν γιατί θα μου φτάσει κανά 20ρικο με μεταφορικά και δεν νομίζω να αξίζει...Αν δεν το βρώ βλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...