flik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Συγνωμη, αυτο ειναι παρομοιο με το virustotal? γιατι το μονο που μου μετρησε ηταν η ταχυτητα του internet. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Εγώ πάντως, αν δεν έγινα σαφής, εννοούσα οτι στη σελίδα του cnet για download (download.com ή download.cnet.com το ίδιο είναι), πολλές φορές σου κατεβάζει το πρόγραμμα μέσω δικού τους installer. Αλλά απο κάτω έχει και direct link, και το τσέκαρα για το δικό σου πρόγραμμα. Η σελίδα έχει πάντα καθαρά αρχεία, τα επίσημα. Δεν έχει σχέση με το virustotal, και δεν μπορώ να φανταστώ τι εννοείς οτι σου μέτρησε την ταχύτητα ιντερνετ.
Sirios8e Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστα, το γραφω, οτι το κατεβασμα εγινε μεσω του cnet. Eπειδη, εχω το διαμερισμα παγωμενο,πολλα αρχεια τα ανεβαζω στο virustotal και εκει μου βρηκε στην σαρωση το kingsoft οτι εχει trojan, kai λεω ειναι δυνατον προγραμμα κατεβασμενο μεσω του cnet να εχει trojan. Kai αλλα προγραμματα καθαρα απο το site του κατασκευαστη κανοντας μια σαρωση στο virustotal βρισκουν ιο, ειδικα το trendmicro βρισκει με το παραμικρο trojan και εκει δεν ξερεις τι γινετε, (να το εγκαταστησεις η οχι). Εγω καταλαβα οτι το directlink ηταν παρομοιο με το virustotal και βρηκα καποιο directlinkupload.com και εκει μπερδευτηκα. Παντως αν θελεις κατεβασε το driverfusion και ανεβασε το στο virustotal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα