darkheretic Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλο φθινοπωρο παιδια Θελω βοηθεια για εναν φιλο.Τον θελει οπως λεει και ο τιτλος για μουσικη επεξεργασια,καθολου παιχνιδια και αυτα που θελει ειναι... Επεξεργαστη AMD(αυτος θελει πολυπυρηνο,δεν ξερω αν καποιος APU μπορει να τρεξει βαρια προγραμματα μουσικης επεξεργασιας και να ειναι μελλοντικα αναβαθμισιμος) Μητρικη με Firewire ΟΧΙ της VIA αλλα απο την ΤΙ(Texas Instruments) SSD 120gb,ΗDD 1TB Επισης θελει να ειναι γενικα ησυχος(τροφοδοτικο,κουτι κλπ) Περιφερειακα υπαρχουν και οθονη Μενει αθηνα και θα τον στησουμε μαζι Καρτες ηχου κλπ υπαρχουν Διαθετει max 750 ευρω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οποιον ασχοληθει
tmjuju Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δε νομίζω να βρεις μοντέρνα mobo με TI … πάρε PCI κάρτα http://www.unibrain.com/product-category/firewire-adapters/ , ψάξε και ebay 1
adtakhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 AMD FX 8350 GIGABYTE 990XA-UD3 R3.0 G. SKILL 16GB DDR3 1866Mhz KINGSTON V300+ 120GB SSD SATA III W.D. CAVIAR BLUE 1TB SATA III SAPPHIRE 6570 1GB DDR3 SILENT SAMSUND 22X SATA DVD-RW XFX 550 WATT SCUTHE ASHURA CPU COOLER MSTECH USB III CASE ------------------------------------------ 770€ + Μια κάρτα firewire με ΤΙ ... 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις Θελει και καρτα ηχου; Η ενσωματωμενη δεν κανει για μουσικη παραγωγη, παιζω κιθαρα απο τα 6 μου και απο τα 15 επαγγελματικα, και οι ενσωματωμενες καρτες ειναι gtp...
tmjuju Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Θελει και καρτα ηχου; Η ενσωματωμενη δεν κανει για μουσικη παραγωγη, παιζω κιθαρα απο τα 6 μου και απο τα 15 επαγγελματικα, και οι ενσωματωμενες καρτες ειναι gtp... Για να ζητά firewire, κάτι θέλει να συνδέσει πάνω ;-)
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Για να ζητά firewire, κάτι θέλει να συνδέσει πάνω ;-) Right!!!! Βαλε κουτι με firewire θυρα... Εχω να δω firewire καρτα ηχου κατι χρονια
Timour21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Right!!!! Βαλε κουτι με firewire θυρα... Εχω να δω firewire καρτα ηχου κατι χρονια Right!!! Το να έχει ήδη κάποια αγορασμένη στο παρελθόν, δεν παίζει δηλαδή ε? Αν πχ έχει αυτή, http://www.amazon.com/M-Audio-FireWire-1814-Sound-24-bit/dp/B0002H0G2I ας την πετάξει... μάλιστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα