gasbal1985 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα παιδια. Επειδη εχω αρχισει να μπερδευομαι με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα οχι λογο οτι τα λετε λαθος η κατι τετοιο αλλα καθαρα απο ασχετοσινη θα ηθελα να μου πειτε γνωμες εαν αξιζει να παρω pc τωρα η να περιμενω καποιοο διαστημα.. Παρακαλω βοηθηστε με γιατι τα λεφτα ειναι αρκετα και δεν ειναι εποχες για λαθοι. Ευχαριστω πολυ.
MaxPayne Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 μια χαρα μπορεις να παρεις,συμπληρωσε τη φορμα εδω για τη χρηση προοριζεται?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 περιμενουμε να συμπληρωσεις την φορμα χωρις λαθοι λαθοι λαθοι λαθοι
RellikEht Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 λαθοι λαθοι λαθοι λαθοι :D Εξαρτάτε πόσο καιρό είσαι διατεθειμένος να περιμένεις. Εγώ θα περίμενα.
GiannisWalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Η τεχνολογία αλλάζει συνέχεια , ποτέ δεν πρόκειται να υπάρχει εποχή για να πάρεις pc. Πόσα χρήματα δίνεις και για τη χρήση το θέλεις ?
gasbal1985 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ποσό που διαθέτουμε :1000-1100Χρήση υπολογιστή :gaming bf codΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:oxiΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? naiΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?oxiΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος)Andros logika meso courrier apo athina uparxei kai you alla den ksero ti paizei me tin youΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? apo ena katastimaΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?sto katasthmaΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .nai alla den ksero poio einai kalitero
gasbal1985 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Ένα νήμα δε φτάνει;</p> Ti den ftanei?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ti den ftanei? Προφανως αναφερεται στο οτι εχεις και αυτο εδω: http://www.insomnia.gr/topic/498117-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cod-battlefield4-%CE%BA%CF%84%CE%BB/?do=findComment&comment=52602611
gasbal1985 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Προφανως αναφερεται στο οτι εχεις και αυτο εδω: http://www.insomnia.gr/topic/498117-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cod-battlefield4-%CE%BA%CF%84%CE%BB/?do=findComment&comment=52602611 προφανως εχω και το αλλο αλλα σε αυτο το ποστ ζητησα γνωμη κατι σαν γκαλοπ και οχι συνθεση...να μου πουν παιδια που εχουν πολυ περισσοτερεσ γνωσεις απο εμενα τι θα εκαναν...τεσπα....
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 προφανως εχω και το αλλο αλλα σε αυτο το ποστ ζητησα γνωμη κατι σαν γκαλοπ και οχι συνθεση...να μου πουν παιδια που εχουν πολυ περισσοτερεσ γνωσεις απο εμενα τι θα εκαναν...τεσπα.... προφανως τοτε θα πρεπε να το ανοιξεις σε αλλο θεμα και οχι στα συστηματα και αναβαθμισεις αφου εψαχνες γνωμες για το αν και ποτε ειναι καλη περιοδος να επενδυσεις σε νεο Hardware..(και ισως δεν θα πρεπε να ειχες γραψει το ποστ#6 που παραπεμπει σε νεα συνθεση επομενως σε 2ο νημα για τον ιδιο λογο). αλλα νταξει, δεν εγινε τιποτα μωρε.. move on!.. παντως ισχυει οτι σου πε ο GiannisWalker στο 5ο ποστ, αν ειναι να περιμενεις την καταλληλοτερη στιγμη δεν θα αγορασεις ποτε.
RellikEht Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 1 μήνας αν κάνει υπομονή τότε θα πάρει ή καλύτερη κάρτα γραφικών ή overal καλύτερο σύστημα.
MaxPayne Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 τι να την κανει την καλυτερη,υπαρχουν ποσες που μπορει να παρει και να μην εχει προβλημα..βλ.gtx 760,7970 κλπ..μην περιμενεις αλλο
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 1 μήνας αν κάνει υπομονή τότε θα πάρει ή καλύτερη κάρτα γραφικών ή overal καλύτερο σύστημα. και αν καθυστερησει η εμφανιση τους ελλαδα? και μετα απο 2 μηνες που ρθει ελλαδα αρχισουν rumors για πιο νεα πραγματα? γενικοτερα αυτα ειναι φαυλος κυκλος.
RellikEht Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 τι να την κανει την καλυτερη,υπαρχουν ποσες που μπορει να παρει και να μην εχει προβλημα..βλ.gtx 760,7970 κλπ..μην περιμενεις αλλο και αν καθυστερησει η εμφανιση τους ελλαδα? και μετα απο 2 μηνες που ρθει ελλαδα αρχισουν rumors για πιο νεα πραγαμτα? γενικοτερα αυτα ειναι φαυλος κυκλος. Πιο πολύ για να γλιτώσει τίποτα λεφτά το είπα αλλά παίζει και αυτό που λέει ο Σαινόμπι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα