kostas_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Με το που ανοίγω το τηλέφωνο, μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει πως η εφαρμογή google play store έχει σταματήσει. Προσπαθώ να μπω αλλά δεν μπορώ με τίποτα! Τι μπορεί να φταίει; Το τηλέφωνό μου είναι το Nexus S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ΚΑΝΕ UNISTALL ΤΑ UPDATES TOY PLAY ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>>>APPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Με το που ανοίγω το τηλέφωνο, μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει πως η εφαρμογή google play store έχει σταματήσει. Προσπαθώ να μπω αλλά δεν μπορώ με τίποτα! Τι μπορεί να φταίει; Το τηλέφωνό μου είναι το Nexus S. κανε και μια εκκαθαριση δεδομενων του play store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς, τίποτα. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JamesSP472 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα διαγράψει τα πάντα όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ίσως είναι κάποιο πρόβλημα με τον λογαριασμό μου Google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά σήμερα, χωρίς να έχω κάνει κάτι, μπαίνω κανονικά στο play store και έκανα και update στις διάφορες εφαρμογές που είχαν μείνει πίσω! Αυτοϊαση; (περίεργα πράγματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα