Προς το περιεχόμενο

Koufo kai omos alithino !!

blender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo dio diskous enan 60 kai enan 20gb.

Ta data pou eixa xorousan akribos ston 20ri ola omos itan ziped.

Ta bala ola sto 20ri epidi ithela na kano format otan teliono to format

mou spage ta nebra ta mou bgazi you are run out of space kai mou lege sinexia na kano dics clean up kai leo ase na metakiniso 1-2 gb ston allo disko.

Metakino pou lete 2gb kai otan telioni anti na pei oti exo 2gb free eipe oti exo 330mb free !!!!

Pos egine auto ? pos ginete na aferethoun 330mb eno ego ebgala 2gb?

O diskos einai cleaned !

Δημοσ.

se ti filesystem einai oi diskoi? ti leitourgeiko exeis panw?

pantws gia koita se kana recycle bin.

exeis tipota norton antivirus panw [auto pou exei to protected recycle bin]?

Δημοσ.

Τσέκαρε για Hibernate και κάντο off, άδειασε Norton Recycle Bin, απενεργοποίησε το System Restore, άδειασε την cache του browser σου και τέλος δες με την επιλογή View Hidden, System Files τα αρχεία που υπάρχουν σε %documents%/Temp και σβήσε όσα μπορείς.

Δημοσ.
blender

kai san na mi eftane mono auto ama prostheso ta gb pou pianoun ta arxia tou diskou einai 18 !

Οι δισκοι ποτε δεν εχουν χωρητικοτητες οσο αναφερουν.Παντα σου <<τρωνε>> οι κατασκευαστες απο το συνολο.Επομενως μαλλον στην δικια σου περιπτωση ο δισκος εχει συνολικα 18GB χωρητικοτητα.Για να το δεις πατα my computers>(C: )((ή D: )>properties και βλεπεις ποσα GB λεει.

Οσο η αναφορα που εχει σε byte μην σε ξεγελαει γιατι 1 kbyte=1024bytes,1mbyte=1024kbyte και κτλ...

Δημοσ.

to ipologizo

apo to space kai free space to ksero oti h diski trone panta . to provlima eimai opos eipe o jastonas !

apo pou ginontai delete ta files tou system restore?

Hibernate briskete auto kai pou einai h cache?

an kai ego leo na kano ena format na kseberdeuo !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...