Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

παρακάτω θα σας περιγράψω το πως έχω στήσει το τοπικό μου δίκτυο και θα σας πω μετά τι θέλω να κάνω μήπως και μπορείτε να με βοηθήσετε για το αν γίνεται και για το πώς γίνεται!!

Οπότε... έχω ένα τοπικό δίκτυο με 10 υπολογιστές όπου όλοι συνδέονται πάνω σε ένα linksys switch με 16 ports. Ένα από αυτά τα ports συνδέεται πάνω στο modem της forthnet (gigabit αν θυμάμαι καλά) όπου και αυτό έχει 8 ports.

Το δίκτυο είναι στημένο με αυτόματες ip εκτός από τον Server, ένα φωτοτυπικό μηχάνημα (δικτύου) και ένα μηχάνημα που εκδίδει τον φορολογικό Ζ με κάθε τιμολόγιο.

Τώρα στο πακέτο που μου δίνει η forthnet μπορεί να μου παρέχει δωρεάν έως 8 static ip. ( εγώ αυτή τη στιγμή έχω μόνο 1 static ip).

Λόγο της δουλειάς μου στέλνω κάποια queries που μπορεί να είναι 200+ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε έναν απομακρυσμένο server, ο οποίος αρκετά συχνά με κάνει block και πρέπει να περιμένω κάνα εικοσάλεπτο να με ξεμπλοκάρει.

Αυτό που θα ήθελα να κάνω τώρα είναι, να πάρω τις 8 ip που δίνει η forthnet (μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι στην ουσία διαθέσιμες προς χρήση γίνονται οι 5 μόνο, οι άλλες είναι για άλλη δουλειά browcasting κτλ κτλ.) και να ρυθμήσω το software Μου που στέλνει τα queries να αλλάζει ip από την λίστα με τις διαθέσιμες ip που θα μου δώσει η forthnet.

Το πρόγραμμα που στέλνω τα queiries μου παρέχει την δυνατότητα στο να κάνει random επιλογή από μια λίστα proxy servers που μπορώ να του βάλω για να μην μου συμβαίνει το block.

Βλέπετε κάποια εφικτή λύση;;;

Δημοσ.

εγω θα πω κατι τωρα δεν ξερω αν θα βοηθησει.ειναι 8 ip's .η πρωτη και η τελευταια δεν χρησιμοποιειται αρα παμε στις 6. απο αυτες την μια την παιρνει το ρουτερ οποτε παμε στις 5.ας πουμε οτι αυτες τις 5 τις διαχειριζεται το προγραμμα και ο server που στελνει τα queries αλλαζει καθε λιγο και λιγακι ip σε μια απο αυτες τις 5.δεν ξερω καν πως θα γινει αυτο αλλα οκ.τα υπολοιπα Pc σου ομως δεν θα εχουν  μια απο αυτες τις πραγματικες οποτε πρεπει να βγουν πισω απο καποιο Nat.το nat αυτο θα πρεπει να το κανει καποιος αλλος server.δηλαδη ολα τα αλλα pc να βγαινουν διαμεσω του αλλου server.με ενα cisco βεβαια θα μπορουσες να κανεις την μια lan να παιζει με πραγματικο και την αλλη lan να παιζει με fake.στο Thomson ακομα και να γινεται δεν ξερω πως.και επισης πως το προγραμμα θα αλλαζει ip στον server για να εχεις τις μια απο τις 5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...