Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι σιγουρος ! τελος παντων οταν διαβασει το μηνυμα ας κατεβασει το αρχειακι που του ειπα μετα iso και boot απο δισκακι , τρεχει το προγραμμα ,  δεξι κλικ οπουδηποτε πανω στην επιφανεια για να του βγαλει τις επιλογες κ μετα εδω παλι να μας πει τα νεα του ..

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα δουλέψει το πρόγραμμα αν δεν βρει έστω έναν δίσκο της ocz;;;;

οχι φιλε μπαινεις στο προγραμμα κ ας μην εχεις ocz

μολις εβγαλα τελειως τον ocz απ το συστημα μου εκανα boot κανονικα απ το δισκακι μπηκα στο προγραμμα κ μου βρηκε ωραιοτατα ολους μου τους σκληρους !

γιατι κανω πραγματα που ειμαι 1000% σιγουρος πως ειναι ασκοπα μου λες ??

τελος παντων  ts λυσε το προβλημα οπως σου λεω ! υπαρχουν πολλοι πιο απλοι τροποι να το ξερεις ομως αφου λες εχεις δοκιμασει 8 προγραμματα  δοκιμασε αλλο ενα τσαμπα ειναι  ..

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε παιδιά!

Όλα είναι οκ !! το tera προφανώς και δεν έκανε φτερά όπως προανέφερα. απλά μου φάνηκε παράξενο προφανώς δεν έλαβα υπόψιν το γεγονός ότι μπορεί να είναι και Invisible partition η Hidden εξού και οι μέρες που έφαγα εάν το σκεφτόμουν από την αρχή θα είχα τελειώσει μέσα σε 5 λεπτά το πολύ

απλά χρησιμοποίησα ένα από τα DVD για το Install τον Windows 8 και στην επιλογή των Partitions είχε δύο Partitions διέγραψα το ένα και βουαλα !
For unknow reason windows can't be recognise the hidden or invisible partition

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...