Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα
Έχω έναν εξωτερικό δίσκο στα 2TB και αντιμετωπίζω εδώ και δύο ημέρες ένα πρόβλημα με αυτόν!
Για κάποιον λόγο δεν μου των αναγνώριζε μετά από δημιουργία ενός Partition και ζητούσε να των διαμορφώσω για να μπορέσω να των δουλέψω μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα και πείρα τα αρχεία μου μιας και ήταν τόσο σημαντικό και τώρα πλέον μετά από πολλή δουλειά κατάφερα και να των διαμορφώσω το πρόβλημα είναι πως αντι για 2TB μου αναγνωρίζει μόνο το 1TB με ένα Scan που έκανα παρατήρησα πως υπάρχουν δυο Partitions σε αυτόν προφανώς το 1 θα είναι Ghost γιατί δεν φαίνεται και με DOS των βλέπει κανονικά σαν δίσκο 2TB.
Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να τον επαναφέρω στα 2Tera ;
Ευχαριστώ και συγγνώμη αν ποσταρα σε λάθος κατηγορία !

I'm pretty sorry about my Orthography mistakes !

Δημοσ.

Μπες μεσα απο το control panel απο το computer management και μετα disk management , δες τον δίσκο εκει και προσπάθησε να σβήσει το 1 απο τα 2 partition και μετα format

Δημοσ.

Άνοιξε γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή γράψε diskpart και πάτα enter

γράψε list disk(enter) για να σου βγάλει λίστα των δίσκων αν σου τον εμφανίζει εκεί,γράψε select disk X (όπου X το νούμερο που έβγαλε πριν για τον δίσκο σου) προσοχή μην διαλέξεις λάθος δίσκο,γράψε clean disk(enter)

μετά λογικά θα σου τον εμφανίζει πάλι κανονικά παντού.

• Like 1
Δημοσ.

Αν τον πείρες από κίνα μεριά μπορεί να ήταν και μόνο 1tb...

Με το Hard Disk Sentinel μπορείς να κάνεις disk>surface test έτσι θα σου δείξει όλη την επιφάνεια και πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχει.

Δοκίμασε όμως πρώτα την διαδικασία με το diskpart.

Δημοσ.

Αν τον πείρες από κίνα μεριά μπορεί να ήταν και μόνο 1tb...

Με το Hard Disk Sentinel μπορείς να κάνεις disk>surface test έτσι θα σου δείξει όλη την επιφάνεια και πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχει.

Δοκίμασε όμως πρώτα την διαδικασία με το diskpart.

Βασικά από e-shop τον πείρα !

εκανα και clean disk αλλα τίποτα τζίφος φίλε !!

Έχω κάνει και Defreg και Clean και Restore τίποτα!

Δημοσ.

να βγηκε το ενα τερα οφ και το αλλο να δουλευει κανονικα ??  θελει πολυ φαντασια !

δε ξερω γιατι δε μπορεις με τα προγραμματα να βρεις ακρη ! αν σε ενδιαφερει να ασχοληθεις με τον τροπο που θα σου πω τοτε κατεβασε απο αυτην την σελιδα

http://ocz.com/consumer/download/firmware

το PC Bootable αρχειο κ πες μου να συνεχισω ..  εκει που σου λεει διαλεξε δισκο βαλε max iops !

100 % επιτυχια , δε παιζει να μη στο λυσω το προβλημα ..

Δημοσ.

Στο List disk με τι μέγεθος σου τον έβγαλε;;

να βγηκε το ενα τερα οφ και το αλλο να δουλευει κανονικα ??  θελει πολυ φαντασια !

δε ξερω γιατι δε μπορεις με τα προγραμματα να βρεις ακρη ! αν σε ενδιαφερει να ασχοληθεις με τον τροπο που θα σου πω τοτε κατεβασε απο αυτην την σελιδα

http://ocz.com/consumer/download/firmware

το PC Bootable αρχειο κ πες μου να συνεχισω ..  100 % επιτυχια , δε παιζει να μη στο λυσω το προβλημα ..

firmware update για ssd σε 2tb δίσκο;;;Τι θα κάνει δηλαδή;;;Αν δουλέψει καν,μπορεί να του καταστρέψει τον δίσκο.
Δημοσ.

Στο List disk με τι μέγεθος σου τον έβγαλε;;

firmware update για ssd σε 2tb δίσκο;;;Τι θα κάνει δηλαδή;;;Αν δουλέψει καν,μπορεί να του καταστρέψει τον δίσκο.

καμμια σχεση φιλος ..

Δημοσ.

καμμια σχεση φιλος ..

Ε,τι είναι τότε και τι κάνει το OCZ Toolbox, ιδίως για δίσκους άλλων κατασκευαστών;;;

Για να κάνει secure erase;;;

Δημοσ.

Ε,τι είναι τότε και τι κάνει το OCZ Toolbox, ιδίως για δίσκους άλλων κατασκευαστών;;;

Για να κάνει secure erase;;;

μεσα απο το προγραμμα της ocz θα κανει διαγραφη διαμορφωση φορμαρισμα του σκληρου του ! 

ολους τους σκληρους που εχει το συστημα του βλεπει το προγραμμα οχι μονο τους ssd και οχι μονο τους ocz .

Δημοσ.

Και εδώ τα ίδια έχω δουλέψει πάνω απο 8 προγράμματα για αυτο το πρόβλημα αλλά τίποτα

Για να δούμε,μπορεί να σταθεί τυχερός με την ocz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...