monoxromos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλες εχω μια συνδρομή οπου στελνω ήχο μεσω του simplecast στο διαδικτυο απο υπολογιστη που χρησιμοποιεί wind XP.. Λεω τώρα να χρησιμοποιησω εναν υπολογιστη duo core με Ubuntu. Αλλά θέλει και αναλογο προγραμμα να κανει το stream ετσι δεν ειναι και το simplecast δεν δουλευει στα ubuntu. Υπαρχει κατι αντιστοιχο και αν ναι αν υπαρχει και καποιος οδηγος στα ελληνικα κατα προτίμηση για την διαδικασια εγκαταστασης του και ρυθμισης ωστε να στελνω τον ήχο σε συγκεκριμμενο server που ειμαι συνδρομητής. Η ακροαση γινεται με διαφορους players που συνηθως χρησιμοποιουν οι ενημερωτικές ιστοσελιδες. Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα, κάτι τέτοιο πιστεύεις θα σε βόλευε; http://idjc.sourceforge.net/ Το είχα εγκαταστήσει παλιότερα σε έναν φίλο που είχε ubuntu και έψαχνε κάτι ανάλογο με το SAM για win. Ρίξε μια ματιά και στο mixxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monoxromos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι αληθεια οτι πρωτη φορά ασχολουμαι με linux και δεν καταλαβαίνω πολά πραγματα.Στα ΧΡ εχω χρησιμοποιήσει το simplecast και το winamp shoutcast. Αναζητώ κατι αναλογο ,ισως η προταση σου να ειναι αυτή αλλά μεσα στην αγνοια μου δεν το κατάλαβα,αν βεβαια βρω κατι αναλογο με αυτα που ειναι συμβατα με τα win XP θα με βολευε περισσοτερο. Να διευκρινίσω ότι δεν ψάχνω για προγραμμα που να κανει μιξεις κλπ ειναι επαγγελματικη δουλεια ο ήχος ερχεται κανονικα επεξεργασμένος απλά τον οδηγουμε στο line in της κάρτας ήχου και με τους κωδικούς του server που μας φιλοξενει τον στελνουμε μεσω του simplecast στον... ιντερνετικο αέρα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Και τα δυο που προανάφερα κάνουν εκπομπή σε shoucast. Αφού είσαι αρχάριος θα σου συνιστούσα πρώτα να δοκιμάσεις το mixxx που πρέπει να έχει πιο εύκολη εγκατάσταση, ή ακόμα και το vlc. ΣΤο IDJC αν δεν έχει αλλάξει κάτι, θα χρειαστεί να βάλεις λίγο χέρι μέσω τερματικού για να το ρυθμίσεις, αν ακολουθήσεις τις οδηγίες στη σελίδα τους δε θα έχεις πρόβλημα, και γω αρχάριος ήμουν(και είμαι) όταν το εγκατέστησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monoxromos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω το VLC αλλα δεν βλεπω ρυθμισεις για να κανω εκπομπη που οριζονται IP , κωδικός, δειγματοληψια ήχου κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Κοίταξε εδώ: http://shootingstarbbs.blogspot.gr/2010/04/using-vlc-to-stream-mp3-audio-to.html EDIT: Τι έγινε τελικά; Έβγαλες άκρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα