Acer_fan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Λεω να αγορασω αυτη τη καρτα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34626&cat=5 Το τροφοδοτικο μου θα ειναι οκ? Εχω ενα Corsair CX600! Στο pc μου εχω μονο σε λειτουργια εναν hdd εναν ssd, μια hyper evo212 oxi dvdrom! Σιγουρη απαντηση,ευχαριστω
cliobaccarra Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Πες μας παρακαλω απο τι αλλα εξαρτηματα αποτελειται ο υπολοιπος η/υ, επεξεργαστης, μητρικη.
vizolover Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Λεω να αγορασω αυτη τη καρτα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34626&cat=5 Το τροφοδοτικο μου θα ειναι οκ? Εχω ενα Corsair CX600! Στο pc μου εχω μονο σε λειτουργια εναν hdd εναν ssd, μια hyper evo212 oxi dvdrom! Σιγουρη απαντηση,ευχαριστω Μια χαρά θα είσαι.
Acer_fan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Πες μας παρακαλω απο τι αλλα εξαρτηματα αποτελειται ο υπολοιπος η/υ, επεξεργαστης, μητρικη. I5 3570k & z77md3h
Acer_fan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μακαρι γιατι μου ειπαν απο vision οτι θα ειμαι στα ορια και αν τρεχω βαρια games να αλλαξω..
Fulgore1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μακαρι γιατι μου ειπαν απο vision οτι θα ειμαι στα ορια και αν τρεχω βαρια games να αλλαξω.. Αν στο ειπαν αυτο τοτε πες τους οτι σε λαθος δουλεια βρισκονται ....Αν δεν τα σηκωνει τα παιχνιδια η 770 τοτε τι καρτα δηλαδη πρεπει να αγοραζουμε ολοι Titan????
MaxPayne Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 βασικα αλλο μπορει να του ειπαν και αλλο να καταλαβε ή το αντιθετο μια χαρα 8α εισαι
Acer_fan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 βασικα αλλο μπορει να του ειπαν και αλλο να καταλαβε ή το αντιθετο μια χαρα 8α εισαι Λογω του τροφοδοτικου εννοω οχι οτι η καρτα δεν ειναι καλη σε επιδοσεις,,, Παιδια εχω τη καρτα εδω και φοβαμαι να τη βαλω help ^^
Fulgore1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 3 ατομα σου ειπαν παραπανω οτι θα εισαι μια χαρα ποσα ακομα ατομα θες να ακουσεις???
Trexx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Aν κλοκάρεις τον επεξεργαστή όντως θα είναι οριακό για συνεχή βαριά χρήση οπότε καλά σου είπαν από μια άποψη. Ότι θα δουλέψει για καιρό μια χαρά, θα δουλέψει αλλά δεν θα έχεις περιθώριο και θα ζορίζεται.
cliobaccarra Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ας μην γινομαστε γραφικοι το παιδι το εχει ειδη το τροφοδοτικο δεν παει για νεα αγορα, οταν και αν αποφασισεις αν θα o.c και τι απο ολα το ξανασυζηταμε, προς το παρον τοποθετησε την και απολαυσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα