Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν μια βδομάδα περίπου εκανα πληρη  επαναφορά τα windows με to samsung recovery solution και ενω μου κρατησε τα αρχεια στους αλους δισκους στον πρωτο με τα windows μου τα εσβησε ολα και και μου το εφερε στην αρχικη κατασταση οταν τον πειρα και ρωτάω μηπως υπαρχει καπιος τροπος να τα επαναφερω;;;;;;ευχαριστω 

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι φίλε μου. Ειδικά μετά από format και επανεγκατάσταση του λειτουργικού είναι πρακτικά αδύνατο.

Δημοσ.

δεν θα κερδισεις κατι,αλλα ειναι απολυτα λογικο να σου χασει τα παντα(αλλη φορα να το ξερεις)

τωρα για το θεμα σου,εφοσον λειτουργεις τον υπολογιστη μην περιμενεις να βρεις πολλα αρχεια ιδιαιτερα δε αν εχεις κανει εγκατασταση προγραμματων κλπ κλπ.

Τα αρχεια ειναι μεσα στον δισκο απλα γραφονται δεδομενα απο πανω τους.

Κατεβασε το active @ file recovery(δεν ειναι δωρεαν)και δες τι αρχεια μπορει να σου βρει.

Μην περιμενεις πολλα παντως εφοσον 1 εβδομαδα χρησιμοποιεις τον υπολογιστη και γραφονται-σβηνονται αρχεια απο τον δισκο.

Δημοσ.

με το πρόγραμμα  Ontrack EasyRecovery τα βρισκω τα αρχεια που θελω αλλα οταν τα κανω ανάκτηση και τα αποθηκεύω δεν μου τα παιζει υπαρχει περίπτωση καπως να τα παιξει;;;

Δημοσ.

Ειναι αρχεία video η ήχου ? αν δεν τρέχουν μετα μπορει να τους κανει ανάκτηση αλλα να μην ειναι πετυχημένη μπορεί να ειναι χαλασμένα δηλαδή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...