Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note 3: Ελαφρύτερο, λεπτότερο, γρηγορότερο και μεγαλύτερο (video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγχαρητηρια για το review,και με λιγα λογια να πουμε οτι η Αpple παει σπιτι της,και κλεινει το μαγαζι κυριολεκτικα!Ενα μικρο ΟΤ.

Για το note 3,απλα ειναι γομαρι με 4πυρηνο στα 2,3 και 3γιγα ram,απιστευτες δυνατοτητες στο λειτουργικο του,και οθονη να κανεις τα παντα!Για δεν την καμερα με 4k βιντεο απλα κορυφαιο,αλλα προσωπικα δεν θα με αφορουσε,αφου ειμαι υπερευχαριστημενος και με τα τωρινα δεδομενα των 8 ΜP καμερα του s3.

Λιγο εως πολυ θα ειχα προβλημα με τις τσεπες μου λογω μεγεθους.

Προσωπικα,επειδη η samsung ξεφυγε και θα συνεχισει ετσι σιγουρα,λεω να περιμενω μεχρι το 2016 που θα εχει βγαλει το 5 ή 6 note.Καποιος ομως που θελει ενα smart σαν αυτο.μη εχοντας κατι καινουριο και δυνατο,και ειναι διατεθειμενος να δωσει τετοιο ποσον,ειναι αναμφιβολα η καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη.

να υποθεσω οτι εισαι απο τα παιδια που ειδε την παρουσιαση τς apple  πριν τς 10 του μηνα.......ok απλα μερικοι ειστε οτι να ναι αυτο εχω να πω εγω........ τωρα οσο αφορα για το μηχανακι αυτο πολυ καλο ειναι αντε να το δουμε και σε τεστ κ στα σχετικα. οσοι το παρετε ελπιζω να μεινετε ευχαριστημενοι :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ok απλα μερικοι ειστε οτι να ναι αυτο εχω να πω εγω........

To ιδιο πιστευω και'γω,αλλα σεβομαι τις γνωμες των αλλων και ας μην συμφωνω.Και γενικως οπως θελεις να μιλας για samsung,apple,sony(δεν μου καιγεται καρφι που λεμε) κλπ,αλλα προσωπικα οταν απευθυνεσαι σε ατομα εδω μεσα,να εισαι λιγο πιο προσεκτικος.Η εκφραση "οτι να'ναι" ειναι προσβλητικη,λες και ο αλλος ηρθε απο αλλο πλανητη,και ειναι "τρελος".Εδω ζουμε,διαβαζουμε,βλεπουμε κ.ο.κ.

Αν διαφωνεις σε κατι,μιλα πιο συγκεκριμενα.

Μιλησα συγκεκριμενα,και περιμενω συγκεκριμενες διαφωνιες,γνωμες και αποψεις.

Φιλικα παντα.

• Like 2

νομιζω η samsung θα πρεπει να απαλλαγει απο τη συγκεκριμενη υλοποιηση της ασημενιας κορνιζας σε καποια τηλεφωνα της

Στο δικό μου ξεκίνησε από ένα μικρό άσπρο σημαδάκι μετά από πτώση και συνεχίζει να ξεφλουδίζει, κοντεύει να κάνει τον κύκλο.

gasantony, on 05 Sept 2013 - 4:00 PM, said:

snapback.png

ΕΡΓΑΛΕΙΟ !!! Αλλά δέν κάνει για μένα λόγω μεγέθους ...S4 και πάλι παρόλα τα lag....

Ακόμη lag έχει;

Πουλα το και παρε το γνησιο Samsung Galaxy S4  B)

• Like 1

gasantony, on 05 Sept 2013 - 4:00 PM, said:

snapback.png

Πουλα το και παρε το γνησιο Samsung Galaxy S4  B)

Ετσι ειναι γιατι εμενα πχ ΔΕΝ εχει lag με 8 εφαρμογες στη μνημη και live wallpaper ταυτοχρονα.

1) Δεν είναι πιο λεπτό. Ειναι περίπου 1mm πιο χοντρο.

2)Ψευτικο δέρμα, ψευτικοι πυρήνες.

3)Καμία ουσιαστική διαφορά με το 2. 

4)Η ληψη 4K είναι υπο προυποθέσεις. Κανονική 1080p έχει.

5)Δεν υποστηρίζει LTE+A.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...