Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note 3: Ελαφρύτερο, λεπτότερο, γρηγορότερο και μεγαλύτερο (video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό είναι πιο ισχυρό από πολλούς desktop pc. Με εκνευρίζει και μόνο η ιδέα ότι οι περισσότεροι θα το πάρουν για την μούρη με το δερμάτινο καπάκι και με average cpu usage 0.001%. Δώστε το σε μένα ρε να του πετάξω τα cores όξω!!!!!

Καλά μάθε πρώτα τι είναι core και μετά τον πετάς έξω...

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αρχικά να ευχαριστήσω τα παιδιά του insomnia για το απίστευτο hands - on video που μας προσφεραν.

Ήταν μια πολύ καλή παρουσίαση.

Τώρα απο την πλευρά μου θα πώ ότι ήδη έστειλα το 5άρι σπίτι του και σκέφτομαι την επόμενη κίνηση.

Μάλλον θα είναι το Note 3 , και θα είναι η πρώτη φορά που από iOS γυρίζω σε Android για κύρια συσκευή.

Περιμένω ανακοίνωση τιμής και νομίζω πως βρήκα τον αντικαταστάτη του 5 μου.

Αρχικά να ευχαριστήσω τα παιδιά του insomnia για το απίστευτο hands - on video που μας προσφεραν.

Ήταν μια πολύ καλή παρουσίαση.

Τώρα απο την πλευρά μου θα πώ ότι ήδη έστειλα το 5άρι σπίτι του και σκέφτομαι την επόμενη κίνηση.

Μάλλον θα είναι το Note 3 , και θα είναι η πρώτη φορά που από iOS γυρίζω σε Android για κύρια συσκευή.

Περιμένω ανακοίνωση τιμής και νομίζω πως βρήκα τον αντικαταστάτη του 5 μου.

Γιατι οχι το Honami/N1 της Sony; 

Γιατι οχι το Honami/N1 της Sony; 

Απλά και μόνο γιατί ζαχαρώνω καιρό το Note (από το 2) , οπότε νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να κάνω το βήμα.

Δεν υπάρχει άλλος λόγος.

Πάντως όλα τα κινητά του παρουσιαστηκαν ειναι κορυφαια και δεν μπορουμε να αδικησουμε κανενα. Πιστευω παντος πως η πραγματικη μαχη θα παιχτει μεταξυ Samsung Note 3 και Sony N1

Απλά και μόνο γιατί ζαχαρώνω καιρό το Note (από το 2) , οπότε νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να κάνω το βήμα.

Δεν υπάρχει άλλος λόγος.

Α μαλιστα ρωτησα επειδη μαζευω αποψεις οχι για κατι αλλο. Και εγω για Note 3 παω μαλλον.

Πάντως όλα τα κινητά του παρουσιαστηκαν ειναι κορυφαια και δεν μπορουμε να αδικησουμε κανενα. Πιστευω παντος πως η πραγματικη μαχη θα παιχτει μεταξυ Samsung Note 3 και Sony N1

Α μαλιστα ρωτησα επειδη μαζευω αποψεις οχι για κατι αλλο. Και εγω για Note 3 παω μαλλον.

Ναι καλά έκανες :)

Για μένα κυρίως με τραβαει η μπαταρία , και προερχόμενος απο Apple , είναι η μόνη μπαταρία που ίσως με καλύψει :P

• Like 1

• Super Moderators

Επειδή το πιάσαμε στα χέρια μας, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η αίσθηση είναι του δέρματος αλλά δεν είναι δέρμα. Προσωπικά δεν με εντυπωσίασε.

bdsm moderator disapproves... :P

• Like 8

Στο βιντεο λετε οτι θα ξεκιναει απο 16gb και θα αναβαθμιζεται με sd ram. Εγω διαβαζω οτι ΔΕΝ θα υπαρξει 16gb αλλα 32/64 gb.

Τι ισχυει τελικα; 

http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-3-enters-the-phablet-ring-5.7-AMOLED-display-and-new-S-Pen_id47062

32/64Gb μονο  :-D

• Like 2

και το 2 παντοφλα ηταν

Μη τους λες τετοια,το νοτε 2 και το 3 ειναι κανονικα κινητα να λες.Και το 4 στις 6 ιντσες παλι κανονικο θα το λες.Και το 5 στις 6.5.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...