adtakhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Aφού ξέρεις τι κάρτα έχω, προς τι το σχόλιο; Kαι 6870 και 7950. No go, δεν χρειάζεται να ξανασυζητάμε το αυτονόητα. Για πες μου τον λόγο γιατί δεν καταλαβαίνω ... Τι δεν σου προφέρει? Εγώ δεν έχω βρει τίποτα κακό. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα, πως αλλιώς να το πω. Οπότε γιατί να έχει ο φίλος?
s33k3rgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδες πειτε επιγοντως καμια καλη συμβατη για linux απο πλαισιο. Αυριο θα παω να την αλλαξω και αμα ξαναπαρω ATI καρτα εγω θα γινει ο τριτος παγκοσμιος πολεμος. Ενοειτε καμια Nvidia απο πλαισιο. Παιδια δεν κανω πλακα η καρτα που πηρε οχι μονο γραφικα δεν εδινε αλλα καθυστερουσε και κολλαγε ολο το συστημα. Για Ubuntu παντα μιλαω γιατι στα windows 7 καποια στιγμη το ειχα φερει σε ενα σωστο δρομο. Οπως και να εχει για μενα ειναι βασικα τα θεματα συμβατοτητας . Δεν μπορει να βγαζουν καρτες στην αγορα με τοσο κακους drivers ,για να ταλαιπωρειται ο αλλος και να χανει ολη την μερα του για να κανει να δουλεψει αυτο που θα επρεπε να δουλευει out of the box με καποια βασικη εγκατασταση . Και μην μου πει κανεις πως το Ubuntu και γενικα το linux δεν ειναι δημοφιλες γιατι αρκετοι πλεον "απλοι" χρηστες χρησιμοποιουν εναλλακτικα λειτουργικα οπως το Ubuntu.
delpetro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μονο σκουπιδια εχει το πλαισιο που εμπλεξες!Α κ σε ακριβες τιμες.
s33k3rgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μονο σκουπιδια εχει το πλαισιο που εμπλεξες!Α κ σε ακριβες τιμες. Εχεις δικιο φιλε επρεπε να μην ημουν τοσο βιαστικος. Τελος παντων απο τα σκουπιδια αυτα λοιπον τι μπορω να επιλεξω η εστω αν γινεται να δωσω λιγα χρηματα παραπανω να παρω κατι αξιοπρεπες εστω.
delpetro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Aυτην αλλα ειναι ακριβη. http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-VGA-PCI-X-MSI-650Ti-GTX-2GD5OC-TF-BOOST-N650TI-TF-2GD5-OC-BE.htm
s33k3rgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικα πηρα την αυτη και μου δουλεψε αμεσως χωρις πολλη ψαξιμο απο την μερια μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα