nikos1982 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη ειμαι στην ιδια φαση με το ιδιο κουτι, εχω αγορασει επιπλεον 16gb μνημη, 630w τροφοδοτικο, σκληρο εχω και ειμαι στην αναζητηση mini ιτχ μητρικης και cpu, γνωμη μου επειδη το θες για την ιδια δουλεια που το θελω και εγω δηλαδη για παιχνιδια και μετα ολα τα αλλα τους επεξεργαστες με apu τους ξεχνας και γενικα την amd, κοιτα ιντελ ενας ι3 στα 3,5 πιστευω θα ειναι ενταξει, αλλα εαν βγαινεις στα λεφτα κοιτα για ι5 τον ποιο φθηνο, καπου στα 160-170 παιζει εαν δεν κανω λαθος, απο καρτα γραφικων εγω παω σε gtx 760 της γιγαμπαιτ με τους 3 ανεμιστηρες. ΟΛα ειναι θεμα τσεπης, αλλα επειδη θες mini itx κοιτα για μονο intel. mini itx no am3+ socket......... βαλε εσυ 2 πυρηνο cpu με HT και οταν θα θελεις κατι παραπανω θα βαζεις το HT να το κανει.......αν πας σε ιντελ οπωσδήποτε σε εναν ι5 αλιως σε καποιο 4 πυρηνο apu η τον 750κ 1
cupreti Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 βαλε εσυ 2 πυρηνο cpu με HT και οταν θα θελεις κατι παραπανω θα βαζεις το HT να το κανει.......αν πας σε ιντελ οπωσδήποτε σε εναν ι5 αλιως σε καποιο 4 πυρηνο apu η τον 750κ Ακου φιλος, οταν θελω εγω προσωπικα να φτιαξω μια παιχνιδομηχανη για το σαλονι ΝΑΙ και ενας ι3 την κανει την δουλεια του, εαν ο φιλος θελει να παει σε κατι καλυτερο του ειπα οτι ο φθηνοτερος ι5 ειναι μονοδρομος, με amd παντως σε Mini itx δεν πας πουθενα, επισης ποσες φορες την ημερα χρησιμοποιεις και τους 6 πυρηνες του πραγματικου 6 πυρηνου επεξεργαστη και καλυτερου κατα την γνωμη μου που εχει βγαλει μεχρι τωρα η amd?
nikos1982 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ακου φιλος, οταν θελω εγω προσωπικα να φτιαξω μια παιχνιδομηχανη για το σαλονι ΝΑΙ και ενας ι3 την κανει την δουλεια του, εαν ο φιλος θελει να παει σε κατι καλυτερο του ειπα οτι ο φθηνοτερος ι5 ειναι μονοδρομος, με amd παντως σε Mini itx δεν πας πουθενα, επισης ποσες φορες την ημερα χρησιμοποιεις και τους 6 πυρηνες του πραγματικου 6 πυρηνου επεξεργαστη και καλυτερου κατα την γνωμη μου που εχει βγαλει μεχρι τωρα η amd? μαλιστα.δεν αναφερομε σε κανεαν 6πυρηνο και ουτε με νιαζει αν δουλευουν και οι 6 πυρηνες.με τα σημερινα δεδομενα το λιγοτερο που πρεπει να βαλει καποιος σε ενα pc που το θελει και για παιχνιδια ειναι ενας τετραπυρηνος.τωρα αν εσενα σου αρεσει και σε καλυπτη ενας 2πυρηνος οκ. 1
cupreti Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 μαλιστα.δεν αναφερομε σε κανεαν 6πυρηνο και ουτε με νιαζει αν δουλευουν και οι 6 πυρηνες.με τα σημερινα δεδομενα το λιγοτερο που πρεπει να βαλει καποιος σε ενα pc που το θελει και για παιχνιδια ειναι ενας τετραπυρηνος.τωρα αν εσενα σου αρεσει και σε καλυπτη ενας 2πυρηνος οκ. Για εμενα που θελω ενα δευτερο υπολογιστη στο σαλονι για παιχνιδομηχανη ναι μου αρκει εαν η καρτα γραφικων φυσαει,, για τον φιλο που το θελει και για αλλες χρησεις του ειπα ο φθηνοτερος ι5 ειναι μονοδρομος. Κουβεντα κανουμε.
Millennium Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αν μπορείς να βάλεις στα ίδια χρήματα τετραπύρηνο με καλύτερη igp βάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα