Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηυελα να κανω μια ερωτηση ως σκετο σαν επεξεργστικη ισχυ ο a10 6800k που κατατασεται ειναι πολυ κατωτερος εχος fx 4000 η ενος ι3 τριτης γενιας;;

Δημοσ.

αν θελεις πισι χωρης εξτρα καρτα γραφικών η μονη λυση και καλη λυση ειναι APU.αναλογος τι θελεις να κανεις πχ. αν θελεις παιχνιδια θα πας σε καποιον Α10 που εχουν καλύτερα γραφικά απο ολες τις σειρες APU.

Δημοσ.

κοιταξτε τροφοδοτικο εχω, κουτι θελω το coolermaster 120,σκληρο εχω αρα γυρω στα 400ε τα υπολοιπα αν γινεται λιγοτερα ακομα καλυτερα .Πιο πολυ παιζω ποδοσφαιρακια και πιο πολυ με ενδιαφερει να παιζει το fifa 14 pro 14 σε full hd χωρις καμια παραχωρηση τα αλλα τα βλεπουμε

Καρτα σκεφτομουν σε μεταχειρισμενη

Δημοσ.

Ο 6800 δεν ειναι σίγουρο οτι θα τα τρεξει αυτα σε ultra γραφικα@1080p.

Ποιο τροφοδοτικό εχεις ακριβως; κοιτα το ενδεχομενο να πας σε cpu-gpu λυση.

Δημοσ.

μαλλον ετσι θα παω τροφοδοτικο εχω καλο thermaltake 550w τωρα σηκωνει μια 4850.Ελεγα για athlox x4 750k fm2 και gtx 650ti boost η σε i3 αξιζει ομως ο i3 η καλυτερος ο 750κ;;

Δημοσ.

Για να βοηθησω και να καταλαβεται τι εννοω. Οτι παιρνοντας ως δεδομενο οτι θα χρησιμοποιηθει ξεχωριστη καρτα γραφικων και οτι το συστημα πρεπει να ειναι mini itx ποιοω επεξεργαστη θα βαζαται α10, 750κ amd athlon,i3,i5 fx δεν βαω γιατι δεν υπα;ρχει σε mini itx σε αυτο θελω να μου δωσετε απαντηση

Δημοσ.

Εγώ προτείνω Fx-6300 και 7870 και 8 GB ram και είσαι άρχοντας. Τώρα δες άμα σηκώνει το τροφοδοτικό σου την κάρτα αυτή. Για ποδοσφαιράκια πας και σε κάτι μικρότερο (από άποψη κάρτας) άνετα. Επίσης έχεις και τις επιλογές 650/650Τι/660.

Δημοσ.

επειδη ειμαι στην ιδια φαση με το ιδιο κουτι, εχω αγορασει επιπλεον 16gb μνημη, 630w τροφοδοτικο, σκληρο εχω και ειμαι στην αναζητηση mini ιτχ μητρικης και cpu, γνωμη μου επειδη το θες για την ιδια δουλεια που το θελω και εγω δηλαδη για παιχνιδια και μετα ολα τα αλλα τους επεξεργαστες με apu τους ξεχνας και γενικα την amd, κοιτα ιντελ ενας ι3 στα 3,5 πιστευω θα ειναι ενταξει, αλλα εαν βγαινεις στα λεφτα κοιτα για ι5 τον ποιο φθηνο, καπου στα 160-170 παιζει εαν δεν κανω λαθος, απο καρτα γραφικων εγω παω σε gtx 760 της γιγαμπαιτ με τους 3 ανεμιστηρες.

ΟΛα ειναι θεμα τσεπης, αλλα επειδη θες mini itx κοιτα για μονο intel.

Εγώ προτείνω Fx-6300 και 7870 και 8 GB ram και είσαι άρχοντας. Τώρα δες άμα σηκώνει το τροφοδοτικό σου την κάρτα αυτή. Για ποδοσφαιράκια πας και σε κάτι μικρότερο (από άποψη κάρτας) άνετα. Επίσης έχεις και τις επιλογές 650/650Τι/660.

mini itx no am3+ socket.........

Δημοσ.

το εχεις παρει το κουτι για να μου πεις γνωμες;;Επισης θα μου φτσουν οι δυο πυρηνες λογω προγραματισμου;;Μην φανταστεις τιποτα τρελο απλα προγραμματα σε c

• Like 1
Δημοσ.

ναι το εχω παρει, απο θεμα τροφοδοτικου χωραει atx ανετα, καρτα γραφικων δεν το συζηταω μπαινει μεχρι και 6990 για πλακα, απο ανεμιστηρες ειναι αρκετα καλο επισης μπαινει και κοντη ψυχτρα ανετα, googlare λιγο τον i3 που σου λεω να δεις με ποιους amd συγκρινεται και θα καταλαβεις.

Επισης πριν αγορασεις κουτι τσεκαρε και αυτα που θα σου κανω Link ειναι αρκετα καλα

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.911393

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807699 ( εδω πας και σε Micro atx με δυνατο amd στις ιδιες διαστασεις), το πηρε φιλος και ειναι αρκετα μικρο το κουτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...