tamerlanos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Χαίρετε! Δεν μπόρεσα να βρώ σχετικό θέμα. Αν υπάρχει και μου διέφυγε πείτε μου. Όταν βάζω το usb με την ταινία και τους υπότιτλους στη Samsung, οι υπότιτλοι βγαίνουν σε αλαμπουρνέζικα. Στον αποκωδικοποιητή για την παλιά τηλεόραση πάντως παίζουνε σωστά. Σημειώστε πως αυτό συμβαίνει συνέχεια τις τελευταίες φορές, ενώ δε συνέβαινε πιο παλιά. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να παίζει?
stamatinho Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Χαίρετε! Δεν μπόρεσα να βρώ σχετικό θέμα. Αν υπάρχει και μου διέφυγε πείτε μου. Όταν βάζω το usb με την ταινία και τους υπότιτλους στη Samsung, οι υπότιτλοι βγαίνουν σε αλαμπουρνέζικα. Στον αποκωδικοποιητή για την παλιά τηλεόραση πάντως παίζουνε σωστά. Σημειώστε πως αυτό συμβαίνει συνέχεια τις τελευταίες φορές, ενώ δε συνέβαινε πιο παλιά. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να παίζει? Ανοιγμα των srt υποτιτλο με wοrd pad και αποθηκευση ως εγγραφο κειμενου Unicode (*.txt) Νομιζω δε θα εχεις προβλημα μετα.
tamerlanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δούλεψε μια χαρά! Ευχαριστώ πολύ αν και με χρονοκαθυστέρηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα