Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασα το γνωστο partition manager που εχω δουλεψει στα 32bit με εκδοση για 64bit αλλα δεν τα καταφερα.Μετα το restar για την δημιουργια partition με μπερδευει Καποιο αλλο προγραμμα ευχρηστο ? Ευχαριστω.
Jannis64 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού έχεις Win 7 μπορείς να δημιουργήσεις διαμέρισμα σε έναν δίσκο μέσα από τη Διαχείριση Δίσκων των Windows: δεξί κλικ Ο Υπολογιστής μου > Διαχείριση > Διαχείριση δίσκων > Δεξί κλικ πάνω στον δίσκο που θέλεις >Συρρίκνωση τόμου (από εδώ ορίζω το μέγεθος του διαμερίσματος που επιθυμώ να δημιουργήσω). Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω links: http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-vista/can-i-repartition-my-hard-disk http://www.pcsteps.gr/tutorials/windows/219--partition--windows-7
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω ...Μπορω ομως να κανω τρια διαμερισματα χωριζοντας μετα το ενα απο τα δυο ? Ειναι 1ΤΒ ο δισκος.
Jannis64 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις με τη διαδικασία που αναφέρθηκε παραπάνω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εκανα ενα partition καπου 322GB αλλα οταν παω να κανω και δευτερο μου βαζει οριο τα 120GB
discoboyminimal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 τι ελευθερο χωρο εχεις?μηπως εχεις μονο 120 gb σ εκεινο το partition?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Φαινεται στην φωτο οτι εχω 609GB και θελω να το χωρισω στη μεση
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Φαινεται στην φωτο οτι εχω 609GB και θελω να το χωρισω στη μεση Φαίνεται ότι το διαμέρισμα είναι 609gb δεν φαίνεται αν είναι άδειο ή όχι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Φαίνεται ότι το διαμέρισμα είναι 609gb δεν φαίνεται αν είναι άδειο ή όχι... Οχι αδειο δεν ειναι αφου εχει τα windows... Τωρα θα δω το μεσημερι τι αλλο εχει μεσα επειδη το pc ειναι της κορης μου μηπως μετεφερε σε αυτο απο εξωτερικο σκληρο που της ειχα δωσει να παρει backup απο το παλιο της pc αρχεια σε αυτο..Αν και το θεωρω απιθανο να εχει τοσα πολλα εκει αλλα ισως...Θα ξερω το μεσημερι. Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δες για τον χώρο και αν δεν αλλάξει κάτι κάνε και ένα defrag,με το MyDefrag διαλέγοντας το consolidate free space έτσι θα βάλει όλα τα αρχεία του διαμερίσματος στην αρχή οπότε θα ελευθερώσει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο για την συρρίκνωση. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα εγινε η δουλεια με το partition magic σε free εκδση....Ο τομος που λεγατε ησως δεν εχει χωρο ειχε 70GB γεματα απο τα 600 συνολικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα