Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, θέλω το tg585 να το κάνω αν γινεται αναμεταδώτη για κάπου που δέν πιανει καλό σημα. Είναι υπόγειο βασικά και ξέρω μόνο τον κωδικό σύνδεσης οχι user name κτλπ. Κάπου είχα δει οτι γίνεται αλλα δεν ξερω πώς. Ξέρει κανείς? thx

Δημοσ.

Αυτό ειναι μονο για σύνδεση ethernet ε? αρα δν μου κανει. . . ξερεις κανεναν πολύ καλο αναμεταδότη που να θέλει μονο το Pass του wifi και μια μπρίζα και τπτ αλλο? αλλα καλό γιατη εκει πιάνει απειροελάχιστο σήμα. . . 

Δημοσ.

a.to 585 δεν παιζει σαν repeater εκτος αν εχεις 2 Thomson και παιξουν wds.αλλα πολλα προβληματα και πολλοι περιορισμοι.

απο εκει και περα αλλα πραγμα το repeater αλλο πραγμα το access point.το access point παιρνει με καλωδιο και δινει wireless ενω εσυ θες repeater η αλλιως wireless extender.δηλαδη να παιρνει ασυρματα και να δινει ασυρματα.κατι φτηνο απλο ειναι το tp link 701nd η το 801nd.επισης παιζει και το 730 Re και 830re.μετα σε καλυτερα υπαρχουν και d link υπαρχουν και air live Κτλ.εννοειτε οτι πρεπει να ξερεις τον κωδικο του αλλου δικτυου και θελει χ ψ ρυθμισεις να κανεις .εννοειται οτι αμα μπορεις να ριξεις καλωδιο και να τα ενωσεις τοτε παιρνεις access point η καποιο παλιο adsl router οπως το 585 και κανεις την δουλεια σου .απλα πρεπει να ριξεις καλωδιο αλλα θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα.μερικα Repeaters παιζουν και σαν access points αν και αν ειναι να παιξεις με καλωδιο χρησιμοποιεις με μια δυο αλλαγες στις ρυθμισεις το 585

Δημοσ.

Α ναι οποτε θελω repeater. . . αυτον που πρότεινα τον ξέρεις? αξίζει τα 50 ευρο?? για να καταλάβεις τι ακριβώς θέλω. Δουλεύω σε ένα ξενοδοχείο και στο break που είναι στο υπόγειο θέλω να πιάνει ιντερνετ. . . ξέρω μονο τον κοδικώ του wirless θα κάνω δουλειά?

Δημοσ.

Α ναι οποτε θελω repeater. . . αυτον που πρότεινα τον ξέρεις? αξίζει τα 50 ευρο?? για να καταλάβεις τι ακριβώς θέλω. Δουλεύω σε ένα ξενοδοχείο και στο break που είναι στο υπόγειο θέλω να πιάνει ιντερνετ. . . ξέρω μονο τον κοδικώ του wirless θα κάνω δουλειά?

γραφει οτι ειναι Universal repeater οπως βλεπω οποτε ναι κανει.δεν το εχω δοκιμασει ποτε αλλα τουλαχιστον δεν ειναι κινεζια ειναι asus.σε φτηνα τα tp liNk και μετα υπαρχει και αυτο που ειπε ο Universal. ναι οτι ξερεις τον κωδικο φτανει.

ip κλειδωμα κτλ τα βρισκεις.φαινονται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...