adtakhs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια παιδια, θελω συμβουλες για καποια πραγματα. Εχω αυτο το PC: AMD Athlon 3.0 GH 64x2 DDR 2 6GB Ram Corsair 500 GB HDD Asus M2N Motherboard Nec DVD RW Εχω ενα αλλο PC (βασικα ειναι εξαρτηματα πιο πολυ, 2 Ram 1gb2x, 1x Sata HDD 120 GB, 1x Midi Case, 1 μητρικη (δεν το εχω εδω οποτε δεν μπορω να σας πω μοντελο σημερα) και τελος εναν Intel επεξεργαστη που επισης δεν εχω εδω οποτε θα μπορεσω να σας πω μοντελο αυριο-μεθαυριο μονο. Παντως ειναι χειροτερα απο αυτα που εχω στο πρωτο PC που ανεφερα. Απο τροφοδοτικα εχω ενα 500αρι και ενα 400αρι Και απο καρτες γραφικων μια Twintech GT 440 DDR 5 1GB GPU και μια GT 9600 512 Θελω να μαζεψω 2 PC με τα εξαρτηματα που εχω. Το πρωτο PC που ανεφερα θα ειναι ετσι οπως το ειπα, αλλα μονο δεν ξερω πια καρτα γραφικων και πιο τροφοδοτικο να βαλω. Με την Twintech GT 440 DDR 5 1GB GPU μπορω να εχω 400αρι γιατι ξερω οτι το σηκωνει μια χαρα.. Αλλα αν βαλω την αλλη καρτα ισως χρειαστει να βαλω το 500αρι το τροφοδοτικο, τι λετε? Επισης Ποια καρτα να βαλω στο πρωτο το PC και πια να βαλω στο δευτερο με τα εξαρτηματα? Απο αυτες τις καρτες γραφικων ποια πιστευετε ειναι καλυτερη γενικα και ποια πιστευετε οτι θα παιξει καλυτερα με το πρωτο PC? Εχω κατι διασπαρτες ιδεες στο μυαλο μου αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας. Ευχαριστω πολυ. Edit Παιδια για να μην σας μπερδευω τελικα τα τσεκαρα και η 9600 ειναι περιπου 30% καλυτερη (για το game που παιζω) οποτε το κανονικο μου συστημα το εχω ετσι τωρα Case: Apollo NZXT PSU: Xigmatek NRP-PC502 500W AMD Athlon 3.0 GH 64x2 DDR 2 6GB Ram Corsair 500 GB HDD Asus M2N Motherboard Nec DVD RW GT 9600 512MB GPU Για το δευτερο PC τωρα, το εχω ετσι Case: TurboX Midi PSU: 400 Watt Lamtec Intel Celeron Dual Core 1.6 GH DDR 2 2GB Transcend 120 GB HDD Asus P5KPL-VM motherboard LG DVD RW GT 440 DDR5 1GB Twintech Σε γενικες γραμμες το δευτερο PC ειναι ετσι οπως το ηθελα, δηλαδη να παιζει Aion χωρις προβληματα. Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι ο επεξεργαστης ειναι πολυ αργος και θελει αλαγμα (δεν μπορω να κανω multitasking), οποτε θελω τη γνωμη σας για το τι επεξεργαστη να παρω για αυτο το συστημα και ποσο περιπου θα κανει (μεταχειρισμενο). Thanks! Το πρώτο σύστημ ποια μητρική φοράει ???? Αν φοράει την ASUS M2N SLI DELUXE βάλε έναν PHENOM II X4 945 ή έναν AMD ATHLON II X4 640 και θα είσαι ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!! Το πρώτο σύστημα που λες πως φοράει AMD ATHLON X2 64 στα 3Ghz που υποπτεύομαι πως είναι ο AMD ATHLON X2 6000+ είναι μακράν πιο γρήγορο από το δεύτερο πάντως ! Τέλος αντί να ξοδευτείς για μεταχειρισμένο επεξεργαστή δες το σετάκι : AMD ATHLON II X4 750K (72€) καινούριος με μια ASROCK FM2A75 PRO4 M μητρική και 8GB DDR3 RAM ------------------------------------------------------- Πουλώντας αυτά που έχεις δεν θα σου βγει ακριβά.
TRILOBYTER Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι το πρωτο συστημα εχει την m2n μαζι με amd athlon dual core 3.0gh, το θεμα ειναι οτι δεν θελω να αλλαξω τιποτα στο πρωτο συστημα, ειναι τερας αυτο. Για το δευτερο συστημα ρωταω, ο επεξεργαστης ειναι χαλια..
adtakhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Q9450, Q9550, Q9400 θα βάλεις επάνω , άλλο σκληρό δίσκο γρήγορο ή SSD . Και θα αλλάξεις και το τροφοδοτικό γιατί με αυτό δεν πας πουθενά.
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εννοεις γρηγορο σκληρο? Αυτος που εχω ειναι στα 7200 οπως οι περισσοτεροι απλοι σκληροι δισκοι..
@topos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον... 1)Εχω την εντυπωση πως εαν κλοκαρεις τον e1200 θα ξεπερασεις ευκολα τον x2 6000+ (εαν θυμαμαι καλα επαιζε περιπου στα ιδια με e6400 2,13ghz),αν και εξαρταται και απο την μητρικη σου.Δοκιμασε το πρωτα και μετα βλεπεις. 2)Πιο παιχνιδι παιζεις και ειναι η 9600gt κατα 20% καλυτερη?Γιατι εγω θυμαμαι απο gt240+9600gt ηταν περιπου 15% πανω η δευτερη και μιλαμε για 2 γενιες πισω η 240 απο την 440 που εχεις. Στην τελικη τις δοκιμαζεις και τις δυο και βλεπεις μονος σου... 3)Αν ειχα εγω αυτα τα 2 μηχανηματα μαλλων θα προτιμουσα να ειχε το καθενα απο 4gb αντι 6+2.Πιθανοτατα για αυτο να νομιζεις οτι δεν σου τραβαει καθολου ο e1200. Edit->Καλα θυμομουν για τον e1200
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Aion παιζω, τεραστια διαφορα μεταξυ της 9600 και 440... Πως μπορει ο celeron να ξεπερασει τον athlon, αφου εχει μονο 512 cache και ειναι στα 1.6 ολο κιολο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα