Προς το περιεχόμενο

windows 8

sakiloneal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους ηθελα να ρωτησω εχω λαπτοπ με windows 7 και θελω να βαλω πανω τα 8.σε περιπτωση που δεν μου αρεσουν και θελω να γυρισω πισω στα 7 πως μπορω να τα κρατησω σε ενα DVD γιατι οταν αγορασα το λαπτοπ δεν ειχε ta windows σε DVD

Δημοσ.

μπορεις να κατεβασεις windows και να βαλεις τον κωδικο κατω απο το pc που γραφει.

επισης μπορεις να παρεις ενα image τον σκληρο και αμα δεν σου αρεσουν τα 8 , γυρνας στα παλια 7 με οτι ακριβως ειχες πριν βαλεις τα 8.

α το καλυτερο? βαλε virtual machine. βαλε πανω τα 8 και δες αν σ αρεσουν..

Δημοσ.

πως μπορω να τα κρατησω σε ενα DVD γιατι οταν αγορασα το λαπτοπ δεν ειχε ta windows σε DVD

DVD εδω και χρονια δεν δινουν πλεον οι εταιρειες.Μην κανεις φορματ,αν δεν κανεις πρωτα δισκακια επαναφορας.Τα windows 7 κατα πασα πιθανοτητα ειναι μεσα στον δισκο,σε ενα "κρυφο" partition.

Ποιο λαπτοπ εχεις ακριβως;

Δημοσ.

τι επαναφορα και ιστοριες..

ενα image περνει και καθαρισε..so simple. :)

Ρε φιλε,διαβαζεις αυτα που λες;τα δισκακια επαναφορας εχουν καμια σχεση με το Image που λες;το image μπορει να ειναι μολυσμενο,corrupted κλπ...so simple... :P

Δημοσ.

Ρε φιλε,διαβαζεις αυτα που λες;τα δισκακια επαναφορας εχουν καμια σχεση με το Image που λες;το image μπορει να ειναι μολυσμενο,corrupted κλπ...so simple... :P

χαχα ναι , τεσπα δεν θα μπω σε αντιπαραθεση , ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.

εγω θα την εκανα αλλιως την ολη προσπαθεια :)

Δημοσ.

Να μπεις στο site της εταιρείας του λαπτοπ σου και να βρεις τη διαδικασια για να κανεις recovery dvd!

Επίσης δεν κανεις format ολα τα partition,μονο περνας το dvd των 8 και κανεις clean install ή upgrade!Ετσι δε χάνεται το partition με το recovery και μπορείς να επαναφερεις τα 7,χωρις καν να χρησιμοποιησεις το recovery dvd.Το κανεις μεσα απο το bios(f11 στα περισσοτερα λαπτοπς)!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...