Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) παιδεία έχω τον hd831 novabox και μερικές φορες (πολύ συχνά καθημερινά) παρακολουθώ κολήμματα... δλδ δεν με αφηνει να αλλάξω κανάλι η δν μπορώ να ελένξω τπτ με το τηλεκοντρόλ... λέτε άμα πάω στο κατάστημα να γίνει τπτ ή ειναι όλοι έτσιι; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2013 από Επισκέπτης
stamatinho Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Διαβασε εδω μηπως λυθει το προβλημα σου. http://www.insomnia.gr/topic/474817-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-novabox-hd-831/
kajwbtfe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τρωει τρελα κολληματα το μηχανημα.Αν πατησεις να αλλαξεις καναλι και κολλησει απλα αστο γυρω στα 5 δευτερολεπτα και θα ξεκολλησει.Καποια στιγμη ρωτησα εναν τυπο που κανει εγκαταστασεις Nova και παμε και πληρωνουμε το λογαριασμο,τι γινεται με το προβλημα αυτο και μου ειπε οτι ειναι απο τις συχνες αναβαθμισεις...Οτι ναναι δλδ.Δεν νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε κατι.Καπου,οταν ειχαμε πρωτοβαλει Nova,ειχε παρει το ματι μου σε καποια σελιδα οτι πολλοι ειχαν προβλημα με τον 831 και τα κολληματα που ετρωγε.Αρα απλα πρεπει να το συνηθισουμε..
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 δεν υπαρχουν αλλοι δέκτες που να πέρνουν τις κάρτες της nov@?
AMWN_RA Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 <p>δεν υπαρχουν αλλοι δέκτες που να πέρνουν τις κάρτες της nov@?</p> Όχι κάρτα και δέκτης πάνε μαζί και δεν μπορείς να βάλεις άλλο δεκτή Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Βλακία μεγάλη.... Τέλως πάντων θα το συνηθίσουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα