Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ότι έχει καλύτερο μαύρο δεν την κάνει αυτομάτως καλύτερη/ποιοτικότερη οθόνη...

Δηλαδη σε τι υστερει τοσο πολυ σε σχεση με τα φθηνα ips..?

• Super Moderators
Δημοσ.

γενικά μίλησα, όχι για συγκεκριμένα μοντέλα και δεν απέκλεισα το γεγονός ότι μπορεί να είναι καλύτερη...

άσε που δεν έχω δει reviews της Samsung για να μπορώ να κρίνω σωστά...

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω παιδια αλλα μαλλον θα παω σε mva panel λογω backlight bleed γιατι δεν το αντεχω καθολου πραγματικα. To θεμα ειναι αν αξιζει να δωσω παραπανω λεφτα για 26-27" σε 1080p ή θα ειναι πολυ "blocky" και κουραστικη για πολυωρη εργασια?

Δημοσ.

Θεωρω πως για εργασια ειναι καλυτερα 1080p μεχρι 24 ιντσες, για ταινιες και παιχνιδια και οι 27 ιντσες μια χαρα ειναι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω καταληξει στην Dell 2440l λογω MVA panel. Αυτο που με αγχωνει μονο λιγο ειναι οτι ειναι glossy και οχι mate και διαβαζω παντου οτι εχει παρα πολλες αντανακλασεις. Δουλευω σε συνθηκες δωματιου, οχι ολα τα φωτα κλειστα και κουρτινες κλειστες. Θα εχω προβλημα? Εχει κανεις εμπειρια απο τετοιες οθονες? Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή επιλογή. Αν θες matte με λίγα λεφτά παραπάνω πας εδώ σε 24'' ή με λιγότερα λεφτά εδώ σε 23'' . Η διαφόρα 23'' - 24'' είναι πολύ μικρή, η 24άρα είναι 16:10 ενώ η 23άρα 16:9

Επεξ/σία από Andyk0555
Δημοσ.

Ευχαριστω Andy.  Βασικα η μονη αλλη που σκεφτομαι ειναι η lg 24ea53vq αλλα ειναι IPS. Οποτε το διλλημα μου ειναι

Dell 2440l, + ΜVA panel,no glow   - Glossy, αντανακλασεις

Lg 24ea53vq +mate, γωνιες θεασης  - IPS glow

To ιδανικο για μενα θα ηταν mate MVA αλλα ξεφευγει το budget μου πολυ. Απο τις παραπανω 2 ποια?

Δημοσ.

<p>Για την LG 2452D τι λετε? Τωρα ειδα οτι ειναι MVA. Αξιζει +50 σε σχεση με την lg 24ea53vq?</p> <p>?</p>

Δες την hp 23xi

iips με φοβερό design

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...