Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε να μου προτεινετε καποια οθονη περιπου στα 200 ευρω? Θα χρησιμοποιειται κυριως για Excel και διαβασμα και λιγοτερο για fps gaming. ΔΕΝ θελω white bleeding οσο γινεται, δεν το αντεχω. Ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες. Ευχαριστω

Δημοσ.

ναι οκ  στα συν της φθηνης η ιντσα ! τα ζυγιγει κ αποφασιζει ..

εγω  στο monitor-tv θα πηγαινα παντως .. 2σε1 B)

Δημοσ.

Υπαρχει κατι σε MVA panel περιπου σε αυτα τα λεφτα? Νομιζω ειναι λιγο καλυτερες αυτες για πολυωρο διαβασμα+οτι δεν εχουν backlight bleed. Με 5-6msec δεν νομιζω να εχω προβλημα στα παιχνιδια...

Δημοσ.

Υπαρχει κατι σε MVA panel περιπου σε αυτα τα λεφτα? Νομιζω ειναι λιγο καλυτερες αυτες για πολυωρο διαβασμα+οτι δεν εχουν backlight bleed. Με 5-6msec δεν νομιζω να εχω προβλημα στα παιχνιδια...

MVA panel εχει η Dell S2440L.

Δημοσ.

Είναι εν τέλει θέμα budget, αλλά και αναλόγως της χρήσης που ανέφερες, ότι προορίζεται.

Εγώ εμμένω στην αρχική μου πρόταση:

https://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html

Στα 170€ οθόνη 24άρα 1080p με IPS γι' αυτά που θες, είναι απλά ΛΟΥΚΟΥΜΙ. Δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να δώσεις +40€ για την Dell ή ακόμα χειρρότερα +60€ για την Samsung s24c750p...

Εσύ αποφασίζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δε συκρινεται το χαμηλησ ποιοτητας ips lg με το mva που εχει η samsung . Ειναι η ποιο ποιοτικη λυση.πηγαινε να τις δεις πρωτα και μετα αποφασιζεις

Sent from my iPhone using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

το ότι έχει καλύτερο μαύρο δεν την κάνει αυτομάτως καλύτερη/ποιοτικότερη οθόνη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...