Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι θα αλλάξεις τον παλιό σκληρό δεν θα αλλάξει τίποτα για τον ssd.

Επειδή έγινε ένας μικρός χαμός,βάλε ahci στο bios άσε μόνο τον ssd πάνω και μάλιστα στην  sata θύρα 1,ψάξε στο εγχειρίδιο ή δες στην μητρική θα τα γράφει από δίπλα.Αν στο bios έχει επιλογή να διαλέξεις την σειρά τον δίσκων,χώρια από το boot order επέλεξε τον ssd σαν πρώτο.Κάνε εκκίνηση από το dvd των 7 και κάνε ξανά καθαρή εγκατάσταση σβήνοντας όλα τα διαμερίσματα από την επιλογή.

Πες μας μετά αν άλλαξε κάτι.

Για να τα παρουμε αναλυτικα.Τωρα ειμαι σε ide mode με HDD.Σβηνω τον υπολογιστη αλλαζω δισκο (ειναι σιγουρα στη θεση sata 1) και μετα πριν τον ξαναανοιξω μπαινω bios και αλλαζω se ahci αφου εχω ορισει boot απο cd, ok?

Δημοσ.

Ναι και κάνεις ξανά εγκατάσταση για τον απλό λόγο ότι μπορεί να πάει και καμιά φορά κάτι στραβά στην εγκατάσταση και με την δεύτερη να μην έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

στο σατα 1234configuration τι αλλη επιλογη εχει εκτος απο compatible ??εεε...χμμμ ti windows εχεις ??επισημο δισκακι ??εχεις ξανακανει εγκατασταση απο τ ιδιο δισκακι και δουλευαν ολα ενταξει ??

Δημοσ.

Ναι και κάνεις ξανά εγκατάσταση για τον απλό λόγο ότι μπορεί να πάει και καμιά φορά κάτι στραβά στην εγκατάσταση και με την δεύτερη να μην έχεις κανένα πρόβλημα.

αν δεν γινει κατι κ με αυτο θα δοκιμασω την registry και αν παλι οχι τοτε θα κλωνοποισω τον δισκο που εχω ηδη τα windows μεσα (βρηκα καλωδιο usb σε sata)

στο σατα 1234configuration τι αλλη επιλογη εχει εκτος απο compatible ??εεε...χμμμ ti windows εχεις ??επισημο δισκακι ??εχεις ξανακανει εγκατασταση απο τ ιδιο δισκακι και δουλευαν ολα ενταξει ??

δε μπορω να δω τωρα γιατι κανω ξανα εγκατασταση απο το δισκακι.

εχω windows 7 home premium 64bit αγορασμενο απο eshop κανονικα.δεν εχω ξανακανει εγκατασταση αλλα καποια στιγμη ειχα κανει επιδιορθωση κ μου ζητηθηκε να βαλω το cd

Δημοσ.

αν δεν γινει κατι κ με αυτο θα δοκιμασω την registry και αν παλι οχι τοτε θα κλωνοποισω τον δισκο που εχω ηδη τα windows μεσα (βρηκα καλωδιο usb σε sata)

αν κανεις κλωνοποιηση δεν σημαινει οτι θα δουλεψει.η καλυτερη μεθοδος ειναι η καθαρη εγκατασταση παντα

επισης οταν μπορεσεις κατεβασε και ολους αυτους τους driver.>>>>http://www.asrock.com/mb/Intel/P55M%20Pro/?cat=Download&os=Win764.ισως καπου να βοηθανε.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

Δημοσ.

ΑΝΟΙΞΕ!!!Τελικα με τη δευτερη εγκατασταση εγινε η δουλεια!

Μια ερωτησουλα ακομα.Αν τελικα δεν κανω εξωτερικο τον προηγουμενο δισκο και τον κρατησω και αυτον μεσα εχοντας συνολικα:

1.ssd (windows)

2.HDD (data)

3.HDD (data)

4.Blu-ray writer

5.Dvd writer

6.GPU Nvidia Quadro 4000

Λετε να εχω προβλημα με 580W τροφοδοτικο; (Xilence SPS-XP580)

Δημοσ.

ανασταση...καλοριζικος.οχι δεν θα εχεις κανενα προβλημα με το τροφοδοτικο.τρεξε και ενα bench τωρα να δουμε τι πιανει.μην περιμενεις πολλα σε σατα 2 τρεχει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...