suspiria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 σε ποια καρτελα;τι ακριβως θελεις να δεις; προς Αλκη
Αλκης K. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 επισης στο βιος πες μου τι ριθμισεις εχεις στο sata ll operation mode.(..και στο υπομενου του)>>>>http://motherboards-reviews.com/Asrock/socket_1156/P55M-Pro/ASRock_P55M-Pro_BIOS_Storage_Configuration.jpg
suspiria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Έτσι θα αλλάξεις τον παλιό σκληρό δεν θα αλλάξει τίποτα για τον ssd. Επειδή έγινε ένας μικρός χαμός,βάλε ahci στο bios άσε μόνο τον ssd πάνω και μάλιστα στην sata θύρα 1,ψάξε στο εγχειρίδιο ή δες στην μητρική θα τα γράφει από δίπλα.Αν στο bios έχει επιλογή να διαλέξεις την σειρά τον δίσκων,χώρια από το boot order επέλεξε τον ssd σαν πρώτο.Κάνε εκκίνηση από το dvd των 7 και κάνε ξανά καθαρή εγκατάσταση σβήνοντας όλα τα διαμερίσματα από την επιλογή. Πες μας μετά αν άλλαξε κάτι. Για να τα παρουμε αναλυτικα.Τωρα ειμαι σε ide mode με HDD.Σβηνω τον υπολογιστη αλλαζω δισκο (ειναι σιγουρα στη θεση sata 1) και μετα πριν τον ξαναανοιξω μπαινω bios και αλλαζω se ahci αφου εχω ορισει boot απο cd, ok?
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι και κάνεις ξανά εγκατάσταση για τον απλό λόγο ότι μπορεί να πάει και καμιά φορά κάτι στραβά στην εγκατάσταση και με την δεύτερη να μην έχεις κανένα πρόβλημα.
suspiria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 επισης στο βιος πες μου τι ριθμισεις εχεις στο sata ll operation mode.(..και στο υπομενου του)>>>>http://motherboards-reviews.com/Asrock/socket_1156/P55M-Pro/ASRock_P55M-Pro_BIOS_Storage_Configuration.jpg ειμαι ετσι ακριβως φιλε
Αλκης K. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στο σατα 1234configuration τι αλλη επιλογη εχει εκτος απο compatible ??εεε...χμμμ ti windows εχεις ??επισημο δισκακι ??εχεις ξανακανει εγκατασταση απο τ ιδιο δισκακι και δουλευαν ολα ενταξει ??
suspiria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι και κάνεις ξανά εγκατάσταση για τον απλό λόγο ότι μπορεί να πάει και καμιά φορά κάτι στραβά στην εγκατάσταση και με την δεύτερη να μην έχεις κανένα πρόβλημα. αν δεν γινει κατι κ με αυτο θα δοκιμασω την registry και αν παλι οχι τοτε θα κλωνοποισω τον δισκο που εχω ηδη τα windows μεσα (βρηκα καλωδιο usb σε sata) στο σατα 1234configuration τι αλλη επιλογη εχει εκτος απο compatible ??εεε...χμμμ ti windows εχεις ??επισημο δισκακι ??εχεις ξανακανει εγκατασταση απο τ ιδιο δισκακι και δουλευαν ολα ενταξει ?? δε μπορω να δω τωρα γιατι κανω ξανα εγκατασταση απο το δισκακι. εχω windows 7 home premium 64bit αγορασμενο απο eshop κανονικα.δεν εχω ξανακανει εγκατασταση αλλα καποια στιγμη ειχα κανει επιδιορθωση κ μου ζητηθηκε να βαλω το cd
Αλκης K. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν γινει κατι κ με αυτο θα δοκιμασω την registry και αν παλι οχι τοτε θα κλωνοποισω τον δισκο που εχω ηδη τα windows μεσα (βρηκα καλωδιο usb σε sata) αν κανεις κλωνοποιηση δεν σημαινει οτι θα δουλεψει.η καλυτερη μεθοδος ειναι η καθαρη εγκατασταση παντα επισης οταν μπορεσεις κατεβασε και ολους αυτους τους driver.>>>>http://www.asrock.com/mb/Intel/P55M%20Pro/?cat=Download&os=Win764.ισως καπου να βοηθανε.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο
suspiria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ΑΝΟΙΞΕ!!!Τελικα με τη δευτερη εγκατασταση εγινε η δουλεια! Μια ερωτησουλα ακομα.Αν τελικα δεν κανω εξωτερικο τον προηγουμενο δισκο και τον κρατησω και αυτον μεσα εχοντας συνολικα: 1.ssd (windows) 2.HDD (data) 3.HDD (data) 4.Blu-ray writer 5.Dvd writer 6.GPU Nvidia Quadro 4000 Λετε να εχω προβλημα με 580W τροφοδοτικο; (Xilence SPS-XP580)
Αλκης K. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ανασταση...καλοριζικος.οχι δεν θα εχεις κανενα προβλημα με το τροφοδοτικο.τρεξε και ενα bench τωρα να δουμε τι πιανει.μην περιμενεις πολλα σε σατα 2 τρεχει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα