Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο οτι ξερω εχει.λοιπον αλλαξε θυρα αν δεν δουλεψει αλλαξε καλωδιο αν παλι δεν μπες bios και βαλτο ide mode αν παλι δεν βαλε τον παλιο δισκο κανε update στη μητρικη (to 2.30 νομιζω ειναι το τελευταιο) επανεκκινηση γυρνα se ahci mode επανεκκινηση και βγαλε τον παλιο βαλε τον ssd και κανε ξανα εγκατασταση

Υ.Γ Βγαλε οτι δισκους συνδεδεμενους εχεις.μονο τον ssd και το  dvd θα εχεις κατα την εγκατασταση

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το γυρισα σε ide mode και ανοιξε (με τον παλιο).σιγουρα γινεται κ με τον ssd?γιατι η samsung γραφει ahci mode.

τωρα θα περασω drivers και θα ξαναδοκιμασω.

Δημοσ.

Όταν βάζεις ACHI στο bios έχεις μπλε οθόνη κατά την έναρξη των windows;

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ψάχνοντας στο νετ βρήκα αυτό

http://www.adslgr.com/forum/threads/584326-SSD-tips-tweaks-trim-support-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-firmware?p=4585605#post4585605

Έκανα ότι λέει το μήνυμα #90 και δεν ξαναείχα μπλε οθόνη.

Δημοσ.

Δηλ να το αλλαξω παλι σε ide mode να βαλω τον παλιο δισκο να μπω στη registry να κανω αυτα που γραφει εκει και ολα ενταξει;

Τα γραφω αυτα γιατι κ με το update της μητρικης παλι τα ιδια μου κανει!!!!

Δημοσ.

με τον παλιο σε ide δουλευει κανονικα ?αν ναι αστο ide και προσπαθησε να μπουταρεις με τον ssd (βγαζωντας τον παλιο πρωτα)....καπου στα μενου του βιος εκει που εχει τους δισκους εχει και refresh.καντο και αυτο

Δημοσ.

Δηλ να το αλλαξω παλι σε ide mode να βαλω τον παλιο δισκο να μπω στη registry να κανω αυτα που γραφει εκει και ολα ενταξει;

Τα γραφω αυτα γιατι κ με το update της μητρικης παλι τα ιδια μου κανει!!!!

Αυτά που έκανα εγώ:

- μπήκα bios και έβαλα IDE

- αποσύνδεσα όλους τους HDD και άφησα μόνο τον SSD

- μπήκα στα windows

- έκανα ότι λέει το παραπάνω link

- έκανα επανεκκίνηση

- μπήκα στο bios και άλλαξα σε ACHI και κατάφερα να μπω στα windows χωρίς να εμφανιστεί μπλε οθόνη

• Like 1
Δημοσ.

πως ανοιγει ο υπολογιστης σε ide mode με το ssd πανω;δεν ειναι τοσο γρηγορος οσο με achi mode?

τωρα ειμαι ανοιχτος με τον παλιο δισκο.τον κλεινω αλλαζω δισκο και μπαινω κανονικα μιας και ειμαι σε ide?

και μετα κανω αυτα που γραφεις;

Δυστυχως δεν ανοιγει ο υπολογιστης με ide mode & ssd!!!

Αυτά που έκανα εγώ:

- μπήκα bios και έβαλα IDE

- αποσύνδεσα όλους τους HDD και άφησα μόνο τον SSD

- μπήκα στα windows

- έκανα ότι λέει το παραπάνω link

- έκανα επανεκκίνηση

- μπήκα στο bios και άλλαξα σε ACHI και κατάφερα να μπω στα windows χωρίς να εμφανιστεί μπλε οθόνη

αυτο που γραφεις εδω δε μπορει να γινει γιατι δεν ανοιγει ο υπολογιστης με ide mode & ssd επανω.οποτε ετσι οπως ειμαι τωρα με τον παλιο μπαινω registry ακολουθω οδηγιες και ο θεος βοηθος;

Δημοσ.

αυτο που γραφεις εδω δε μπορει να γινει γιατι δεν ανοιγει ο υπολογιστης με ide mode & ssd επανω.οποτε ετσι οπως ειμαι τωρα με τον παλιο μπαινω registry ακολουθω οδηγιες και ο θεος βοηθος;

Έτσι θα αλλάξεις τον παλιό σκληρό δεν θα αλλάξει τίποτα για τον ssd.

Επειδή έγινε ένας μικρός χαμός,βάλε ahci στο bios άσε μόνο τον ssd πάνω και μάλιστα στην  sata θύρα 1,ψάξε στο εγχειρίδιο ή δες στην μητρική θα τα γράφει από δίπλα.Αν στο bios έχει επιλογή να διαλέξεις την σειρά τον δίσκων,χώρια από το boot order επέλεξε τον ssd σαν πρώτο.Κάνε εκκίνηση από το dvd των 7 και κάνε ξανά καθαρή εγκατάσταση σβήνοντας όλα τα διαμερίσματα από την επιλογή.

Πες μας μετά αν άλλαξε κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...