suspiria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 για να αντιγραψω τον ηδη υπαρχον δισκο στον ssd. αλλα εγω αναρωτιεμαι δεν γινεται να βγαλω τον δισκο του λειτουργικου να bootαρω απο το cd των windows και να περασω το λειτουργικο στον ssd? Ολες οι μεθοδοι που βρηκα στο ιντερνετ και αυτο που προτεινει η samsung ειναι να κανεις κλωνοποιηση τον εναν δισκο στον αλλο αρκει βεβαια να χωρανε τα αρχεια του πρωτου στον νεο ssd.Στη δικια μου περιπτωση πρεπει να αδειασω αρκετο χωρο απο τον παλιο.
Αλκης K. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι δεν κανεις καθαρη εγκατασταση στον ssd ??
suspiria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 εχω θεμα δεν εκκινει ουτε με κανονικη εκκινηση ουτε με ασφαλη μπλε οθονη που δεν προλαβαινω καν να δω τι γραφει
suspiria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Περασα τα windows στον ssd απ το cd κ πηγα να τον ξεκινησω απο κει αλλα δεν!
Αλκης K. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 μπηκες στο bios ?? ειναι σε ahci mode ? εβαλες να κανει μπουτ απο τον ssd ?? εβγαλες τον παλιο η τον εχεις επανω ??
Αλκης K. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 εβγαλες τον παλιο δισκο ?? τον αναγνωριζει τον ssd στο bios ??ποια windows περασες ??
suspiria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 εννοειται εβγαλα κ τους 2 που ειχα κ κουμπωσα τον ssd.περασα τα 7 64bit
Αλκης K. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 βαλε σε μια αλλη σατα θυρα τον ssd και ξαναδοκιμασε.πες κιολας ποια μητρικη εχεις
suspiria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 τωρα τον εχω στη θυρα sata1.εχω την ASRock P55MPro αυτο εβγαλα φωτο
Αλκης K. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 δοκιμασες σε αλλη θυρα ? σε ahci το γυρισες πριν η μετα την εγκατασταση των windows ?? εχει η μητρικη σου το τελευταιο update ??
suspiria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 θα βαλω τον παλιο να δω αν ειμαι οκ στα updates. πριν θα δοκιμασω σε αλλη θυρα. εχει σημασια αν το γυρισα σε ahci mode πριν ή μετα;δεν θυμαμαι δοκιμασα με αλλη θυρα.τα ιδια.εβαλα τον παλιο τωρα.πως κανω update την μητρικη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα