Hyphen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ειδα το σιτε της ASmedia ο controller μου ειναι αυτος http://www.asmedia.com.tw/eng/e_show_products.php?item=118 δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτα που λεει Εχω βαλει και drivers Αρα thresh οι ταχυτητες μου ειναι στο full ? δεν παιρνει κατι αλλο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 κατά 99% ναι, δεν αποδίδει περισσότερο ο controller...
Hyphen Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Κριμα ξενερωσα... εκανα οτι ελεγε στο http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ ειμαι κομπλε? εχω 3 ερωτησεις 1. τι ταχυτητες λετε να επιανε αν ειχε καλυτερο controller? 2. ποιος ειναι καλυτερος controller δειξτε μου καποιος μια μητρικη παρακαλω... 3.Καθε φορα που κατεβαζω ταινια, τραγουδι γενικα καποιο τορεντ θα το βαζω να πηγαινει στον HDD σωστα ? υπαρχει καποιος τροπος να κανω προεπιλογη τι θελω να αποθηκευεται στον SSD και τι στον HDD? Σας ευχαριστω ολους οσους βοηθησατε μεχρι τωρα και ειδικα τον Trhesh που ασχοληθηκε με το θεμα μου περισσοτερο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 τις ονομαστικές του κατασκευαστή στο sequential βέβαια... δεν αξίζει να πάρεις νέα μητρική, όταν κάνεις ολική αναβάθμιση πλέον, έτσι κι αλλιώς διαφορές στην καθημερινή χρήση δεν πρόκειται να δεις με το μάτι... ορίζεις download folder στο κάθε πρόγραμμα... np
Hyphen Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 τις ονομαστικές του κατασκευαστή στο sequential βέβαια... Δηλαδη κανα 500αρι read θα επιανε? δεν αξίζει να πάρεις νέα μητρική, όταν κάνεις ολική αναβάθμιση πλέον, έτσι κι αλλιώς διαφορές στην καθημερινή χρήση δεν πρόκειται να δεις με το μάτι... Οχι δεν θα αγοραζα μητρικη μονο και μονο για αυτο.Απλα εχω κανα μηνα που μου εχει μπει η ιδεα να κανω αναβαθμιση σε AMD χωρις να την χρειζομαι... ορίζεις download folder στο κάθε πρόγραμμα... A κλασικα δηλαδη...ελεγα μηπως ειχατε βρει καποιον αλλο τροπο. Ερωτηση καθε φορα που ανοιγω το Pc μου βγαζει Windows boots manager , να επιλεξω ποια windows θελω με ρωταει και εχεις 2 επιλογες Windows 7 kai Windows 7 δηλαδη το ιδιο. Μαλλον επειδη εχει και ο HDD windows μεσα αλλα ο ssd ειναι 1στ βοοτ. Ξερει κανεις πως το βγαζω αυτο? να μην ρωταει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 πάνω κάτω τα ονομαστικά του κατασκευαστή για το μοντέλο... δεν έχω ασχοληθεί με boot managers κτλπ, απλά αφού πέρασα τα windows στον ssd, έκανα format στον άλλο δίσκο και σταμάτησε να εμφανίζεται...
Hyphen Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 πάνω κάτω τα ονομαστικά του κατασκευαστή για το μοντέλο... δεν έχω ασχοληθεί με boot managers κτλπ, απλά αφού πέρασα τα windows στον ssd, έκανα format στον άλλο δίσκο και σταμάτησε να εμφανίζεται... Οκ οταν θα κανω αναβαθμιση στο μελλον γιατι i5 με υπερκαλυπτει αυτη την στιγμη. Ναι μια λυση ειναι να βγαλω τα windows απο τον HDD αλλα μου ειναι αδυνατον αυτο θα γινει σε κανα 2μηνο...τεσπα δεν πειραζει. Παντως το ονομαστικο write το πιανω γιατι λεει write 290mb/s και ο κατασκευαστης δινει 310.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πήγαινε Control Panel -> System and Security -> System -> Advanced System Settings και στο Startup And Recovery πάτα Settings και ξετσέκαρε την επιλογή που λέει ''Time to display list of operating systems''
Hyphen Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πήγαινε Control Panel -> System and Security -> System -> Advanced System Settings και στο Startup And Recovery πάτα Settings και ξετσέκαρε την επιλογή που λέει ''Time to display list of operating systems'' Eυχαριστω! Τωρα πεταει την οθονη που λεει Window7 και Windows 7 επιλεξτε ΑΛΛΑ επιλεγει μονο του και ανοιγει κανονικα χωρις να πατησω τιποτα εγω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει, προφανώς έχεις windows σε 2 δίσκους γι' αυτό σου λέει να επιλέξεις.. Αν και μπορείς να ψάξεις στο msconfig, μήπως γίνεται να απενεργοποιήσεις το ένα boot τελείως.
Hyphen Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει, προφανώς έχεις windows σε 2 δίσκους γι' αυτό σου λέει να επιλέξεις.. Αν και μπορείς να ψάξεις στο msconfig, μήπως γίνεται να απενεργοποιήσεις το ένα boot τελείως. Oκ αυτη η λυση που μου βρηκες με καλυπτει οσο να κανω φορματ τον HDD. Ευχαριστω!
suspiria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Πηρα τον samsung 840evo 250gb.Στο installation guide μου δειχνει οτι χρειαζεται κ ενα καλωδιο απο usb σε sata μου φαινεται οπου κανεις αντιγραφη τα αρχεια (και το λειτουργικο; ) μεσω του συνοδευτικου cd, one stop install navigator.Εγω αυτο το καλωδιο δεν το εχω και δεν εχω και φραγκα τωρα να το παρω.Πως αλλιως μπορω να κανω την εγκατασταση;Θελω να βγαλω τον δισκο που εχω τα windows μεσα και να τα περασω στον ssd.
Αλκης K. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι τετοιο καλωδιο για μεταφορα λειτουργικου.συνδεσε τον ssd και μετεφερε μεσω του λογισμικου τα αρχεια σου Oκ αυτη η λυση που μου βρηκες με καλυπτει οσο να κανω φορματ τον HDD. Ευχαριστω! πινακας ελεγχου >> εργαλεια διαχειρισης>>διαχειριση υπολογιστη>>διαχειριση δισκων>> εκει βλεπεις τους δισκους σου και κανεις οτι ενεργειες θελεις...
suspiria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα το προβλημα μου ειναι οτι πρεπει να αδειασω χωρο απο το 1ΤΒ για να κανω αντιγραφο σε 250GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα