arma1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 τον evo που αγορασα και περασα μου βγαζει διαθεσιμη χωρητικοτητα 112 giga
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 τόσο είναι...
Hyphen Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αντε να δουμε πηρα τηλ και μου ειπαν αυριο το πρωι θα παραλαβω.
Hyphen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια παρελαβα. εχω προβλημα ομως...εχω συνδεσει τον ssd αλλα δεν τον βλεπει τι παιζει ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 που δεν τον βλέπει? το bios ή τα windows του hdd?
Hyphen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) που δεν τον βλέπει? το bios ή τα windows του hdd? Πουθενα. Το καλωδιο δεν ηθελε να κανει επαφη. Δειτε ταχυτητες δεν ειναι χαμηλες? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2013 από Hyphen
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 έχεις περάσει τους drivers της Intel για το chipset και το Intel RST? δεν χρειάζεται language pack για να γράψεις ελληνικά, απλά βάζεις keyboard language greek edit το post όταν μπορέσεις για να μην στο σβήσουν
Hyphen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Intel Chipset Software Installation Utility (Chipset INF) Product Detected Current Version Installed 9.2.0.1030 This version is valid.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 και Intel RST μετά?
Hyphen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 μου βγαζει error γιατι? τα εβαλα ολα αυτο βγαζει Τα παραπανω σκορ ηταν χωρις ahci και χωρις Intel RST. Εβαλα ahci. Εβαλα Intel RST τελικα το εκανε εγκατασταση. Εκανα ξανα τεστ και εβγαλε ιδιους αριθμους. Καμια ιδεα???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 το γύρισες σε AHCI, πέρασαν οι Intel RST και βγαίνουν πάλι τα ίδια? έχεις βάλει τον SSD σε port που είναι πάνω στον native intel sata3 controller έτσι? γιατί αν είχε πέρασει το AS SSD Benchmark έπρεπε να γράφει iaStoRa-OΚ στη θέση του asahci64-OK
Hyphen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μισο λεπτο εχει 2 slot sata III η μητρικη μου. Στο 1ο ειναι ο hdd και στο 2ο ο ssd. Ναι εχω βαλει intel RST Αυτο με το native intel sata3 controller δεν το καταλαβα το ξαναλες? Οντως το asssd γραφει asahci64-OK αρα κατι εχω κανει λαθος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 native σημαίνει ο controller να είναι της Intel ή της AMD αντίστοιχα... κι από ότι βλέπω η μητρική σου δεν έχει SATA3 controller της Intel αλλά της ASMedia, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τις επιδόσεις, αυτό πιάνει ο controller...
Hyphen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Συγνωμη που αργησα να απαντησω.Στην ουσια μου λες οτι εχω sata 3 controller της ASMedia και οτι πιανει μεχρι αυτες τις ταχυτητεσ που επιασα εγω; Δηλαδη εχω σατα 3 σλοτ αλλα αργο controller;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 δυστυχώς ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα