Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 ή απλά να κρατήσει image κι από τον hdd...
Silenzio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 άμα δεν τον λιώνετε καθημερινά δεν υπάρχει πρόβλημα... έχω πχ έναν Vertex 3 τον οποίο πλέον έχω για temp torrent disk και δεν ξεπεράσει τα 6ΤΒ writes που δεν είναι καν κοντά στο όριο εγγραφών των MLC... αμα μπορείς δώσε μου μια καλύτερη εξήγηση στο τι εννοεις με το παράδειγμά σου γιατι δε κατάλαβα τιποτα..έχω και εγω εναν vertex 3.. (τι ειναι το temp torrent disk ? ) π.σ. όταν λες λιώσιμο φαντάζομαι εννοεις εγγραφες και όχι ώρες λειτουργιας..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 τον έχω για 2ο ssd (τα windows/games/programs είναι στον 256gb Samsung 840 Pro) και εκεί έχω βάλει να κατεβαίνουν τα torrents για να τα seedάρω πριν τα περάσω στο NAS ναι λιώσιμο εννοώ εγγραφές...
DigitaLeme Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 128 αρης φανταζομαι σωστα ?? και γιατι δε τα πηγαινεις σε ενα μηχανικο δισκο τα τορεντ απ ευθειας δε βαριεσαι να τα σβηνεις συνεχεια λογικα θα γεμιζει συνεχεια ..
Silenzio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 και καλα για τον χώρο, δεν καταλαβαίνω αυτο ειναι καλο για τον ssd ? απο τις συμβουλες που διαβάζω στο φορουμ λετε οσο το δυνατον λιγότερες εγγραφες, ακομα και τα downloads απο τους browsers να τα περναμε στον δευτερο μηχανικο δισκο.. λες οτι οσοι έχουν mlc αντέχουν τις πολλές εγγραφες ?
Hyphen Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 και καλα για τον χώρο, δεν καταλαβαίνω αυτο ειναι καλο για τον ssd ? απο τις συμβουλες που διαβάζω στο φορουμ λετε οσο το δυνατον λιγότερες εγγραφες, ακομα και τα downloads απο τους browsers να τα περναμε στον δευτερο μηχανικο δισκο.. λες οτι οσοι έχουν mlc αντέχουν τις πολλές εγγραφες ? Αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω μιας και δεν ειχα ποτε ssd θα γινω φορτικος με τις αποριες μου. Ειχα διαβασει στο φορουμ οτι αυτο το προβλημα με το γραψε σβησε στους καινουργιους ssd δεν υφισταται πλεον... Ισχυει? ή αν γραφω σβηνω θα πεσει σε λιγο καιρο η ταχυτητα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 128 αρης φανταζομαι σωστα ?? και γιατι δε τα πηγαινεις σε ενα μηχανικο δισκο τα τορεντ απ ευθειας δε βαριεσαι να τα σβηνεις συνεχεια λογικα θα γεμιζει συνεχεια .. 120gb ναι... δεν μου έμειναν άλλοι hdd, όλοι μπήκαν στο NAS, άσε που δεν ήθελα να αφήσω hdd στο PC από την στιγμή που μπήκαν στο NAS... ουσιαστικά δεν σβήνω, απλά περνάω τα δεδομένα στο NAS αφού σταματήσω το seeding και καλα για τον χώρο, δεν καταλαβαίνω αυτο ειναι καλο για τον ssd ? απο τις συμβουλες που διαβάζω στο φορουμ λετε οσο το δυνατον λιγότερες εγγραφες, ακομα και τα downloads απο τους browsers να τα περναμε στον δευτερο μηχανικο δισκο.. λες οτι οσοι έχουν mlc αντέχουν τις πολλές εγγραφες ? εννοώ ότι δεν είναι τόσες λίγες όσο μας φαίνονται, δεν τις πιάνεις εύκολα αυτές τις εγγραφες, πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ με normal χρήση...
Hyphen Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Α οκ τοτε. Αλλη ερωτηση τωρα. Τι βαζω μεσα στον ssd? windows games firefox τι αλλο ας πουμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 OS, programs και games, μην τον γεμίσεις όμως...
Hyphen Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 OS, programs και games, μην τον γεμίσεις όμως... Ναι το διαβασα οτι δεν πρεπει να γεμισει. Δηλαδη αν πουμε οτι εχει απο τα 128GB τα 115 free να το γεμισω μεχρι τα 100?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 όχι πάνω από 70-80%
Hyphen Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 όχι πάνω από 70-80% Σοβαρα? Tοτε ευτιχως που πηρα τον 450 γιατι μου ειπαν οτι ο 840evo εχει πολυ λιγο free space και εκτος απο αυτο ειναι και 120GB
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 για περισσότερα κοίτα κι εδώ http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/
Hyphen Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι το εχω διαβασει. Θα τα κανω ολα αυτα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα