Hyphen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Οποτε παω για vertex 450 οπως το βλεπω.
Hyphen Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Οποτε παω για vertex 450 οπως το βλεπω. Εχω παραγγειλει vertex 450 τελικα! Νομιζω εκανα καλα λογο MLC και GB!
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Όποιον και από τους 2 να παίρνες καλά θα σουν.
Hyphen Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Όποιον και από τους 2 να παίρνες καλά θα σουν. Εσυ και ο thresh με πεισατε εσυ που ειπες για τον χωρο και ο thresh για το MLC. Ενταξει να παραλαβω και θα σας πω εντυπωσεις!
Hyphen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 O Thresh προς samsung έκλινε Δεν ξερω εμενα κατι μου ελεγε ο vertex 450. Νομιζω εκανα καλη επιλογη. Γιατι να μην κερδισω σε GB αφου δεν ειναι σχεδον ιδιοι σε επιδοσεις.
Djole_7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Και γω ειμαι αναμεσα στους δυο για να αντικαταστησω τον postville...θα δειξει θα περιμενω λιγο ακομα...θα πηγαινα καρφωτος για τον evo αλλα κολλαω στο οτι ειναι TLC..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 άμα δεν τον λιώνετε καθημερινά δεν υπάρχει πρόβλημα... έχω πχ έναν Vertex 3 τον οποίο πλέον έχω για temp torrent disk και δεν ξεπεράσει τα 6ΤΒ writes που δεν είναι καν κοντά στο όριο εγγραφών των MLC...
Hyphen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 άμα δεν τον λιώνετε καθημερινά δεν υπάρχει πρόβλημα... έχω πχ έναν Vertex 3 τον οποίο πλέον έχω για temp torrent disk και δεν ξεπεράσει τα 6ΤΒ writes που δεν είναι καν κοντά στο όριο εγγραφών των MLC... Οποτε νταξει... Να ρωτησω κατι ασχετο με την αγορα μιας και εχω ανοιξει το θεμα. Μπορω να αφησω στον τωρινο σκληρο τα windows κανονικα δηλαδη να μην τον πειραξω να τον αφησω οπως ειναι... Και να βαλω στον ssd μολις ερθει τα windows και εκει να τον κανει 1st boot device θα λειτουργησει ετσι? To λεω αυτο για να μην γινει καμια στραβη και μετα δεν θα εχω pc, θελω να σιγουρευτω οτι θα δουλεψει σωστα ο SSD πρωτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 έτσι νομίζω ότι το είχα κάνει κι εγώ...
DigitaLeme Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 ετσι μονο καντο ! μη τα πειραξεις ta win ..
Hyphen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 έτσι νομίζω ότι το είχα κάνει κι εγώ... ετσι μονο καντο ! μη τα πειραξεις ta win .. Τελεια γιατι δεν ηξερα αν δουλευει εφοσον εχει και ο HDD και ο SSD windows μεσα. Οποτε θα το κανω ετσι. Να σας πω αν δουλεψουν ολα οκ μπορω να αφησω τον HDD οπως ειναι με τα windows πανω ? δηλαδη οπως ειναι τωρα να τον κρατησω και ετσι... ή θα εχω προβληματα? Θα βαλω 1στ φλοπι τον ssd. Το λεω αυτο γιατι εχω εδω που ειμαι κατι να κανω backup τον HDD.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 προσωπικά πέρασα τα windows στον SSD, είδα ότι είναι ok, κράτησα image κι ύστερα formαρα τον HDD..
DigitaLeme Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 μπορεις φιλε μου να τα εχεις καβατζα στον μηχανικο για οσο καιρο θελεις ! ετσι κανε ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα