Προς το περιεχόμενο

LG 23EA53V-P vs 23EA63V-P vs Dell Ultrasharp U2312HM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκοπεύω να αγοράσω μία οθόνη την οποία θα χρησιμοποιώ για δουλειά, δουλεύω στον υπολογιστή όλη την ημέρα, καθώς και για ταινίες.

Θα ήθελα τη γνώμη σας, ειδικά κάποιου που τις έχει δει και live, για τα 3 μοντέλα.. Απ'ότι καταλαβαίνω τα 2 μοντέλα της LG έχουν πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους.. αν και δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιες είναι αυτές οι διαφορές. Το budget μου αρχικά ήταν ~140 ευρώ οπότε στόχευα στις LG αλλά έχω διαβάσει καλές κριτικές για την dell οπότε ίσως το σκεφτώ να δώσω λίγα παραπάνω. 

Για τις LG έχω διαβάσει πως υπάρχει κάποιο backlight bleed, για την Dell δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.. Επίσης σε κάποιο άλλο thread στα forums ένας χρήστης έγραφε ότι τα χρώματα στην Dell είναι καλύτερα, το άσπρο πιο φωτεινό, απ'ότι στην LG. 

Η LG φαίνεται να έχει αρκετά φτηνή βάση, από την άλλη έχει hdmi είσοδο που βολεύει και επίσης η zero pixel εγγύηση που νομίζω πως προσφέρει είναι δελεαστική.

Μπορεί κάποιος να πει τη γνώμη του για το backlight bleeding και τα χρώματα της LG? Έχει δει κανείς και τις δύο οθόνες ώστε να μπορεί να κάνει μια σύγκριση όσον αφορά αυτά τα θέματα;

Thanks!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ενότητα "Οθόνες" είναι γεμάτη αυτες τις μέρες με θέματα που αφορούν τις οθόνες που σε ενδιαφέρουν.

To light bleeding είναι θέμα τύχης σε αυτες τις οθόνες, κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί οτι θα εχει ή οτι δεν θα εχει. Το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό.

Στην δική μου LG είναι πολύ λίγο κάτω αριστερά και καθόλου ενοχλητικό.

H διαφορά τιμής ανάμεσα στην LG 23EA63V και με την Dell U2312HM ουσιαστικά δεν είναι μεγάλη για να τεθεί θέμα τιμής.

Το οτι η μια εχει HDMI και η άλλη οχι πάλι δεν εχει να κάνει καθόλου. Την ιδια δουλειά κάνει το DVI απλά δεν περνάει ήχος. Δεν νομίζω οτι υπάρχει home user που να ακούει απο τα ηχεία της οθόνης του.(η LG δεν εχει ηχεία ετσι και αλλιώς, απλά κάνει ενα pass)

Ανάμεσα στις δυο οθόνες παίζουμε με την λεπτομέρεια όσο αφορά την εικόνα, αν και στα χαρτιά με τα χαρακτηριστικά υπερτερεί η LG λόγο οτι είναι και πολύ νεότερο μοντέλο.

Η Dell υπερτερεί σαφώς στην βάση της και στο γενικό "σασί" της.

Η απεικόνιση της εικόνας μερικές φορές είναι και κάτι υποκειμενικό. Εμένα η εικόνα της LG μου αρέσει και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Επεξ/σία από venumis
  • Like 1
Δημοσ.

Μεταξύ αυτών Dell θα έπαιρνα αν δεν υπήρχε θέμα με το οικονομικό.Καλύτερη βάση/βραχίονα,vesa και 3 χρόνια εγγύηση.

Παρα πολυ σημαντικο φιλε μου . Μην το αγνοεις .

Επισης εδω εχω παραθεσει τις αποψεις μου σχετικα με τις δυο οθονες που τις ειδα live .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...