Delisao Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Σκέφτομαι να το αγοράσω. Εσείς παίδες τι πιστεύετε? Είναι καλό από πλευράς χαρακτηριστικών? Το θέλω κυρίως για απλή προσωπική χρήση (παιχνίδια, εργασίες, μουσική...) Τα χαρακτηριστικά του είναι τα παρακάτω: Γενικά Συνιστώμενη Χρήση Ήχου & Εικόνας Οθόνη Διαγώνιος Οθόνης 15.6" Τύπος Οθόνης LED Ανάλυση 1366 x 768 Κάρτα γραφικών Τύπος Κάρτας Γραφικών Αυτόνομη Μνήμη Κάρτας Γραφικών 1 GB Chipset nVidia Μοντέλο Κάρτας Γραφικών GeForce GT 630M Επεξεργαστής Επεξεργαστής Intel Core i5 Μοντέλο Επεξεργαστή 2450M Ταχύτητα Επεξεργαστή 2.50 GHz Αριθμός πυρήνων Eπεξεργαστή 2 Μνήμη Μέγεθος Μνήμης 4 GB Τύπος Μνήμης DDR3 Μέγιστη Μνήμη 8 GB Σκληρός Δίσκος Χωρητικότητα 500 GB Αριθμός Σκληρών Δίσκων 1 Χωρητικότητα Δίσκου 500 GB Τύπος Σκληρού Δίσκου SATA Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου 5400 rpm Οπτικά μέσα Οπτικό Μέσο DVD±RW Πολυμέσα WebCam 1.3MPCAM Αριθμός Ηχείων 2 Δίκτυα Wireless Lan (802.11a/b/g/n) WIFIN Bluetooth Bluetooth Θύρα Ethernet Θύρα Ethernet Ταχύτητα Δικτύου 10/100/1000 Mbps Συνδέσεις Card Reader Ναι USB 2.0 2xUSB 2.0 USB 3.0 2xUSB 3.0 VGA out VGA out HDMI out 1xHDMI out Microphone in 1xMicrophone in Headphone Out 1xHeadphone Out Μπαταρία Τύπος Μπαταρίας Li-Ion Battery Cell 8 Cell Χωρητικότητα Μπαταρίας 4400 mah Software Λειτουργικό Σύστημα Windows 8 64 Bit Διαστάσεις και Βάρος Βάρος 2.93 kg Βάθος 26 cm Πλάτος 38 cm Ύψος 2.7 cm http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-SC-II-i525-450.htm#tabCharacteristics
Tompgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Το έχουμε πει τόσες φορές μακριά από Turbo-X.
Delisao Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Στα ίδια λεφτά βρίσκεις πολύ καλύτερο Ε ωραία για αυτό άνοιξα το θέμα για να μου προτείνετε κάτι καλύτερο αν έχετε υπόψη σας...
liakjim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Από τα trolls με τα μηδενικά επιχειρήματα κ τις ξερες ατάκες τύπου ´´το λέμε όλοι (λες κ τους έχρισε κάποιος να μιλάνε για λογαριασμό μας ) , μακριά απο turbo-x " , μη περιμένεις σοβαρές προτάσεις ...<br><br> On topic : στα λεφτά αυτά δεν θα βρεις κάτι πιο δυνατό . Σου συνιστώ επέκταση εγγύησης για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Sent from my iPod touch using Insomnia 1
Στεφανος123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 θα σου προτεινα εγω αυτο,τσεκαρε το: http://www.skroutz.gr/s/3619545/Fujitsu-LifeBook-AH532-i5-2430M-4GB-500GB.html H δικια μου γνωμη ειναι οχι επειδη το λενε οι περισσοτεροι αλλα επειδη εχω μια εμπειρια απο turbo-x,ειναι να τα αποφυγεις καλυτερα γιατι δεν ειναι αξιοπιστα και το μονο που εχουν καλο ειναι οτι εχουν γρηγορο servise.
liakjim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αποψη μου κ νομιζω λογικη : μεμονονωμενα παραδειγματα πχ απο πανω φιλος που λεει οτι εχει αρνητικη εμπειρια ή εμενα που λεω πως εχω θετικη δεν πρεπει να λαμβονται υποψη. Δεν ειμαστε επαρκες δειγμα. Επισης δεν πρεπει να ειμαστε απολυτοι . Δεν υπαρχει το μηχανημα που δεν χαλαει ποτέ. πχ τα Acer. Αρκετοι λενε οτι ειναι αναξιοπιστα. Τι πρεπει να πω για τον πρωην 5920G με την ρουφιανα την Nvidia 8600GT ,την οποια την ειχα λιωσει στο COD4 , δεν επεφτε κατω απο τους 95C κ ελεγα, "δεν μπορει θα λιωσει τωρα" κ ομως ακομα δουλευει μετα απο 7 χρονια στα χερια της αδερφης μου? Θα ελεγα λοιπον οτι οι ACER ειναι αξιοπιστοι. Αλλα δεν το λεω γιατι δεν ξερω. Δεν ξερω ποσοι πωληθηκαν κ ποσοι χαλασαν . Τι προτεινω: στην αγορα των φορητων αγοραζουμε με 1ο κριτηριο την οθονη (μιας κ αυτη βλεπουμε )κ με 2ο το vfm. Αν καποιοι εχουν ενδιασμο περι αξιοπιστιας , ας βαλουν επεκταση εγγυησης στα 3 με 4 χρονια οποτε οτι κ να γινει θα εχουν το κεφαλι τους ησυχο. 3
Phoenix7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 θα σου προτεινα εγω αυτο,τσεκαρε το: http://www.skroutz.gr/s/3619545/Fujitsu-LifeBook-AH532-i5-2430M-4GB-500GB.html +1 για το fujitsu
Tompgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ωραία για αυτό άνοιξα το θέμα για να μου προτείνετε κάτι καλύτερο αν έχετε υπόψη σας... Αν θες να πάρεις laptop θα κοιτάξεις προς Dell Lenovo μεριά, αν θες να πετάξεις τα χρήματά σου πάρε Turbo-X απλά πράγματα, προφανώς και οι υπαλληλίσκοι του Πλαισίου θα σου προτείνουν Turbo-X αυτό δεν σημαίνει κάτι. Γράφεις οτι το θέλεις και για παιχνίδια, τι παιχνίδια εννοείς? 1
liakjim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Σε Dell υπαχει αυτος http://www.skroutz.gr/s/2834685/Dell-Inspiron-3521-i5-3337U-4GB-500GB.htmlΗ 7670m ειναι στα ιδια επιπεδα 630m αλλα θα καλυψει καποιο βασικο gaming (δυνατοτητες καρτας http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7670M.69483.0.html δλδ τα βασικα οπως βλεπεις).Αν θες πιο βαρια παιχνιδια πρεπει να πας σε 645m κ ανω ( και αυτα σε medium/high).Παντως αν μπορεις τραβα σε ενα καταστημα κ δες τον απο κοντα. Η οθονη του εχει χαμηλη αντιθεση (χαμηλη φωτεινοτητα+οχι καλο μαυρο) . Αν δεν σε ενοχλει παρτον.
Delisao Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αν θες να πάρεις laptop θα κοιτάξεις προς Dell Lenovo μεριά, αν θες να πετάξεις τα χρήματά σου πάρε Turbo-X απλά πράγματα, προφανώς και οι υπαλληλίσκοι του Πλαισίου θα σου προτείνουν Turbo-X αυτό δεν σημαίνει κάτι. Γράφεις οτι το θέλεις και για παιχνίδια, τι παιχνίδια εννοείς? League of Legends Call of Duty 3 κανένα Fifa...απλά παιχνίδια όχι κάτι βαρύ.. Παιδιά βλέπω ότι γενικά έχετε αρνητική στάση στην αγορά ενός Turbo-X Laptot. Επειδή είμαι καινούριος στο site αυτό μήπως θα μπορούσε κάποιος έστω και συνοπτικά (αλλά περιεκτικά...) να μου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους "δεν θα πρέπει" να αγοράσω Turbo-X ? Φιλικά πάντα έτσι...
Tompgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 League of Legends Call of Duty 3 κανένα Fifa...απλά παιχνίδια όχι κάτι βαρύ.. Παιδιά βλέπω ότι γενικά έχετε αρνητική στάση στην αγορά ενός Turbo-X Laptot. Επειδή είμαι καινούριος στο site αυτό μήπως θα μπορούσε κάποιος έστω και συνοπτικά (αλλά περιεκτικά...) να μου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους "δεν θα πρέπει" να αγοράσω Turbo-X ? Φιλικά πάντα έτσι... https://www.skroutz.gr/s/3066302/Dell-Inspiron-15-3521-i5-3337U-4GB-500GB-HD-4000.html Εμένα προσωπικά το δικό μου turbo-x μου έκαψε 6 φορές μητρική η εξυπηρέτηση απ αυτούς ήταν άθλια συν το μεγάλο διάστημα που έμεινα χωρίς laptop. Το ίδιο είχε πάθει κι ένας συμφοιτητής μου τότε μου μόνο που αυτός ήταν ποιό τυχερός του κάηκε "μόνο" 2 φορές, και άλλες πολλές περιπτώσεις. Τι να σου πω, πάρε οτι θές, εσύ αποφασίζεις.
xristoforos89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το συγκεκριμενο turbox που εχεις δει θεωρω πως εχει ψιλοαθλια κατασκευη, Δες το απο κοντα και θα με θυμηθεις (το σασι του φαινεται υπερβολικα ψευτικο). Τσεκαρε ειτε το fujitsu που προταθηκε παραπανω, ειτε κατι σαν αυτο: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904470 Προσωπικα θα εκανα υπομονη γιατι ειναι μεταβατικη περιοδος και ερχονται νεα μοντελα που σημαινει οτι στα λαπτοπ με προηγουμενης γενιας cpu θα υπαρξουν προσφορες. Αν δεν το βιαζεσαι και κανεις λιγη υπομονη, κερδισμενος θα βγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα