Phoenix7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Σταματα να παιζεις sportingbet και ανοιξε bet365, stoiximan. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ.- βασικά bet365 = the best, απλά Stoiximan την προτιμούν επίσης λόγω του ότι είναι Ελληνική. όποια και να διαλέξεις πάνω κάτω τα ίδια είναι.
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 η stoiximan ειναι υπουλη εταιρια κατα τη γνωμη μου. το πως και γιατι δεν εχει σημασια απλα να εχετε το νου σας σε οτιδηποτε οσον αφορα τους ορους χρησης και γενικοτερα. Η bet365 ειναι το καλυτερο site για να ρισκαρεις τα χρηματα σου καθως τα σεβονται μεχρι το τελευταιο ευρω.
pente Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 [Offtopic] Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πώς κέρδισε αυτό το δελτίο για να μην ανοίγω άλλο τόπικ; https://www.stoiximan.gr/myaccount/social/sharebet.aspx?id=76709&clkco=6944bf79-72af-4e49-9857-54d8e8a3746d#.U6-2c_mZOYF[/Offtopic]
panos2171 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Έπαιξε σύστημα 2 ή 3-4-5-6-7 δηλαδή να πιάσει από 2 ή 3 ομάδες και πάνω.
newtech Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 η stoiximan ειναι υπουλη εταιρια κατα τη γνωμη μου. το πως και γιατι δεν εχει σημασια απλα να εχετε το νου σας σε οτιδηποτε οσον αφορα τους ορους χρησης και γενικοτερα. Η bet365 ειναι το καλυτερο site για να ρισκαρεις τα χρηματα σου καθως τα σεβονται μεχρι το τελευταιο ευρω. Γιατι το λες αυτο για τη στοιχημαν? [Offtopic] Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πώς κέρδισε αυτό το δελτίο για να μην ανοίγω άλλο τόπικ; https://www.stoiximan.gr/myaccount/social/sharebet.aspx?id=76709&clkco=6944bf79-72af-4e49-9857-54d8e8a3746d#.U6-2c_mZOYF [/Offtopic] Εχει σε ενα δελτίο φιλε 7 αγώνες (με ημίχρονα τελικά) Ζηταει Trixie (τριαδες δλδ) το όποιο ειναι 35 τριαδες στα 7 αυτα ματς το ποντάρισμα του ηταν 0.10€ ανά στήλη έπιασε 3. με αποδοσεις 34 41 29 συνολοικη αποδοση 34*41*29 = 40426 επι 10 λεπτα = 4.042,60
Ahigh_forvalue Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 η stoiximan ειναι υπουλη εταιρια κατα τη γνωμη μου. το πως και γιατι δεν εχει σημασια απλα να εχετε το νου σας σε οτιδηποτε οσον αφορα τους ορους χρησης και γενικοτερα. Η bet365 ειναι το καλυτερο site για να ρισκαρεις τα χρηματα σου καθως τα σεβονται μεχρι το τελευταιο ευρω.φιλε εξηγησετο φιλε εξηγησετο αυτο γιατι εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο τη στοιχιμαν,ουτε ξερω καποιον που να εχει μονο απο εσενα το ακουω αυτο,εχεις καποιο παραδειγμα? 1
johnbond Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Θέλω να κάνω ανάληψη 1000 ευρώ απο stoiximan.. Υπάρχει κίνδυνος να φορολογηθούν ή είναι ήδη φορολογημένα; Πρέπει να τα δηλώσω στο εισόδημα μου; Αν κάνω 2-3 αναλήψεις μικρότερες είναι καλύτερα;
karfi21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, προσωπικά έχω ανοίξει σχεδόν σε όλες τις εταιρείες λογαριασμό και θα σας πώ πάνω κάτω πως αξιολογώ την κάθε μία από αυτές πού υπάρχουν στην Ελλάδα. Sportingbet: τσάμπα όνομα, τσάμπα ότι είναι η νούμερο 1 στην Ελλάδα. Διαθέτει πολύ λίγες επιλογές σε ειδικά στοιχήματα Betshop: καινούργια στον χώρο αλλά σου δημιουργεί πρόβλημα στις αναλήψεις μέσω skrill για όσους έχουν ασχοληθεί με αυτή την κάρτα (σου παίρνει μεγάλη προμήθεια, σε άλλες δεν γίνεται) Stoiximan: Καλή εταιρεία αλλά έχω παρατηρήσει ότι δεν προσελκύει τον πελάτη με bonus αφοσίωσης το λεγόμενο. Novibet: δεν έχω ιδιαίτερη άποψη γιατί δεν είδα να παρέχει κάτι το ιδιαίτερο. pamestoixima.gr: απογοήτευση, δεν έχει αλλάξει τίποτα από όσα ξέρατε στα πρακτορεία. 2αδες,3αδες κλπ. Δεν έχει μεγάλη επιλογή παιχνιδιών ούτε πριν ούτε στο live. Επίσης δεν δίνει bonus καθόλου. Bet365: η εταιρεία που προτιμώ περισσότερο από όλες μετά την απαγόρευση της bwin στην Ελλάδα. πχ Σκόρερ anytime σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος δεν έχει καμμία εταιρεία πλην αυτής. Άνα 3 μήνες σχεδόν σου δίνει bonus αφοσίωσης που κυμαίνεται από 5-15 ευρώ. Με αναλήψεις είτε μέσω εμβάσματος είτε μέσω skrill δεν μου παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ίσα ίσα που έχει τύχει το εμβασμα να έρθει ακόμα και εντός 2 ημερών.
benign Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εχω πολυ καλη εμπειρια απο Bet365 και Paddy. Ειδικα οι Ιρλανδοι μου δινουν καθε μηνα 2 ευρω δωρεαν μπονους και 2 φορες τον μηνα τουλαχιστον 5 ευρω,αν παιξω αλλο ενα στοιχημα 5 ευρω. Ειναι και πιο φιλικοι στο τσατ.
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 φιλε εξηγησετο αυτο γιατι εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο τη στοιχιμαν,ουτε ξερω καποιον που να εχει μονο απο εσενα το ακουω αυτο,εχεις καποιο παραδειγμα? Γιατι το λες αυτο για τη στοιχημαν? εχετε πμ
Grey Warden Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μετά την απαγόρευση της bwin, πήγα σε bet365 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Λόγω μουντιάλ άνοιξα και στην στοίχημαν για το μπόνους και πραγματικά απογοητεύτηκα από τις αποδόσεις της στο live. Πολύ καλύτερες αποδόσεις η bet365 στις περισσότερες περιπτώσεις.
bigstar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 είναι καλή η bet365 αλλά για live καλύτερα να δεις αλλη εταιρεία
Griffon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω. Ξεκίνησα για αρχή με sportingbet αλλά απογοητεύτηκα λόγο των λίγων επιλογών που είχε και μετά άνοιξα λογαριασμό στην bet365. Ομολογώ πως είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.
foufidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Έχω καλά λόγια να πω για stoiximan, bet365, PaddyPower και Bet8. Όλες με άδεια στην Ελλάδα, αν κάποιοι ενδιαφέρονται γι αυτό (εγώ σίγουρα όχι). Από την άλλη έχω μόνο άσχημα λόγια για sportingbet vistabet. Αυτές περιορίζουν λογαριασμούς αν καταλάβουν ότι οι αποδόσεις που παίζεις είναι ανταγωνιστικές. Ψάχνουν μάλλον για τύπο πελάτη ΟΠΑΠ. Δεν έχω εμπειρία από Betshop αλλά ένας φίλος λέει καλά λόγια και γι αυτήν. 1
Griffon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Έχω καλά λόγια να πω για stoiximan, bet365, PaddyPower και Bet8. Όλες με άδεια στην Ελλάδα, αν κάποιοι ενδιαφέρονται γι αυτό (εγώ σίγουρα όχι). Από την άλλη έχω μόνο άσχημα λόγια για sportingbet vistabet. Αυτές περιορίζουν λογαριασμούς αν καταλάβουν ότι οι αποδόσεις που παίζεις είναι ανταγωνιστικές. Ψάχνουν μάλλον για τύπο πελάτη ΟΠΑΠ. Δεν έχω εμπειρία από Betshop αλλά ένας φίλος λέει καλά λόγια και γι αυτήν. Για betshop και εμένα γνωστός μου που ασχολήθηκε είχε κάποιο θέμα με τις αναλήψεις και με την προμήθεια που έπαιρνε. Λεπτομέρειες βέβαια δεν θυμάμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα