G.TH. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Beth13 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε, αν η στοιχηματική μου καταθέσει κέρδη πχ 50ευρώ, θα μπουν και τα 50 στη χρεωστική μου; (σχεδόν το ίδιο ρωτάω, αλλά πάντα με φοβίζουν αυτές οι τραπεζοχρεώσεις). Η οποία χρεωστική είναι συνδεδεμένη με κάποιον λογαριασμό σου και θα μπορείς να τα κάνεις ότι θες(και όποιος άλλος είναι συνδικαιούχος), μην ανησυχείς. Αν δεν έχεις κάνει ποτέ ποτέ ανάληψη, είναι πιθανό να σου ζητήσουν να την κάνεις με έμβασμα ορισμένες στοιχηματικές, τουλάχιστον αυτό κάναν παλιότερα. 1
Beth13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, G.TH. είπε Η οποία χρεωστική είναι συνδεδεμένη με κάποιον λογαριασμό σου και θα μπορείς να τα κάνεις ότι θες(και όποιος άλλος είναι συνδικαιούχος), μην ανησυχείς. Αν δεν έχεις κάνει ποτέ ποτέ ανάληψη, είναι πιθανό να σου ζητήσουν να την κάνεις με έμβασμα ορισμένες στοιχηματικές, τουλάχιστον αυτό κάναν παλιότερα. Ρώτησα και μου είπαν ότι με όποιον τρόπο κάνω κατάθεση, με αυτόν θα κάνω και ανάληψη. Για πιθανές χρεώσεις/κρατήσεις τραπεζών δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από Beth13
topaz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Bet365 πολλά χρόνια, κανένα πρόβλημα και πλέον άμεσες αναλήψεις στη κάρτα μου
barman_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2020 από barman_ 1
Fosf0ros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 στην stoiximan εχει καλες αποδοσεις αλλα η πλατφορμα της ειναι πολυ αργη αν βρω κατι καλυτερο θα αλλαξω
barman_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα παίδες.. Έχω ένα ξεχασμένο μικρό ποσό στην bet και θα ήθελα να το βγάλω.. Μου δίνει σαν επιλογή μόνο τραπεζικό έμβασμα.. Υπάρχει τρόπος να περάσουν τα χρήματα επιλέγοντας κάρτα? Έχω συμπληρώσει 2 για κατάθεση αλλά δεν μου τις εμφανίζει σαν επιλογή
Boubis1411 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Novibet πλέον, αλλά δεν δίνουν πολλά δώρα αυτό είναι το αρνητικό. Κατά τα άλλα καλή εταιρία με γρήγορες αναλήψεις.
sissyfos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Novibet Φανταστική εταιρεία με όλη την έννοια του ορισμού του φανταστικού. Πρόκειται για κάκιστη εταιρεία από εμπειρία και μόνο έπειτα από συνεχείς επιτυχίες και εντολή ανάληψης διέγραψαν οι κύριοι αυτοί μόνιμα τον λογαριασμό και αρνούνται να καταβάλλουν τα κέρδη. Φυσικά και δρουν ανεξέλεγκτα και χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης και εννοείται χωρίς κανένα μηχανισμό εποπτείας και ελέγχου. Ο κάθε ένας από εμάς είναι απροστάτευτος στις ορέξεις μιας εταιρείας που δείχνει το αυστηρό της πρόσωπο μόνο όταν δεν μπορεί να ανταποκριθεί . Συμπέρασμα φροντίστε να επενδύσετε τον χρόνο και τα χρήματα σας σε μια εταιρεία που θα πληρώσει όταν έρθει η ώρα της πληρωμής αποδεδειγμένα, φερέγγυα και έμπρακτα. Γιατί άλλο να το διαβάζετε και άλλο να το ζείτε... κι άλλο τελικά που είναι και το κερασάκι στην τούρτα να σας δουλεύουν απατεώνες με πτυχία online στον θαυμαστό κόσμο της πληροφορικής του 21ου αιώνα!!!
JOHN ONLY Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Στις 22/8/2020 στις 12:55 ΠΜ, sissyfos είπε Novibet Φανταστική εταιρεία με όλη την έννοια του ορισμού του φανταστικού. Πρόκειται για κάκιστη εταιρεία από εμπειρία και μόνο έπειτα από συνεχείς επιτυχίες και εντολή ανάληψης διέγραψαν οι κύριοι αυτοί μόνιμα τον λογαριασμό και αρνούνται να καταβάλλουν τα κέρδη. Φυσικά και δρουν ανεξέλεγκτα και χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης και εννοείται χωρίς κανένα μηχανισμό εποπτείας και ελέγχου. Ο κάθε ένας από εμάς είναι απροστάτευτος στις ορέξεις μιας εταιρείας που δείχνει το αυστηρό της πρόσωπο μόνο όταν δεν μπορεί να ανταποκριθεί . Συμπέρασμα φροντίστε να επενδύσετε τον χρόνο και τα χρήματα σας σε μια εταιρεία που θα πληρώσει όταν έρθει η ώρα της πληρωμής αποδεδειγμένα, φερέγγυα και έμπρακτα. Γιατί άλλο να το διαβάζετε και άλλο να το ζείτε... κι άλλο τελικά που είναι και το κερασάκι στην τούρτα να σας δουλεύουν απατεώνες με πτυχία online στον θαυμαστό κόσμο της πληροφορικής του 21ου αιώνα!!! Σου τον διέγραψαν χωρίς κάποια δικαιολογία, έτσι απλά;
StamTheMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 365 καιρο τωρα,χωρις κανενα προβλημα. Ειδικα η ΑΜΕΣΗ αναληψη ειναι κατι πολυ θετικο, φοβερο να πατας cash out,μετα να κανεις αναληψη και μεχρι να ανοιξεις το app της τραπεζας να εχουν μπει.. Αλλο που μετα τα ξαναβαζεις πισω
mats_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Εκανα πριν 3 μερες εγγραφή σε bwin.gr και το εχω ήδη μετανιώσει. Πριν 3 μέρες ανέβασα τα στοιχειά για ταυτοποίηση, μου ήρθε αυτοματοποιημενο εμαιλ οτι κάτι δεν είναι σωστά χωρις να περιγράφει τι έγινε λάθος.. Στην πρώτη επικοινωνία στο τσατ μου είπαν ο λογαριασμός δεκο δεν φαίνεται ολόκληρος, ανεβάζω νέο. Πάλι το αυτοματοποιημενο εμαιλ, επικοινωνία ξανα και μου λενε η ταυτότητα δεν φαίνεται καλά μου ζητάνε να την στείλω σε εμαιλ. Τα στέλνω, παλι αυτοματοποιημενο εμαιλ, ξανά τους παίρνω τηλεφωνο μου λενε να στείλω και φωτογραφία διαβατηρίου ή διπλώματος επι πρόσθετος (κατι που δεν μου ειχαν πει απο την αρχή). Τα στέλνω και εδω και καμιά μερα καμια επικοινωνια, σε ερωτηση μου λενε οτι περιμενουν το αρμοδιο τμημα.... Να σημειώσω ότι πλεον δεν μπορώ να μπω καν στον λογαριασμο μου, φαίνεται να τον εχουν κλειδώσει!! Να σημειώσω οτι έκανα το λάθος να βαλω και κάποια λεφτά μέσα....λέτε να τα κλάψω?? edit: Να σημειώσω οτι τις ιδιες εικόνες ειχα χρησιμοποιήσει για εγγραφή σε αλλες εταιρίες χωρις παραμικρο θέμα.. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από mats_ επιπλεον στοιχεια
G.TH. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Το ότι άλλοι τα δέχτηκαν δεν σημαίνει και τίποτα, εδώ έχουμε κάνει εγγραφή με λάθος ημερομηνία γέννησης και το "αρμόδιο" τμήμα επικύρωσε το λογαριασμό. Αν δεν έχεις κάνει λαδιά, κάνε λίγο υπομονή και στείλε τους ότι ζητάνε όπως το ζητάνε. 1
totalius Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Το live-streaming της bet365 το βλέπουμε κ απο Ελλάδα ή μονο για το εξωτερικό ισχύει;
papmel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Στις 7/8/2020 στις 9:09 ΠΜ, Fosf0ros είπε στην stoiximan εχει καλες αποδοσεις αλλα η πλατφορμα της ειναι πολυ αργη αν βρω κατι καλυτερο θα αλλαξω Championsbet.gr ρίξε μια ματια τουλάχιστον εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις αποδοσεις και απο την πλατφορμα τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα