panos2171 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ξέρει κάποιος τι παίζει με την joinbet; Πατάω στο λίνκ της και με πετάει στη goalbet, στέλνω σε αμφότερες mail δε μου απαντάει καμία...
meletis_m Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Προσωπικά έχω ανοίξει λογαριασμό στην Bet365 & Stoiximan, αλλά μόνο στην 2η εταιρεία έχω κάνει ταυτοποιήση.
MikePapas110 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 SportingBet κορυφή! Επίσης αγαπάμε ΟΠΑΠ.
adi32 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Οσο περιεργο κι αν ακουγεται δεν εχω παιξει ποτε Σε ποια εταιρεια να κανω λογαριασμο ? Γινεται και με paypal η μονο paysafe ? Για να μου δωσουν τα κερδη πρεπει να βαλω τραπεζικο λογαριασμο ή μπορει σε paypal ? Κρατανε καποιο ποσοστο ?
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Επιτρέπονται τέτοια χτυπήματα κάτω απο τη μέση εκ μέρους της google οσον αφορά το διαφημιστικό της τομέα που της αποφέρει τόσα χρήματα? Πατας στο google bet365 και σου βγαζει 1ο αποτελεσμα την sportingbet που εχει χρησιμοποιησει με τον καθολα όμορφο και κομψό τροπο τον όρο για τη διαφημιση της. Αν ημουν bet365 θα της εσκαγα μια αγωγη γιατι επιτρεπει σε αμεσο ανταγωνιστή να χρησιμοποιει τετοιες πρακτικες. Ειδικα το γεγονος οτι δεν εβαλε κενό αναμεσα στο bet και στο 365 ειναι τρομερα προκλητικο εκ μερους της sportingbet. Στο link βεβαια που οδηγει η διαφημιση φροντισαν για να καλυφτουν να βαλουν bet_365.
meletis_m Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Οσο περιεργο κι αν ακουγεται δεν εχω παιξει ποτε Σε ποια εταιρεια να κανω λογαριασμο ? Γινεται και με paypal η μονο paysafe ? Για να μου δωσουν τα κερδη πρεπει να βαλω τραπεζικο λογαριασμο ή μπορει σε paypal ? Κρατανε καποιο ποσοστο ? Πρόσφατα άνοιξα στις bet365 & Stoiximan. Έχω επικυρωσει μόνο τη 2η εταιρεία , και παίζω εκεί. Κατάθεση γίνεται μέσω e-banking , paysafe(->σε περίπτωση κερδών πρέπει να κάνεις ανάληψη απο τη Paysafe) Ναι χρειάζεται τραπεζικός λογαρισμός που να είσαι εσυ ο ίδιος δικαιούχος. Ελάχιστη ανάληψη κάνεις 30 ευρώ. Στην Stoiximan σου δίνει δωρεάν 6-8 αναλήψεις/μήνα.Εαν δέν κάνω λάθος έπειτα κρατάνε 2ευρώ 1
arsenal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση, ψιλο-ασχολούμαι με το esports betting. Ωστόσο, οι νόμιμες εταιρείες στην Ελλάδα δεν με ικανοποιούν. Πρόσφατα βρήκα αυτη την εταιρεία (betspawn) είναι αξιόπιστη, και σε ερώτηση που έκανα αν μπορώ να ανοίξω λογαριασμό μου είπαν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, άδεια στην Ελλάδα δεν έχουν. Τι προβλήματα μπορει να αντιμετωπίσω εγώ?
Galazios10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια! Εχω λογαριασμο ηδη σε stoiximan και bet365 και ενδιαφέρομαι να ανοιξω σε μια ακομα για πιο οργανωμενους σκοπους. Επειδη πλεον αποτι διαβασα δεν επιτρεπεται η διαφημιση του μπονους εγγραφης απο τις εταιριες, γνωριζει κανεις τι παιζει με τη novibet σε αυτο το κομματι; αν δινει και ποσο δλδ.
4saken Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Αυτες οι δυο ειναι οι καλυτερες "νομιμες", θα προτεινα να μην ασχοληθεις με αλλες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Εχω λογαριασμο στην bet365 και στοιχημαν την δευτερη την εχω αφησει λιγο στο περιθωριο 1ον γιατι το ελαχιστο οριο πονταρισματος ειναι 0,50 ενω στην πρωτη ειναι 0,20 νομιζω,και επισης στην δευτερη εκτος αν το εχουν αλλαξει,θελει καθε χρονο επιβαιβεωση διευθηνσης το οποιο δεν ειναι κατι δυσκολο να γινει αλλα με εκνευριζει λιγο
Kostasspil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 4 hours ago, Simon_says said: Εχω λογαριασμο στην bet365 και στοιχημαν την δευτερη την εχω αφησει λιγο στο περιθωριο 1ον γιατι το ελαχιστο οριο πονταρισματος ειναι 0,50 ενω στην πρωτη ειναι 0,20 νομιζω,και επισης στην δευτερη εκτος αν το εχουν αλλαξει,θελει καθε χρονο επιβαιβεωση διευθηνσης το οποιο δεν ειναι κατι δυσκολο να γινει αλλα με εκνευριζει λιγο Επίσης η 2η εχει και οριο στη μηνιαια αναληψη. Η μπετ δν εχει
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Στις 6/1/2018 στις 3:20 ΜΜ, Kostasspil είπε Επίσης η 2η εχει και οριο στη μηνιαια αναληψη. Η μπετ δν εχει αυτο δεν το ξερα,αν και μενα δεν με επηρεαζει σπανια κανω αναληψεις χαχα
ARAXNH Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα και απο μενα.η καλυτερη εταιρια σε ολα ειναι η bet365.η χειροτερη για μενα ειναι η goalbet.ιδιως σε θεματα συνεργασιας αλλα και με τα θεματα των μπονους που εχει.ειναι ψεμματα 1 1
flo1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δεν είχα ιδέα για στοιχηματικά site και χωρίς να το ψαξω επαιξα πολύ λίγα χρήματα στη Bwin και κέρδισα γυρω στα 40. Αυτά είναι μέσα στο λογαριασμό μου τώρα. Δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω αν θέλω να τα πάρω και να μην ξαναπαίξω. Αν κάνω ταυτοποίηση με την ταυτότητα και λογαριασμό τηλεφώνου θα είμαι ΟΚ?
G.TH. Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, flo1 είπε Δεν είχα ιδέα για στοιχηματικά site και χωρίς να το ψαξω επαιξα πολύ λίγα χρήματα στη Bwin και κέρδισα γυρω στα 40. Αυτά είναι μέσα στο λογαριασμό μου τώρα. Δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω αν θέλω να τα πάρω και να μην ξαναπαίξω. Αν κάνω ταυτοποίηση με την ταυτότητα και λογαριασμό τηλεφώνου θα είμαι ΟΚ? Αν δεν έχει κάνεις, ναι πρέπει. Επίσης πρέπει να εκπληρώσεις τους όρους του μπόνους ΑΝ το έχεις πάρει. Είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος που κρατάνε τα λεφτά. Αν ολοκληρώσεις την ταυτοποίηση και είναι ακόμα περιορισμένα, στείλε πμ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα