Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οσοι προλαβαν πληρωθηκαν απο bet8.η εταιρια βαρεσε φαλιμεντο.

Πάλι καλά όσοι προλάβαμε δηλαδή.

Που μου κάνει εντύπωση πως μπήκαν καν στο κόπο να πληρώσουν αφού πήγαινε για φούντο. Όχι πως παραπονιέμαι βέβαια.

Το πιο πιθανό είναι να ανοίξουν άλλο site με "καθαρό" όνομα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οι στοιχηματικές σας ενημέρωσαν για την αδυναμία πλέον κατάθεσης χρημάτων λόγω της κατάστασης που βιώνουμε; Μου φαίνεται περίεργο που δε μου στείλαν τίποτα μιας και είχα συνηθίσει να με ενημερώνουν για το παραμικρό. Ισχύει και εδώ ότι δε μπορούμε να βάλουμε λεφτά έτσι;

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις λεφτά με moneysafe και skrill, από ότι μου είπαν στην Bet365. Τσέκαρε στο μπλα μπλα για το θέμα με το paypal Που έχει info.

Οι εταιρείες μπορούν και πληρώνουν κανονικά, 3-4 μου έχουν στειλει και αντίστοιχο email και έχω δει και μπάννερς σε αθλητικά site.

Δημοσ.

Nαι αλλά αν δεν έχεις κάποιο ποσό στο skrill δε μπορείς να το φορτώσεις. Απ ότι είδα η stoiximan έχει ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό και η sportingbet που αν δεν κάνω λάθος είναι ούτως η άλλως ελληνικές.

Δημοσ.

Δέχονται απλά πλέον στην Ελλάδα δεν τυπώνονται κωδικοί. Αν έχεις κάποια ή μπορούν να σου στείλουν από το εξωτερικό μπορείς κανονικά.

Δημοσ.

<p>Δέχονται απλά πλέον στην Ελλάδα δεν τυπώνονται κωδικοί. Αν έχεις κάποια ή μπορούν να σου στείλουν από το εξωτερικό μπορείς κανονικά.</p>

Δηλαδή δεν έχουν πλέον τα περίπτερα?

Έχω 45 ευρώ μέσα στη bet365 και ήθελα να βάλω αλλά 5 γιατί μου λέει οτι πάνω από 50 ευρώ μπορώ να τα κάνω ανάληψη!

Δημοσ.

παιδια εχετε κανει φωρτοση λογαριασμου στο viva wallet?

πηγα σημερα public εσκασα 100 για να φωρτοσο το ηλεκτρονικο ταχα πορτοφολι μου

και μετα απο 8 ωρες εχω μηδενικο υπολοιπο..παει το στοιχημα σημερα γαμω τα συστηματα τους

και σε μια εποικινωνια που ειχα μαζι τους μου βγαλανε ταχα λογιστικο προβλημα..και ειπανε θα με καλεσουν αυτοι για την λυση..πραγμα που δεν το κανανε..και γαμω τις εξυπηρετισεις τι να πω..θα φανε πολυ κραξιμο

Δημοσ.

Στον στοιχιμαν μπορείς να κάνεις κατάθεση σε αριθμό λογαριασμού αν δε θες να μπλέκεις με viva wallet.

το γνωριζω αυτο αλλα δεν ηθελα να ανοιξω και εκει λογαριασμο να μπλεκω με ταυτοπιησεις και τα συναφι...και ειπα να πρωτιμισο την viva αλλα οπως αποδειχθηκε ειναι ερασιτεχνες η λοποδιτες οι ανθρωποι εκει και εκανα μεγαλη μαλακια εγω που τους εμπιστευτηκα..μετα απο ενα ολοκληρο 24ωρο που τους εδωσα τα λευτα μου ακομα να εμφανιστουν ηλεκτρονικα ωστε να μπωρο να τα διακηνισω εκει που θελω..και σε επανηλημενα τηλεφωνηματα μου..θα σας καλεσουμε εμεις..και ακομα να χτυπισει το τηλεφωνο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...